Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hoca hocayı Mekke de...Angaralı hemşehrisini dakka da bulurmuş...
aslında tanışıyormusun bilmiyorum ama Kuvvet Mira genc bir arkadaşımız elinden tutup onu sevsen korusan kollasan motosiklet camiasını tanıtsan hiç fena olmaz...teknik konularda bilgiye aç ve susamış bir deli oğlandır kendisi...
bu arada sizin yaş kaç Hacı Abi... bende biat edeyim sana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Oy vermeye girince en başta Kütükcan'ın "bol aksesuarlı canavarı" çıkıyor. Sırf gün batımındaki alttan ve arkadan pozu için beş verdim bilesin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
herkesin motoru kendine guzel
bakalım kim 1. olacak.
Scooter modifiye eden yok mu yahu?
yarışmaya katılan motorlara baktım hiçç kaydadeğer özel bi motor yok .acıkcası hayal kırıklıgına ugradım cok daha fazlasını tahmın edıyodum
kuvvetmira kardeşim aynı resimler ordada mevcut herhalde..
oyumuzu verdik hayırlısı olsun...
kuvvetmira abi aşağıdakı lıstede senın adın neden daha buyuk ve renklı yazıyor xD
Fatih abi, çaktım sana 5 puanı
Benim düldülü toplasaydım bende koyardım yarışmaya
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
hanki listeymiş o beyaw?
fatih gül ismiyle yarışıyorum. kuvvetmira benim sahne adım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
varol genc, artistik puanımız 653 olmuş
bi elli milyon sıkarlar belki
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ömrümü verdim sana angaralı 5 puan ne ki , helal olsun sana tüm puanlar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Güncel....
Kütük senin hatrın için bende bi foto yükledim. Olurda büyük ödül bana çıkarsa fazer'in bakımı benden(umarım zincir dişlinin degişme zamanı gelmemiştir)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)