Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

TT Custom Choppers yüzde 100 yerli markasını yarattı

REKLAM ALANI
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı abdullah_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başbakan yerli üretimi konusunda çok ısrarlı hayırlısı olur inşallah
    Bu yazi aklima geldi simdi nedense....

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2011-01-23
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

[QUOTE=ultraukala;2263962]

kimi yola cıkar ufka bakar.kimiside düştügü cukura toprak atacak birini arar

verin kuregi

coolsoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xl650 Transalp
    işte Türkün azmi...

cagriaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson XL883R
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben mecidiyeköyde gitmiştim yerlerine sağ olsunlar çok ilgilendiler gerçekten güler yüzlü insanlar. kavasaki VN 1500 vardı ozaman egzoz vs bikaç modifiye nasıl yaparsınız gidonu fln uzatmak istiyorum demiştim adamda bana bu motora deymez demişti :D şok olmuştum =)
    işte bu düpedüz saygısızlıktır...

Müşteri gelmiş senden birşeyler istiyor, bu motora değmez diyorsun, ne demek bu ya?

Bize geliyor müşteri bu bilgisayarı adam edebilirmiyiz diyorlar, bakıyoruz, adam etmek için 300 lira lazım, ama adam 400 liraya eskisinin adam edilmişinden daha iyi makine alıyor.

Bizde kibarca, "buna para harcamayın yazık olur, yenisini alırsanız hem daha iyi hem daha uzun ömürlü olur." müşteriyi düşünüyoruz yani olabildiğince.

Peki ben 15 milyarlık motoru götürüyorum, senden bana bunu bunu bunu yapmanı istiyorum, bu motora değmez diyorsun. E senin en ucuz motorun 35K €?

Düpedüz terbiyesizlik... Hani diyoruz ya, 2 tekeri olan her motor motordur bizim için diye, bunlar için değil belli...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı cagriaksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bu düpedüz saygısızlıktır...

Müşteri gelmiş senden birşeyler istiyor, bu motora değmez diyorsun, ne demek bu ya?

Bize geliyor müşteri bu bilgisayarı adam edebilirmiyiz diyorlar, bakıyoruz, adam etmek için 300 lira lazım, ama adam 400 liraya eskisinin adam edilmişinden daha iyi makine alıyor.

Bizde kibarca, "buna para harcamayın yazık olur, yenisini alırsanız hem daha iyi hem daha uzun ömürlü olur." müşteriyi düşünüyoruz yani olabildiğince.

Peki ben 15 milyarlık motoru götürüyorum, senden bana bunu bunu bunu yapmanı istiyorum, bu motora değmez diyorsun. E senin en ucuz motorun 35K €?

Düpedüz terbiyesizlik... Hani diyoruz ya, 2 tekeri olan her motor motordur bizim için diye, bunlar için değil belli...
    aslında durum okadar vahim değil adamlar benle okadar ilgilendiler ki şimdi burdan negatif bir kelime duyarlarsa tarafımdan üzülürüm açıkçası =) dediği şuydu, bu motora deymez sen sat bunu git bi sportster al 6 bin 7 bin euro ikinci elleri dedi ona yaparız ne yapılmasını istiyorsan dedi. bende peki böyle gidon uzatma maşa vs arkaya geniş teker güzel egzozt vs iyi bişey nekadara patlar dedim bi 7 bin eoruda onlar tutar 14- 15 bine istediğin gibi bir motora sahip olursun dedi. sonra beni arka taraftaki çalışma yerlerine soktu adamlar discoverydeki orange custom chopper gibi çalışıyorlardı =)
    belli ki benim iyiliğimi düşünerek dediler bu motora deymez diye, 96 model egzozları sararmış kararmış bir vn1500 dü. sürekli bi arıza çıkarıyordu arka silindir,debriyaj mili,yağ kaçırma vs =) gölcükte o motordan ekmek yemeyen usta kalmadı her hafta biyeri patlıyordu =) bakınız avatarımda kendileri =)

