Çin Malı Enduro BMW F650 klonu : Jialing 600
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hımm Bu çinliler en son Honda goldwing i de kopyalıyorlardı yakında onlarıda yollarda görürüz
-
biraz dikkatli bakıldığında benzerlikler göze çarpıyor ama bence ilk bakışta o kadar da benzemiyor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Aradaki fiyat farkı bence çoook bariz bir fark yaratmadığı için bmw 1. tercih olacaktır aklı başında müşteriler için.
-
BMW 'den çok Japon enduro larının kopyası gibi.Arka farlar bariz vfr800 orantıları da onlara uyuyor.Bu çinlilerden korkulur
-
bu motora güvenipte 200 km hız yapılırmı acaba?ben korkarım.görünüş fena deilde,acaba nekadar kaliteli???
-
Waay Eyong'cum beni işsiz bırakacaksın galiba. Çin olaylarına girmişsin.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
Süper Moderatör (BBRR)
Heeheheeh ben bunu dediydim yakında 650 cc de yaparlar bunlar sen o zaman seyreyle gümbürtüyü diye proya yok yapamazlar dediydi
pro nolcek şimcik aha yapmışlar hehehehehe
ama bu daha çok F 650 CS ye benzemiş siz yanlış motorun resmini koymuşunuz....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
11000 frank BMW ise ve bu da 8000 Frank olacak ise cok sacma birşey.. Tabiki BMW alınır. Yani Türkiye'ye 17 milyar BMW.. Bu da nerden baksan 13 Milyar falan olacak diyosun yani.. 13 Milyar bu motora veren beyne şaşarım zaten. 13 milyara KRAL motorlar alırsın..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Adamlar VARYAG'dan klon uçak gemilerini 1-2 seneye kadar okyanuslara salıcak.Bi bakalım,batmazlarsa bununlada 200 yapılır!
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu arada cenke tamamen katılayımda arada bi ortak fikrimiz olsun
arkadaşlar xl 650 v transalp in yeni fiyatı 12,218
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Adamlar VARYAG'dan klon uçak gemilerini 1-2 seneye kadar okyanuslara salıcak.Bi bakalım,batmazlarsa bununlada 200 yapılır!
OOhhooo o gemiye biniyoz biz şimdi,kimbilir kaç motor ürettiler ondan
-
BBRR adlı üyeden alıntı
bu arada cenke tamamen katılayımda arada bi ortak fikrimiz olsun
arkadaşlar xl 650 v transalp in yeni fiyatı 12,218
Sen Olcayın dediğine bakma, orası İsviçre. Bu mal buraya 5000 YTL ye gelir !
Esas o zaman sen ne yaparsın, onu söyle?
BBRR adlı üyeden alıntı
Heeheheeh ben bunu dediydim yakında 650 cc de yaparlar bunlar sen o zaman seyreyle gümbürtüyü ama bu daha çok F 650 CS ye benzemiş siz yanlış motorun resmini koymuşunuz....
Bunu bende bu forumda bir yerlerde söylemiştim ama Pro için değil.
Neyse bu eklemeyi başka sebeple yaptım. Yaw ben de bu BMW 650 CS ile ilgileniyorum. Yok mu bu konuda bi başlık açacak babayiğit!
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
peki bu seneki fuarda bunlarda olacakmı acaba ?
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Heeheheeh ben bunu dediydim yakında 650 cc de yaparlar bunlar sen o zaman seyreyle gümbürtüyü diye proya yok yapamazlar dediydi
pro nolcek şimcik aha yapmışlar hehehehehe
Yapamazlar değil yapsa batarlar dedim. Göreceğiz hiç alan çıkacak mı acaba
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
5-6000 YTL ye gelecek buraya, ilk müşterisi de BBRR olacak
İzlenimleri iyi çıkarsa 2. de ben olurum belki....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Süper Moderatör (BBRR)
bunu sorman hata alacaklar ne demek eğer fiyatlar ledo nun dediği gibi olursa kapışılacak
Sen Olcayın dediğine bakma, orası İsviçre. Bu mal buraya 5000 YTL ye gelir !
Esas o zaman sen ne yaparsın, onu söyle?
Heeheeheh alırım valla ne diyim
-
Süper Moderatör
Valla 5-6 bin olsa bende alırım, kaliteli birşeye benziyor. Bir çok yabancı forumlarda ve motor sitelerinde hakkında bilgiler var kimse kötü demiyor gördüğüm kadarıyla. Zaten olaya şöyle bakmak lazım, Çin de 250 cc den büyük motorların trafiğe çıkması yasak (bazı arkadaşlar üretmek yasak diyor, üretmek niye yasak olsun ki!) bu aleti ürettiklerine göre (ağaçtan toplanmıo tabi ki baya bir uğraşısı var) pazar olarak Çin hariç tüm dünya yı hedefliyorlardır. Hani 1 - 1,5 liraya aldığımız (ki çindeki fiyatı 200-300 $ filan sanırım) tenekelerle karıştırmasak diyorum. Çin imali olması tü kaka olması anlamına gelmez, her sektördeki her markanın/firmanın Çin ile bi çalışması var...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Çin malı böyle bir ürünün Avrupa da gerekli onayları alması ve oranın şartları doğrultusunda yedek parça, servis ve garanti standartlarını karşılaması oldukça büyük bir yatırım gerektirir.
Bunun üzerine, söz konusu ülkelerde fiyatın düşük olması, satışlarda çok büyük bir avantaj teşkil etmediğinden, oradaki ithalatçıların fiyat belirleme kriterleri tabii ki farklı olacak.
Şimdi, yukarıda yazdıklarımı bir daha okuyup, ülkemize uyarladığınız zaman, niye böyle bir ürün en fazla 5-6000 YTL olur dediğimi uzun uzun anlatmaya gerek olmadığı ortaya çıkacaktır sanıyorum.
-
evrennn adlı üyeden alıntı
bu motora güvenipte 200 km hız yapılırmı acaba?ben korkarım.görünüş fena deilde,acaba nekadar kaliteli???
sence 200 km hız yaparmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler