Flaş Haber. Ünlü oyuncu Onur Bayraktar motosiklet kazasında hayatını kaybetti.
Reklamlar
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Mekanı cennet olsun.
"maalesef böyle bir tutkusu vardı"
Buradaki maalesef çok önemli bir malesef..
malesef bende motosiklet tutkunuyum hemde manyaklık derecesindeyim geçenlerde bi dengesiz iş yerime geldi üstümdeki korumalı montu ve motorumu gördü sen dedi motormu kullanıyosun evet dedim dediği şu oldu manyaklıktan başka bişey değil ileri geri abuk sabuk konuştuktan sonra tabi ben onun seviyesine inmedim sonra özür diledi bende dedimki yahu dedim 1saattir kendine neden hakeret ettinki çok bozuldu ve defolup gitti
Reklamlar
-
Facebook profil fotosuna bir resmi koyalım.. Haydi..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boyraz adlı üyeden alıntı
Rahmetliyi tanırdım, bugün ortak arkadaşım ile cenaze evinde iken telefonla görüştüm. Taksicide herhangi bir kabahat olmadığı, herhangi bir sıkıştıma vs olmadığı belirlenmiş. Arkadaşım da motorcu, olay yerindeki durum bunu gösteriyormuş.
Çok efendi bir insandı, toprağı bol olsun.
yinede varsa ordaki mobese kayıtlarını arastırtın neticede taksicilerin minibüslerin cok yaptıgı bir iş sapagın dibinde en soldan direksyon kırmak ya muşteri icin yada sapagı gectigi için
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
halis adlı üyeden alıntı
yinede varsa ordaki mobese kayıtlarını arastırtın neticede taksicilerin minibüslerin cok yaptıgı bir iş sapagın dibinde en soldan direksyon kırmak ya muşteri icin yada sapagı gectigi için
bu kazada doğru olmayan şeyler var?Rahmetli Avrupa yakasında oturuyor düz gitmesi lazım ve o hızla o sapaktan girmek imkansız?geniş açı seyrederseniz tv de anlarsınız o hızla dönüş imkansız.bence sapağı son anda görmüş olan bir araba rahmetliyide aldı götürdü.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Allah rahmet eylesin..Bu yaşta bu olmamalıydı.Şu Motosiklete binerken sevdi
klerinizi 5 saniyede olsa aklınızdan geçirerek oturun..
Bizler ölmeyelim, ölüm yinede Motosikletin üstünde olsada...
-
Bu işin içinde var bi şeyler,Taksiye Çarpmış zaten Haberde Gördüm Az Önce,Ama Karşıya Geçicekmiş neden Ünalana Girmeye Çalışsın? Allah Rahmet eylesin
-
cr4zy adlı üyeden alıntı
[ımg]http://img353.imageshack.us/img353/9660/liveimageskelebekhabergzv4.jpg[/ımg]
allah rahmet eylesın...hepımızı kaza ve belalardan korusunnn...
-
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
-
çok üzücü, allah rahmet eylesin.
-
Allah rahmet eylesin. Bu kadar basit olayların açıklanması bana mantıklı gelmiyor, işin içinde taksi var. İnşallah görüp açıklayacak birileri ortaya çıkar.
-
ürküyorum
ya lütven bişeylerden ders alalım bu inanılmaz feci anlatamıyorum boğazım dügümlendi. bir kez daha çapır aldıgım için haklıyım hızlı motorlardan nefret geldi inanamadım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesi ve sevenlerine allah sabırlar versin hepimizin başı sagolsun
-
öncelikle Allah rahmet eylesin demek istiyorum. genç yaşta ve böyle bir ölüm gerçekten çok acı. Allah geride kalanlara sabır versin.
bu sapağı biliyorum. Haziran sonu aynı yerde (sapak girişinde) solumda gitmekte olan servis minibüsü hiç bakmadan etmeden aniden sağa girmek isteyip bana yandan çarpıp beni sapağa doğru savurmuştu. E-5 üzerinde böyle bir sapağın olması bence illegal bir şey. çünkü normalde yola katılımların (özellikle E-5, TEM gibi anayolların) gidilen yol istikametine doğru olması gerekirken burada yan yoldan karşıdan gelen araçlar Kadıköy yoluna girmek için nerdeyse E-5'i dikine keserek U dönmek durumunda kalıyorlar. her sabah ordan dönen araçlarla burun buruna geliyorum. çareyi oralarda yolun orta şeritlerine kaçarak orayı geçmekte buldum.