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    aslında durum okadar vahim değil adamlar benle okadar ilgilendiler ki şimdi burdan negatif bir kelime duyarlarsa tarafımdan üzülürüm açıkçası =) dediği şuydu, bu motora deymez sen sat bunu git bi sportster al
    Tamam hoca tavır olarak iyi niyetli olabilirler;zaten adamlar Harleyler ile çalışıyorlar.Ama sonuçta iş olarak ters.Custom her motordan yapılır.Motorunu yaptırmak için götürdüğünde bunu sat diyen adamcıkları çok gördük piyasada.
    Kolpa Adamları

[QUOTE=Serk21;2264888]

bunun iyi niyetli alakası yok.ugrasamam demenın biraz daha kibar bir şekli sadece

egzoz & gidon için gidiyorsun sana vn1500 sat sportster al diyor ha?
    at'tan inip seni zorla eşeğe bindirecek neden? tahminen elinde sportster'ın bolt on parcası gırla

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    [QUOTE=greyhorse;2266191]

bunun iyi niyetli alakası yok.ugrasamam demenın biraz daha kibar bir şekli sadece

egzoz & gidon için gidiyorsun sana vn1500 sat sportster al diyor ha?
    at'tan inip seni zorla eşeğe bindirecek neden? tahminen elinde sportster'ın bolt on parcası gırla
    hiç bilmiyorum ama biraz düşününce söyledikleri mantıklı geldi çünkü vn1500 e maşa gidon vs masraf yapsam satarkende zarar edeceğimi düşündüm ki satmakta çok zor oldu zaten orj halini dahi.

blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    elin apriliası ducatisi yamahası hondası... var Türkiyenin niye bir markası yok. Aynı kalitede kullanıcıların istediği doğrultuda birde ekonomik üretebilseler her vatandaş tercih edecektir. Aynı kaliteye ulaşmak hemen olacak iş değil tabi ama bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum.

Motosikleti
    hyosung gv 650
    inşallah bizde kendi markamız olan motrolara bineriz kısa zamanda

varadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr gitti palio o da gitti yine ybr ;)
    adam inşallah sağlam bir motor yaparda diğer rakipleri ile yarışır biz de seviniriz ama bizim ülkemizde üretilirse ve de istihdam sağlanırsa daha da fazla seviniriz.böyle girişimci çocuklar yetiştirmeliyiz.çocuklarımızı yarış atı gibi o sınavdan bu sınava sokarak onlara ezger öğretmeliyiz.bu eğitim sistemini kınıyorum.bizi hep ezber gösterdiler.anne babada biraz ileri görüşlü olmayınca işte sonuç işçi.başkalarına köle olursun.
    tekrardan bu arkadaşımızı kutluyorum.
    saygılar...

Motosikleti
    z750 kawasaki 2010
    üretim detaylarını bilmemekle birlikde buna montaj sanayi denilir kanısındayım
    motoru nereden aldın şanzıman vs hep sipariş ve ithal buna türk malı denmez ama genede
    bir yerlerden başlamak gerekli derim ben
    bir virajı dönmenin iki yolu vardır
    ya hızlı dönersin ya hızlı dönemezsin:cherry:

akrep custom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    custom
    tt custom adına çok sevindim hayırlı ugurlu olsun tüm türkiyeye ve türk halkına

Beyler 100% yerli imalat hayata olamaz çünkü.
    Motor: Rev Tech - Kore Malı isterseniz Web adresi bile var
    Şasi (Frame): ya Paughco ya Santee USA ya SCS Germany
    Lastikler: - ya Avon ya Metzeler veya Dunlop
    Jantlar: ya DNA ya Rev Tech ya RST artık ne başka marka varsa

Ama bunu bu ülkeye getirdiği için saygıyla karşılamak gerekir daha fazlası değil
    şişirmeyelim.

Ben 30 seneden beri bu işi yapanların içindeyim.

Yani daha ne lazım

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler