Harika bişi bu makine !
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Selam arkadaşlar,
3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana hasanavcibasi@yahoo.com dan mail atsınlar...
Tesekkurler
Selam arkadaşlar,
3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana hasanavcibasi@yahoo.com dan mail atsınlar...
Tesekkurler
Selam arkadaşlar,
Tesekkurler
Tipi Teksilindir, 2 zamanlı, Alüminyum silindir başlıkları,eş yağlama dağıtım sistemi.
Soğutma sistemi Su soğutmalı
Silindir hacmi 124.8 cm3
Maksimum Güç 28 hp
Çap 54 mm
Strok 54.5 mm
ŞASİ
Ön fren Disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 3.00 x 17"
Arka lastik ölçüsü 4.00 x 17"
RENKLER
Renkler Siyah, gri
Garanti 2 yıl veya 30.000km
AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik Ateşleme
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 1950 mm
Toplam genişlik 720 mm
Toplam yükseklik 1135 mm
Aks arası mesafe 1345 mm
Sele yükseklik 805 mm
Kuru ağırlık
Yakıt depo kapasitesi 14 Litre
Sıfır fiyatı 5.925,00 EURO
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
ben bu makinaya binerim arkadaş hayalet sevgilim olurmusun rs 125
yedek parça stoğu mevcut mu acaba sonra içi beni yakar dışı başkasını yakar olmasın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ne motor yaa alsakmı bir tane ne dersiniz
süper bi motor yawww.param olsa bu aprillayı düşünmeden alırım....
[YAMAHA RX 115] 39 ET 842....
aprilia125 ci yokmu bu sitede yahu topick kayıplara karışmış çıkardım getirdim buyrun yaniii.
Arkadaşlar benim bildiğim en iyi 125 iki zamanlı Morbidelli competizione 35 hp 237km 23000rpm Bence RS125 1974lü yıllardan fırlamış muhteşem bir makina.
Geçen hafta 11.700 ytl istediler bir bayide beyaz renkteydi.
Yazık, 125 lik bir makineyi o kadar kasmanın anlamı ne ki?...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hahaha arkadaşım hayal bu motor hayal kimse alıp binmemiş kimse yakından görmemiş. fiyat belli olmamış. kataloğu memlekete gelmemiş. ağzımızın suyu akıp duruyor.
gün gerçekleri görme günü forumun başında 6 000 ytl idi 8000 oldu 10 000 oldu dolar oldu euro oldu çoğumuza hayal oldu...
gidip hyosung gt 250 r alıcam yavaş gider belki ama parçada buluruuuuuuum
serviste buluruuuum kullananda buluruuuum satanda buluruuuuuuuuuuuuum
kimse kusura bakmasın eee sizde beni anlayın ne zamandır takip ediyoruz görmeden bilmeden bir fotoğraf ve tahminle bu işler yürümüyor....
hoşça kalın
Adminim başlıkta hata mı var ne
Aprilia RS 125 En iyi dizany ödülünü kazandı.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İyide arkadaşlar piyasada resim mesim yok....
fiyatı dehsetengiz pahaliymis. Kafa karistiran yonleri var, 125lik ama kasli etli butlu, fiyati tuzlu. Ayrica servis parca olayi? Bilmece bulmaca gibi bir model.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)