Allah Rahmet Eylesin
Allah Rahmet Eylesin
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
allah rahmet eylesin
Rüzgarı ruhunda hisset
Allah rahmet eylesin.Allah geride kalanlara sabır versin...
Allah rahmet eylesin yakışmadı bu kaza
Allah rahmet eylesin.. :S
çok üzücü bir durum merhuma allahtan rahmet, ailesine vede yakınlarına başsağlığı diliyorum
of yaaa çok yazık oldu,sevdiğim bir sanatçıydı,bir yıldız daha kaydı allah geride kalanlara ve sevenlerine sabır versin,
herzaman söylerim kontrolsuz güç güç değildir.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Sanki öleceğini hissetmiş..
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin...
Nedim Saban'ın yorumunda motosiklete bakış açışı tam olarak verilmiş. İbretlik gibi....
"Bütün oyunlara da motosikleti ile gelirdi. Ne yazık ki böyle bir tutkusu vardı." diyor...
http://video.milliyet.com.tr/Onur-ya...676.htm?auto=1
CBX 750P
Mekanı cennet olsun.
"maalesef böyle bir tutkusu vardı"
Buradaki maalesef çok önemli bir malesef..
mekanı cennet olsun taksiciyi sıkıştırmak lazım durup dururkenmi girdi bariyerlere yerler kuru yağmur yağar diye asıldı galiba gsxr a yazık olmuş en fazla kirlenirdi
yazmayayım diyorum ama olmuyor o taksiciye sormak lazım acaba hangi şeritten ve sapaga ne kadar mesafe varken direksyonu kırdı.
arkadaşlar ölüm allahın emri amenna ama akılı var mantık var siz hiç 100 km hızla ve böyle bir havada sapaga girermisiniz tamam motor süratliymiş kabul ama acaba taksici nasıl kırdı direksyonu sapaga girmek için kurtarmak için oda mecburen sapaga girmeye kalkmış olabilir acık ve net zaten taksici görmedim diyor bakmazsa görmez tabi inşallah mobese vardır orda ancak o zaman aydınlanır bu olay d100 100 ve 150 km aşagı giden kac arac var helle helle gece yarısı bana taksici pek inandırıcı gelmedi taksiye arkadan degil sol onden vurmuş o yuzden bu olayda sürat ve yanılmıyorsam dikkatsizlik var o da taksici gibi geliyor bana neticede ölen öldügü ile kalıyor allah geride kalanlara sabır versin..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Ağır metal insanı...
mekanı cennet olsun allah geride kalanara sabır versin...
Taksici hiç güvenilir gelmiyor.Konuşurkende çok güven vermiyor.
Önce taksiye sonra bariyere çarpmışta olabilir. Fakat durumu kanıtlayabilecek görüntü olmadığı veya görgü tanığı olmadığı sürece taksiciye inanmak zorunda kalınacaktır sanırım.
Yazık oldu gidene.
Arkadaşlar taksicinin konuşmasını dikkatli dinlerseniz motosiklete çarptığını anlarsnız. Yani motosikletin bu kadar parçalanmasının nedenlerinden biri taksinin de motosiklete çarpması olabilir. "Motosikletli bariyerlere çarpıp havalanıyor, kendisi bir yöne motosiklet ise taksinin önüne düşüyor ve taksi motosiklete çarpıyor." ifadesi böyle. Kendisi de taksinin önüne düşmüş olsa bir iz olurdu üzerinde ve ortaya çıkardı herhalde.
Yalnız bariyere neden çarptı sorusu muallakta tabi. Aşırı hız deniyor ama bence bu bir kalıp. Kaza yapan herkes için aynı terane. O zaman MotoGP'de ki bütün kazalarında aşırı hızdan olması gerekirdi. Aşırı hız bence sadece hatayı büyüten ve hasarı arttıran bir etkendir. Ama tek başına kazaya sebep olamaz. Yoksa dediğim gibi tüm hıza dayalı sporları iptal etmek gerekirdi.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Rahmetliyi tanırdım, bugün ortak arkadaşım ile cenaze evinde iken telefonla görüştüm. Taksicide herhangi bir kabahat olmadığı, herhangi bir sıkıştıma vs olmadığı belirlenmiş. Arkadaşım da motorcu, olay yerindeki durum bunu gösteriyormuş.
Çok efendi bir insandı, toprağı bol olsun.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)