burada anlayabildiğim kadarıyla rahmetli Kadıköy-köprü istikametine doğru giderken ya bir aracın aniden o sapağa girmek istemesi, ya da oradan önüne doğru çıkması sonucu hızlı bir karar verip kendini sapağa atarak kurtulmak istemiş. oralarda bildiğim kadarıyla Mobese kamerası olmadığı için bunu öğrenmek güç. ama görgü tanıkları vardır illa ki. o yol gece de olsa işlek bir yol sonuçta.
her ne olursa olsun, muhabirlerin özellikle motosiklet olaylarında önyargılı hareket etmesi çok kötü. motora binene manyaklık yapıyo gibi yaklaşılması doğru değil. her kaza yapan motorcunun hız yaptığını düşünmek de doğru değil. ayrıca hız yaparak kaza yapanlar genelde kendine zarar verir. hız yapan motorcuların ölmesi gerekiyor gibi göstermeleri de hoş değil. her halükarda bu tip kazalarda sebepler üzerine yoğunlaşılması ve suçluların cezalandırılması ve bunun da kamuoyuna açıklanması gerekiyor. aksi takdirde motora binen herkes manyak, kaza yapan motorcu da layığını bulmuş muamelesi görmekten kurtulamayacak.
-
diziyi seyretmedim kendisini ilk defa bu haberle duydum. çok üzücü allah rahmet eylesin
-
Bu böle olmaz nolur bir şahit bulun yada mobese kaydı
retox70 adlı üyeden alıntı
bu kazada doğru olmayan şeyler var?Rahmetli Avrupa yakasında oturuyor düz gitmesi lazım ve o hızla o sapaktan girmek imkansız?geniş açı seyrederseniz tv de anlarsınız o hızla dönüş imkansız.bence sapağı son anda görmüş olan bir araba rahmetliyide aldı götürdü.
ARKADAŞLAR ARKADAN O SIRADA GELMEKTE OLAN VEYA KAMERA KAYITLARI VS.. BİR ŞAHİT BULMAK LAZIM , ÇÜNKÜ TAKSİCİ YALAN SÖYLÜYOR OLABİLİR
TAKSİ ŞÖFÖRÜ : " ŞİMDİ BEN NORMAL ANA E5 TEN GELİYORUM" ,
( bu sırada bakışlarını kaçırıyor bu bir yalan söleme belirtisi olabilir )
TAKSİ ŞÖFÖRÜ : " SİNYALİMİ VERDİM TAM BURAYA GİRECEĞİM ZAMAN "
( burdada üstünbe basa basa sinyalimi verdim diyor (kazayı anlatmak yerine savunmaya geçiyor gibi ) muhtemelen bu an gelen motorun önüne kırıyor olabilir )
TAKSİ ŞÖFÖRÜ: "MOTORSİKLET BİR ANDA ORAYA ÇARPTI , ÇOK SÜRATLİ GELİYORDU "
(burdada üstüne basa basa kendini savunuyor süratli geldiğini öne sürerek bana burada ölen yada o an yaralı olan Onura üzülmek yerine bu kadar kendini savunması garip geliyor ve çok süratli geliyordu derken el hareketleri yapıyor buda psikolojide güven uyandırmayan bir davranıştır )
BASIN GÖREVLİSİ: " KARŞINIZDAN MI GELİYORDU MOTORSİKLET "
TAKSİ ŞÖFÖRÜ: "HAYIR ARKAMDAN GELMİŞ , GÖRMEDİM ONU "
burada bir gariplik var motorun 150 160 la gittiğini çok yüksek süratle gittiğini söylüyor ve cümledede görmediğini söylüyor madem görmeniz kaçla veya ne kadar hızlı gittiğini nerden biliyorsunuz
TAKSİ ŞÖFÖRÜ: GÖRMEDİM , ÇARPIPTA BEŞ METRE YÜKSELDİĞİNİ GÖRDÜM BAŞKA HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİM , ONA BEN DOKUNMADAN , MOTORSİKLET ÖNÜME DÜŞTÜ , KENDİSİ ÖNÜME DÜŞTÜ EN AZ 150 - 160 SÜRAT VARDI ,
hiçbir şey görmedim diyor yine ve en az 150 160 sürat var diyor yinede
TAKSİ ŞÖFÖRÜ: polis memuru ile konuşurken ellerini açarak "BEN BÖLE SÜRAT GÖRMEDİM YA " diyor
-
malesef
evet, nedense hep illaki,bir şeyler olunca böyle konuşulur ama her şey biz insanlar için ne oluyorsa ne geliyorsa hep bütün hatalar insan oğlundan geliyor malesef. o yolu bende biliyorum çok tehlikeli ama ne olursa olsun kurallara uymazsak olacagıda bu arkadaşlar nolur birz deyil çok dikkat çooook
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
evet aynen bende sana katılıyorum mutlaka o anda birşeyler oldu o arada hiçmi gören yok allah aşkına biride çıksın desinki ben gördüm böyle böyle oldu desin. bu kadar yıllık usta motorcu bu kadar basit kaza yapamaz ben burdan tüm her kese sesleniyorum kimse suçlu bulmasın taksici olması beni çok şüphelendirdi çogu taksicinin hiç kimseye saygısı yok özellikle bayan motorculara illahlah ettirdiler bana uyanmamız lazım artık bilemiyorum bir şeyler yapmak lazım lütven....
-
Vay arkadaş ya bu nedir be, oyunculuğunu beğenmesemde yazık olmuş adamcağıza..
Allah rahmet eylesin.
-
alpeq adlı üyeden alıntı
adam ölmüşsen motora yazık olmuş diyosun alla alla
arkadaş gsx-r'a dedikten sonra "virgül" koymayı unutmuş ve sizde dikkatli okumayınca öyle bir anlam cıkartmışsınız.
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Az önce tv haberlerinde kazaya karışan taksiyle birlikte araçların otoparkta gündüz gözüyle incelemesi vardı.
1-Olay çarpışma ile başlıyor!
2-Taksideki çarpışma izi Sağ ön çamurlukta!
3-Taksinin solundaki izler bariyer izi.
4- Taksinin ön tamponu yerinde yok.
5-Taksici motoru görmediğini ve motorun arkadan geldiğini videoda açıkça söylüyor!
Yıllardır motosiklet kazalarını duyuyoruz, görüyoruz ve dinliyoruz.Olaylar durulduktan sonra bazıları hakkında çok net bilgiler aldığımızda oldu. Motosiklet kullanıcıları olarak olayı en iyi anlayacak insanlar da bizleriz. Olay yeri ve izlere bakarak aklımda olayı canlandırabiliyorum.
-Taksi muhtemelen orta şeritte 100 gibi bir hızla gidiyordu. Rahmetli de sağ şeritten geliyordu.
-Videoda polis devir saatinin 9000 devirde takılı kaldığını söylüyor. Gerçi vitese göre değişir ama kullandığı motora bakarak süratli olduğu söylenebilir, yinede kesin konuşmamak lazım. Şu anda bilmiyoruz.
-Taksici bir anda zart diye frene basıp sağdaki sapağa girmek istedi.
-Motorcu için yapacak pek birşey yok zaten. Dümdüz gidiyorken, soldan gelen taksinin çarpması ile ne olduğunu bile anlamadan o hızla direkt yolları ayıran bariyerin başlangıç noktasına kafadan girdi. Bu anda hemen ön takım koptu.
-Taksi bu arada sapaktan içeri girdi. Bu anda sürücü ve motosiklet havada takla atıyordu. Hız varsa bile orada sönümlendi. Kinetik enerji bariyeri delip içeri giremediği için potansiyel enerjiye dönüştü, yani yerçekimini yenip havaya doğru yöneldi.
-Bir anda esnek olmayan bir çarpışma gerçekleştiği için şok çok şiddetli oldu. Ona rağmen taksicinin sapaktan içeri girip durmasına kadar geçen mesafeyi motor havada kat etti. "Motor önüme düştü" dediği olay da bu.
-Olay yerinde direk varsa çok iyi incelemek lazım. Sürücü havada bu direğe yada yere düşünce bariyer ayaklarına çarptı muhtemelen.
Tamamen kurmaca üzerinden gittiğimi tekrar hatırlatmak istiyorum.
Genç oyuncuya rahmet, geride kalan ailesi, arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
-
[QUOTE=tetron;2206664]Allah rahmet eylesin...
Nedim Saban'ın yorumunda motosiklete bakış açışı tam olarak verilmiş. İbretlik gibi....
"Bütün oyunlara da motosikleti ile gelirdi. Ne yazık ki böyle bir tutkusu vardı." diyor...
Nedim cahil adam değildir ama acısından ne dediğini bilememiştir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler