Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Flaş Haber. Ünlü oyuncu Onur Bayraktar motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

REKLAM ALANI
    Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin.
    @kemal
    kör göze parmak sokar gibi yazmaktan vazgeçtiğin zaman da senin yazdıklarını okuyacağız.
    Yeri değil ama aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz... Bu arkadaşın magazin basını tarzı mesajlarını hiç okumadan geçiyorum. Sanki okuduğunu anlamayan insanlar gurubuymuşuz gibi büyük kırmızı yazılar. Forum kurallarına aykırı değil mi bu yazım biçimi?
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gv-650
    Arkadaşlar antipatik geldiyse yazış tarzım özür dilerim...peki ya yazdıklarım hakkında düşünceleriniz...
    yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
    yüz cesurmotorcu/facebook

Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı mkemalyonca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar antipatik geldiyse yazış tarzım özür dilerim...peki ya yazdıklarım hakkında düşünceleriniz...
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeri değil ama aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz... Bu arkadaşın magazin basını tarzı mesajlarını hiç okumadan geçiyorum. Sanki okuduğunu anlamayan insanlar gurubuymuşuz gibi büyük kırmızı yazılar. Forum kurallarına aykırı değil mi bu yazım biçimi?
    O nedenle daha önceki yazdıklarınızla ilgilenmedim ve bir bilgim yok. Bu konuyu da burada devam ettirmeyin artık. Mesajı aldıysanız yeterli. Bunda sonra mesaj yazarken buna dikkat ederseniz yeterli olur. Kolay gelsin.

Motosikleti
    gv-650
    Büyük insanlar fikirlerle, Orta insanlar olaylarla, küçük insanlar ise, insanlarla uğraşırlar. ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------

İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaslanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve yaşamaktan korkuyor, kendisi için değil, başkalarına göre yaşadığı için. (W.Shakespeare

Motosikleti
    BMW F 650GS
    Taksiciye güvenmiyorum, umarım duyarlı bir görevli bu olayı araştırır.

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    kalanların ve tüm camianın başı sağolsun
    önce tedbir sonra takdir
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

Motosikleti
    BMW R1200GS - Goldwing Honda
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazmayayım diyorum ama olmuyor o taksiciye sormak lazım acaba hangi şeritten ve sapaga ne kadar mesafe varken direksyonu kırdı.
    arkadaşlar ölüm allahın emri amenna ama akılı var mantık var siz hiç 100 km hızla ve böyle bir havada sapaga girermisiniz tamam motor süratliymiş kabul ama acaba taksici nasıl kırdı direksyonu sapaga girmek için kurtarmak için oda mecburen sapaga girmeye kalkmış olabilir acık ve net zaten taksici görmedim diyor bakmazsa görmez tabi inşallah mobese vardır orda ancak o zaman aydınlanır bu olay d100 100 ve 150 km aşagı giden kac arac var helle helle gece yarısı bana taksici pek inandırıcı gelmedi taksiye arkadan degil sol onden vurmuş o yuzden bu olayda sürat ve yanılmıyorsam dikkatsizlik var o da taksici gibi geliyor bana neticede ölen öldügü ile kalıyor allah geride kalanlara sabır versin..
    Alıntı boyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahmetliyi tanırdım, bugün ortak arkadaşım ile cenaze evinde iken telefonla görüştüm. Taksicide herhangi bir kabahat olmadığı, herhangi bir sıkıştıma vs olmadığı belirlenmiş. Arkadaşım da motorcu, olay yerindeki durum bunu gösteriyormuş.

Çok efendi bir insandı, toprağı bol olsun.
    Alıntı speedygogo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle Allah rahmet eylesin demek istiyorum. genç yaşta ve böyle bir ölüm gerçekten çok acı. Allah geride kalanlara sabır versin.

bu sapağı biliyorum. Haziran sonu aynı yerde (sapak girişinde) solumda gitmekte olan servis minibüsü hiç bakmadan etmeden aniden sağa girmek isteyip bana yandan çarpıp beni sapağa doğru savurmuştu. E-5 üzerinde böyle bir sapağın olması bence illegal bir şey. çünkü normalde yola katılımların (özellikle E-5, TEM gibi anayolların) gidilen yol istikametine doğru olması gerekirken burada yan yoldan karşıdan gelen araçlar Kadıköy yoluna girmek için nerdeyse E-5'i dikine keserek U dönmek durumunda kalıyorlar. her sabah ordan dönen araçlarla burun buruna geliyorum. çareyi oralarda yolun orta şeritlerine kaçarak orayı geçmekte buldum.

