Because you are mine. I walk the line..
bence güzel makine haketmiş...
Arkadaşlar beklenen gün yaklaştı, rs125 geldi gelicek, gelecek hafta satışa sunulucağı söylendi..
Arkadaşlar bo motormu büyük Hyosung Gt 250 R'mi büyük bilen varsa lütfen bilgilerini paylaşsın ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisini tafsiye edersiniz..Sevgiler...
YANLIZ Bİ SORUM OLCAK 125RS LERİN FİYATLARI NE KADAR.??
Beyler ben bu canavarı (aprilla rs 125) uzun zamandır takip ediyorum.Bu alet 7800ytl ye şu anda sipariş üzerüne geliyor.Makina harika ve çok tatlı bir ekzozu var.Benimde bilmediğim ve almam için öğrenmek istediğim şey performansı.Sıfırdan 100km ye kaç saniyrde çıkıyor mesela.Son hızı 210 ama ne kadar atak bilmiyorum.Tek bildiğim şey bu yaz bu alet benim altımda olcak
hyosung gt250r(bence harika)
arkadaşlar eksoz motorun alt grenajına gizlenmiş
bu arada gerçekten mükemmel olmuş ya bizim motorlara niye böyle lastik koymamışlarki yahu severek kullanıyorum ama keşke lastikler biraz daha geniş olsaydı...
ya makinanın eksozu çok güzel ama bu resimlerde görünmüyo. isteyen motosiklet modellerinden 3. sayfada aletin eksozu nu görebilir.ama rs 125 e laf yok .çünkü ben alcam
hyosung gt250r(bence harika)
ilk rs 125 alan yorumlarını yazarsa sevinirim..
clone arkadasım bende RS 125 e kafayı taktım ..takılmıyacak gibide değil ...sen ne zaman alacaksın ben bayisine sordum motor hala gelmemiş..birde motorun sesi hakkında bir bilgin var mı varsa yazarsan sevinirim...
clone adlı üyeden alıntı
Emin misin? Ben Kızıltoprak Motomax'le konuştuğumda (1 defa değil 3-5 defa konuştum bu konuyu, ve evime yakın olduğu için mütemadiyen uğruyorum oraya)
çok büyük ihtimalle 9000 ytl'den ucuz olmayacağını, ötv zammı yüzünden de 9500-10.000 ytl'yi bulabileceğini söylediler fiyatın.Sipariş üzerine getirdiklerini de zannetmiyorum.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Vallaha bizim burda Ankara'da bi motomax bayiği var 10milyardan satmaya başladı bile Aylardır bekliyorum yalan oldu rs125 10milyar vermem ilk motoruma galiba sinek vızıltılı derbi veya hyosung alıcam...
Dorado'nun da güzel motorları var mesela v 3 e bir bak istersen Benim honda CBR 625'ten sonra sarmaz beni ama yaşlanınca sattık... Şimdi mondial Zat 150'ye biniyorum. ama sen yinede Dorado'nun motorlarına bk bir de İstanbul gümrüğünde Tasiş te güzel motorlar olabiliyor. Ankara da vardır. Outcast arkadaşım.
Sen 1975 motokros bölge birincisinin sözünü dinle...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
bu motorun tasarımı gercekten harıka ama 10.000 ytl fazla bence ayrıca 2 zamanlı..
Yeni yine yeniden
Bütün aprilia ların bu tasarım ödülünü alması gerek bence.Fiyatının on milyar olmasının sebebi bence 125-600 arası geçiş modellerinin Türkiye de olmaması.Böylece bizi kazıklayabiliyorlar
arkadaşlar fiyat açıklandı suan kı fıyatı 5925 € + plaka
ALmanız için bıraz daha bekleyın
euro suan :1.937 ytl
yani motor : 11.476 ytl :( ve + plaka masrafı :D
butun hayaller suya düştü...kim alabilir şimdi RS 125 i ?...ayrıca bu motoru satamayacaklar arkadaslar..satamasınlar abi türkiyede 11 milyara alan olursa ayıp eder...2 zamanlı 125 e o kadar verilmez..saygılar
Alan var abi, daha gelmeden alan var... yakında foruma düşerler motomax böyle yaptı diye...
GPR125'e yöneldim onunda fiyatına %15 koymuşlar, ah euro yaktın bizi bee... valla yazın sonuna kadar beklerim, euro inerde fiyatlar düşerse diye, düşmez ise almam bu sene... 2. ele yönelmekte fayda var gibi...
gerçekten haketmiş ödülü...bravo....kawasaki ye
48 yaşındayım,yamaha r6 vede aprilla 125 rs gibi bir model hatırlamıyorum arkadaşlar.süper.süper.süper. fevkaladenin feevkinde yani...
İşte tipik bir hondacı konuşması. Her yönüyle Hondadan iyi motor işte adamlar daha ne yapsın fiyatta bu kadar fark varsa herhalde bir bildikleri var adamların
Moto gp kökenli olması yurdum yolları için avantaj mıdır diye sorar arkadaşlarımız ama 600 cc kategorisine gelince aaa race replika tabi ki avantajdır der . ama Aprilia'ya gelince böyle konuşulur . Concept dizayn konularında hondanın adı bile geçmemiş herşeyiyle 10 numara motorsiklettir ya o yüzden herhalde
Ayrıca Aprilia dayanıksız diye kim söylemiş bilmiyorum ama yalan söylemiş. Aprilia Ducati bunlar özel yapım motorlardır . Sınırlı üretimdir bunlar milyonlarca üretilmemişlerdir cbr 125 gibi . Ayrıca sadece motor klansmanındadır bunlar araba vs. de üretmezler . Bilmem yeteri kadar açık oldu mu .
O fiyata bunu alırım onu alırım bu yargı kişiden kişiye değişir. Arkadaşımız güzelce yazmış modelleri paylaşım için teşekkürler. Ve bence en iyi 125 cc motorsiklet
2 zamanlı bir motorda 4 zamanlı motorun performansının olması bence güzel birşey . Bu yetenek işidir 2 zamanlı diye bence küçümsenecek bir olay değil çünkü gerçekten harika alet . 2 zamanlı motor yapamayan ve bu teknolojiyi kullanamayanlar düşünsün
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)