bu motor sanki yeni ybr'inin çakması yurt dışındaki cbf 125'inde yandan yemişi gibiama tip güzel..
bu motor sanki yeni ybr'inin çakması yurt dışındaki cbf 125'inde yandan yemişi gibiama tip güzel..
Hayatımda gördüğüm en güzel 125 cc motor. Çok beğendim umarım gelir ve fiyatı uygun olur.
Motosiklet = Özgürlük
Maaşallah pek de güzelmiş hanım kızımız :D , fakat alırken biraz masraflı olacak gibi duruyor.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
arka ya disk fren yapmak zahmet olucakmış galiba.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
aslında nereden nereye değil SYM nin orjinal taiwan sitesine girip bakarsanız 4Farklı modelde Wolf isminde motoru olduğunu görürsünüz hepsi birbirinden farklı motorlar
Buradan: http://www.sym.com.tw/eng/
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Aynen 8800'e CBR 250 daha tercih edilebilir duruyor.
YBR'den çok daha performanslı ve kaliteli olduğuna eminim. SYM sonuçta.
sym çelik firen hortumunu kullanmayı çok seviyor.
her modelinde var maşallah
vay vay vay bu ne ya on numara motor ben naked motorları pek sevmezken buna bittim ybr satıp bundan mı alsak ne
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
çok tatlı bişey bu ya ama fiyatı tuzlu :(
no pain, no gain ...
Enjeksiyonlu motor, 15 bg güç, güzel bir tasarım; aferin.Ondan sonra kalk arkaya kampana fren koy! Olacak iş mi yani?
Yalnız 3000 euroya kimse almaz bunu.4500 liraya olması gereken motor bu işte.Cbf 150, ybr 125 falan değil. O motorların ederi 3000 lira.
motor bloğu sanki OHV gibi duruyor ama diğer topicde SOHC olduğu söylenmiş
zaten ohv 125cc bir motorlar 15hp baya zor olacaktır diyede düşünmüştüm
ayrıca + olarak yağ soğutma radyatörü olmaması ve sadece hava soğutma olması çok garip 15hp 125cc bir motor nasıl hava ile soğuyor motor ömrü ne aralarda merak etmiyor değilim ve blok petekleride ekstradan kapatılmış yineden yakından incelemek lazım
tip olarak elbette güzel
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sym'ler genelde seramik silindir kullandığından kolay kolay hararet yapmazlar.. Seramik silindir ısıya dayanıklıdır, metal gibi aşınmaz ve uzun ömürlüdür. Bu motorunda sanıyorum hararet sorunu olmayacaktır. Fiyatına gelince 4.000eu'dan tr'de satışa sunulacağını sanmıyorum. Max. 5.000 lira civarı olacaktır..(125 xs modeli 3.000tl şuan)
Piyasaya söylediğim fiyattan girerse SS125 cc sınıfındaki bütün motorlara büyük rakip olacaktır..
Çok acayip yuksek bir fiyat koymuşlar satmaya niyetleri yok bence de çok sevmiş canım bunlar ürettiği motosikleti
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Sym Damgasını Her Türde hissediyoruz. Çok Güzel Bir Motosiklet. Çıtayı Yükseltir. Apache RTR 150 Vs Sym Wolf. Gerisi Hikaye. 125-150 CC Sınıfında artık.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)