burada anlayabildiğim kadarıyla rahmetli Kadıköy-köprü istikametine doğru giderken ya bir aracın aniden o sapağa girmek istemesi, ya da oradan önüne doğru çıkması sonucu hızlı bir karar verip kendini sapağa atarak kurtulmak istemiş. oralarda bildiğim kadarıyla Mobese kamerası olmadığı için bunu öğrenmek güç. ama görgü tanıkları vardır illa ki. o yol gece de olsa işlek bir yol sonuçta.

her ne olursa olsun, muhabirlerin özellikle motosiklet olaylarında önyargılı hareket etmesi çok kötü. motora binene manyaklık yapıyo gibi yaklaşılması doğru değil. her kaza yapan motorcunun hız yaptığını düşünmek de doğru değil. ayrıca hız yaparak kaza yapanlar genelde kendine zarar verir. hız yapan motorcuların ölmesi gerekiyor gibi göstermeleri de hoş değil. her halükarda bu tip kazalarda sebepler üzerine yoğunlaşılması ve suçluların cezalandırılması ve bunun da kamuoyuna açıklanması gerekiyor. aksi takdirde motora binen herkes manyak, kaza yapan motorcu da layığını bulmuş muamelesi görmekten kurtulamayacak.
    Alıntı Tbilge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR ARKADAN O SIRADA GELMEKTE OLAN VEYA KAMERA KAYITLARI VS.. BİR ŞAHİT BULMAK LAZIM , ÇÜNKÜ TAKSİCİ YALAN SÖYLÜYOR OLABİLİR
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ : " ŞİMDİ BEN NORMAL ANA E5 TEN GELİYORUM" ,
    ( bu sırada bakışlarını kaçırıyor bu bir yalan söleme belirtisi olabilir )
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ : " SİNYALİMİ VERDİM TAM BURAYA GİRECEĞİM ZAMAN "
    ( burdada üstünbe basa basa sinyalimi verdim diyor (kazayı anlatmak yerine savunmaya geçiyor gibi ) muhtemelen bu an gelen motorun önüne kırıyor olabilir )
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ: "MOTORSİKLET BİR ANDA ORAYA ÇARPTI , ÇOK SÜRATLİ GELİYORDU "
    (burdada üstüne basa basa kendini savunuyor süratli geldiğini öne sürerek bana burada ölen yada o an yaralı olan Onura üzülmek yerine bu kadar kendini savunması garip geliyor ve çok süratli geliyordu derken el hareketleri yapıyor buda psikolojide güven uyandırmayan bir davranıştır )
    BASIN GÖREVLİSİ: " KARŞINIZDAN MI GELİYORDU MOTORSİKLET "
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ: "HAYIR ARKAMDAN GELMİŞ , GÖRMEDİM ONU "
    burada bir gariplik var motorun 150 160 la gittiğini çok yüksek süratle gittiğini söylüyor ve cümledede görmediğini söylüyor madem görmeniz kaçla veya ne kadar hızlı gittiğini nerden biliyorsunuz
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ: GÖRMEDİM , ÇARPIPTA BEŞ METRE YÜKSELDİĞİNİ GÖRDÜM BAŞKA HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİM , ONA BEN DOKUNMADAN , MOTORSİKLET ÖNÜME DÜŞTÜ , KENDİSİ ÖNÜME DÜŞTÜ EN AZ 150 - 160 SÜRAT VARDI ,
    hiçbir şey görmedim diyor yine ve en az 150 160 sürat var diyor yinede
    TAKSİ ŞÖFÖRÜ: polis memuru ile konuşurken ellerini açarak "BEN BÖLE SÜRAT GÖRMEDİM YA " diyor
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce tv haberlerinde kazaya karışan taksiyle birlikte araçların otoparkta gündüz gözüyle incelemesi vardı.

1-Olay çarpışma ile başlıyor!

2-Taksideki çarpışma izi Sağ ön çamurlukta!

3-Taksinin solundaki izler bariyer izi.

4- Taksinin ön tamponu yerinde yok.

5-Taksici motoru görmediğini ve motorun arkadan geldiğini videoda açıkça söylüyor!
    Alıntı piranha dört adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kulda taksinin fotosunu çekmemiş.
    Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Onuru tanırdım az önce cenazeden geldim.
    Herşey tasksicinin ifadesiyle yürüyor şuan çünkü kavşaktakiş kamera bir haftadır çalışmıyor ve Onurda artık yok taksici üzerime kırdı desin..!
    Tüm resimler taksinin sol tarafını gösteriyor bir allahın kuluda taksinin sağ ön cantının yamuk olduğunu ve onurun botunun sağ ön cantın altında olduğunu çekmemiş malesef Onur bu kazada onda dokuz hatalı bulunda taksici yarın serbest artık yeni katilliklere yelken açar...!
    Bakiniz, yukaridaki tum mesajlarda bir sagduyu var. Ben de ilk defa izledigimde, taksicinin yalan soyledigi endisesi uyandi. Sonra, kazanin suratten oldugu gibi bir bilgi geldi.

