Adamlar 125cc'de çok tecrübeliler zaten. MotoGP'den dolayı teknolojileri iyice gelişti (rossi ve melandri gibi pilotlar aprilia'dan yetişmiştir)
honda cbr125 halt etmiş bence.
Bende bundan istiyorum
Adamlar 125cc'de çok tecrübeliler zaten. MotoGP'den dolayı teknolojileri iyice gelişti (rossi ve melandri gibi pilotlar aprilia'dan yetişmiştir)
honda cbr125 halt etmiş bence.
Bende bundan istiyorum
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
türkiye'ye ne zaman gelecek? Çok pahalı olmaz inşallah
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
şimdi bikaç şey !!!bengisu adlı üyeden alıntı
1.ben aprilia ya laf etmiyorum!!!sadece Türkiye şartlarında aprilia gibi bir motora yukarda bahsedilen fiyatı vermek mantıklı değil!!!
(servisi var parcası war!!!)
2.forumda mesaj yazmadan önce okuman da hoş olur mesela!!!
adam araştırmış özenmiş bezenmiş fiyatla gelecei zamanı yazmıs!!!
Konuya bakıp resme bakıp direk mesaj yazmayalım pliizz
3.Moto gp kökenli olması yurdum yolları için avantaj mıdır!!!
4.Ben bu fiyata honda twister alırım (6.413 YTL)!!! hiç olmazsa 250, 4 zamanlı, servisi tamam, fazla yakmıo(125 cc 2 zamanlı we 33 beygir bir makinayla bu konuda yarısabilir )
5.ayrıca bunlarda kişisel görüşümdür...ona bakarsanız derbi GPR125 racing de cok hos görünüyor, ama tutupda hoş görünüyor diye elimde patlayacak motor almam şahsen
saygılarsss!!!
diğer 125 cc'lik motorlar gibi cılız durmuyo helal olsun adamlara ee boşuna motorun ferarrisi demiyolar aprilia'ya.
helal olsun YAMAHA'ya hepo kazansın cunkı bunu fazlasıyla hakedıyor
yok buna aılece bıne bılırsınız pıknıg bıle gıdılır hatta cok benzın yakmasın dıye tüp de takabılırsınız
Millet Bu Güccük Canafarin Fiyatlari Ne Düzeyde Yada Nerden Bilgi Ala Biliriz Yardim Canima Tak Etti Alicam Artik Yaaa:
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
arkadaslar arastirmadan kendi kafalarina gore fiyat vermisler..
Aprilia RS 125 in fiyati 7900 YTL
http://www.bigglook.com/biggauto/mot...mtskaprla1.asp
bu link'ten fiyatlari gorebilirsiniz..
makina nin teknik ozelliklerine de
http://www.aprilia.com/models03/road...1063637475.pdf
link'inden bakabilirsiniz..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
eksoz ilk bakista benimde dikkatimi cekti.. ama arastirica ogrendim ki motor a performans katan eksozu, eksozun dusuruna bakmayin..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
evet.2 kısılık.ustelık bu cbr gıbı ufak tefek degıl baya 600 cc gıbı kalıplı.uzaktan kıse anlayamaz.ama tabıkı 2 zamanlı bu yuzden cbr gıbı ufak degıl klasmanları farklı
Heybetli, hiç 125 lik gib durmuyo.
beyler resimde gozuken model RSV 1000 R die biliorum
www.aprilia.com
adresın den bakabilir
cihans her 3 mesajının biri sadece "yansınn" kelimesi. ne anlatmaya çalıştığını şahsen çözebilmiş değilim. biraz daha açık konuşursan kim yanıyo neden yanıyo anlayalım
dodorusu mükemel bir tasarım acaba bu alet 2 zaman lımı?
APRILLA RS 125 BU MAKİNA İLE ISPARTA ANTALYA(124 KM) 15 DAKIKA SÜRER BENCE
Yok, son sürat 210 civarıymış, 496km/s yapamıyormuşkurtuluş32 adlı üyeden alıntı
Ne kötü başka bi modelle denerim rekoru bu arada fazla ciddiye alma böyle konuları boşa zama harcarsınKhutuck adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)