Ancak, bakin bursi cok onemli. o aksam FOX TV yi seyrediyordum ve orada bir muhabir, bu kzada bazi seylerin yerine oturmadigini soyluyor ve kaza mahallinde yaptigi cekimleri yayinliyordu. O cekimlerde, Onurun motorun on jantinda SARI taksi boyasi oldugunu, ve taksinin kaportasinda Onur ile carpistigini gosterebilecek ezikler oldugunu gosteriyordu.

Yani bu olaydan nem kapanlar sadece bizler degiliz.

Hepimiz ayni seyleri yapiyoruz yollarda, etrafta katilim ya da cikis yolu olan yerlerde, araclarin yanindan duramayacak kadar ve yakinlarindan gecmemek gerek diye ogretildi ama maalesef hepimiz yapiyoruz iste. Buradaki hata surat degil ama ongormemek maalesef.

Tabii her kazada oldugu gibi, sorgusuz infaz ve motosiklet kullananlar sucludur. Benim kabul edemedigim budur iste. Ben de biliyorum motorcunun suclu oldugunu ama onlarin anlattigi anlamda degil. Bizim sucumuz bunlarin aptal olduklarini ongormemek ve ona gore gitmemek.

Ne kadar tartissak bos. Eylul ayinin 29 unda da beni altina almisti bir tanesi TEM de. Neyse, hicbirsey olmadan, sag ciktim arabanin altindan. Ne kadar konussak bos. gencecik adam bir hataya kurban gitti. Allah rahmet eylesin.
    [B]RoSPA RoADAR Member[/B]
    Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı priapi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksiciye güvenmiyorum, umarım duyarlı bir görevli bu olayı araştırır.

Olay araştırılıyor merak etmeyin arkadaşlar bu böyle kalmıyıcak kaza raporları tekrar tekrar incelenicek gelişmeler olursa bu başlıktan bilgi veririm mahkeme olursada zamanını bildiririm hep beraber gideriz...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Motosikleti
    gv-650
    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/11509...-kaybetti.aspx BU ADAMIN VİDEODAKİ 40 CI SANİYEDEKİ KONUŞMASINDA ARABADAN FIRLADIĞINI SÖYLÜYOR RAHMETLİNİN..HALBUKİ DAHA ÖNCEKİ SÖYLEMİNDE ONA HİÇ DOKUNMADIĞINI SÖYLÜYODU.BU İLK ÇEKİLEN VİDEO OLMALI...BENCE İŞİN SIRRI BURDA SAKLI .

Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Okan Bayülgen çok güzel bir konuşma yaptı disko kralında. Bu adam en azından programında her fırsatta motosikletle ilgili konuları gündeme getirdiği için saygıyı hakediyor.

Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okan Bayülgen çok güzel bir konuşma yaptı disko kralında. Bu adam en azından programında her fırsatta motosikletle ilgili konuları gündeme getirdiği için saygıyı hakediyor.
    Bayağı motorcu adammış, hakikatten aydınlatıcı konuştu Okan, helal olsun.
    Sadece kuryelerin yüzde 10'u biraz hatalı kullanabilir,tüm motosikletliler diğer taşıtlar tarfından sıkıştırılıyor..., dedi.

Bir yerlerden konuşmasının vidyosunu bulup eklemek gerekli.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayağı motorcu adammış, hakikatten aydınlatıcı konuştu Okan, helal olsun.
    Sadece kuryelerin yüzde 10'u biraz hatalı kullanabilir,tüm motosikletliler diğer taşıtlar tarfından sıkıştırılıyor..., dedi.

Bir yerlerden konuşmasının vidyosunu bulup eklemek gerekli.

05:28'den başlıyor.

Okan'ı kişiliginden veya özel yaşantısından dolayı sevip sevmemek tabiki kişinin kendi tercihi fakat şu varki motosikletlilerin sorunlarını dile getiren, bizler için birşey yapma gayretinde olan nadir ünlülerden hatta ben Okan kadar motosikletlilerle ilgilenen bir ünlü görmedim.

Adam bukadar çabasına rağmen hala bu camiaya yaranamadıya daha ne diyim

Günlerdir bişeyler yazmamak için direniyorum..

Beninde A2 ehliyetimi aldığım Fatih K.....r Sürücü kursu önünde serin bir şubat günü sabahı (2010 yılı) direksiyon sınavına gitmeye hazırlanırken görmüştüm ve kalabalık arasında ''sen kapalıçarşı dizisinde oynayan arkadaşsın değilmi?'' diye muhabbeti geçmişti.
    Gayet mütevazi ve güleryüzlü haliyle cevap vermişti bizlere,
    Sınav alanına minibüslerle taşınan kursiyerlerin arkasında, 3-5 motorcu vardık,
    Rahmetli Onur Burgman ı ile , bende an 125 im ile takılmıştık konvoya,
    Gayet tutarlı ve disiplinli kullanıyordu motosikletini,

Allah geride kalan sevenlerine sabır versin,

Nur İçinde Arkadaşım.

Sınava girdiği Burgman ını da satışa çıkarmış http://www.motosikletpazari.com/ilangoster/14873.aspx

mersinLee33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT25 // SUZUKİ GSX650F
    Allah rahmet eyşesin ne diyelim :(
    no pain, no gain ...

Motosikleti
    Yamaha r1
    Allah rahmet eylesin. Tv kanallarındaki dizilere karşı aşırı derecede karşı olduğum için kendisini tanımam bilmem dün aldım haberini, çok üzüldüm. İzlediğim ve okuduğum kadarıyla kazanın tek taraflı olmadığını ve o taksicinin bence ışık altında konuşturulması gerektiğine inanıyorum. Tüm motosiklet camiası olarak başımız sağolsun. Lüfen her kazadan ders çıkartalım..

Ha bu arada o polis memurunun açıklamalarınıda çok anlamsız buldum. "[I]burdan çok hızlı geliyormuş bariyere çarpmış vs..[/I]. Bi motosiklet kazsı olunca hemen çok hızlıydı yaftası yapıştırılıyor. Onu diyenin ağzına yapıştıracaksın bantı birdaha ömür boyu konusamıycak..çok sinirlendim o polise...

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

05:28'den başlıyor.

Okan'ı kişiliginden veya özel yaşantısından dolayı sevip sevmemek tabiki kişinin kendi tercihi fakat şu varki motosikletlilerin sorunlarını dile getiren, bizler için birşey yapma gayretinde olan nadir ünlülerden hatta ben Okan kadar motosikletlilerle ilgilenen bir ünlü görmedim.

Adam bukadar çabasına rağmen hala bu camiaya yaranamadıya daha ne diyim
    Ben de buldum, you tube'da 8:45 de başlıyor, direk o saniyeden başlatıp izleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=33qR1SnRhfo

Bende izledim Okanın bu konuda ilk desteği değil çok dengeli ama dokunduran bir konuşmaydı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    allah rağmet eylesin yakınlarına sabır versin motor camiasından bir yıldız daha kaydı..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Arkadaşlar Bu pazar saat 12:00 de suadiyede suadiye otelinin önünde toplanıp Kaza yerine gidiceğiz,tüm basın ve Onuru sevenler orada olacak kazanın nasıl olduğunu raporların gerçeği yansıtmadığını,motorcu olmanın serseri olmak olmadığını,o sapağın yanlış yerde olduğunu vs hepsini basınla paylaşıcaz gelmek isteyen arkadaşlar Pazar günü saat 12 de Suadiyede suadiye otelinin önünde olsun mümkün olduğu kadar motorlarla gelmeye çalışalımki tek vücut olarak çıkalım karşılarına.
    Bu arada uzaktanda olsa bir güvenlik kamerası kaydı bulundu çok uzak olduğu için çok belli değil o da eğer yetişirse yani elimize ulaşabilirse basınla paylaşılıcak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Bu pazar saat 12:00 de suadiyede suadiye otelinin önünde toplanıp Kaza yerine gidiceğiz,tüm basın ve Onuru sevenler orada olacak kazanın nasıl olduğunu raporların gerçeği yansıtmadığını,motorcu olmanın serseri olmak olmadığını,o sapağın yanlış yerde olduğunu vs hepsini basınla paylaşıcaz gelmek isteyen arkadaşlar Pazar günü saat 12 de Suadiyede suadiye otelinin önünde olsun mümkün olduğu kadar motorlarla gelmeye çalışalımki tek vücut olarak çıkalım karşılarına.
    Bu arada uzaktanda olsa bir güvenlik kamerası kaydı bulundu çok uzak olduğu için çok belli değil o da eğer yetişirse yani elimize ulaşabilirse basınla paylaşılıcak.
    Arkadaşlar saat değişti saat 2 de buluşma noktasında olunuyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler