Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten
Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun... Sürat felakettir diye boşuna demiyoruz işte...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Haber detayı: Twitter'da toplam 45 mesajı bulunan oyuncunun 20 Kasım'da "bir trafik kazası sonucu ölmek. pardon kaza oldu." yazısı takipçilerini şaşırttı.
bunu yazdıktan 6 gün sonra aynen gerçekleşmesi çok şaşırtıcı, çok genç bir arkadaşımızı kaybettik hepimizin başı sağolsun
Allah Rahmet Eylesin, kalanlara sabır versin...
Motosiklet üzerinde gerçekten çelik gibi irade olması lazım insan da ....Bende yok açıkcası , o yüzden 2 defa aldığım motorsikletleri sattım...
Kendine hakim olacaksın, kibir gurur yapmayacaksın, zevke kapılmayacaksın, gazı açmayacaksın, aileni, eşini, çocuklarını aklından bir an bile çıkarmayacaksın...
İşte ben bunları yapamadığım ve motor üstünde kendimi kaybettiğim için , hayatımı da kaybetmemek için motoru bıraktım.
Motora binmesi kadar inmesini de bilmek lazım...
O gece oynadığı tiyatro oyununun çıkışında yönetmen Nedim Saban'ın söylediğine göre bir arkadaşının hava yağmurlu bu havada kullanma benim arabamı al istersen teklifini geri cevirmiş..
Çok başarılı ve çalışkan aklı başında bir tiyatro oyuncusuymuş böyle hayattan kopması çok üzücü. Allah rahmet eylesin
anam bu motora ne olmuş böyle
kaç km hızla çarpmış bu adam
tamam allah rahmet eylesin de hem yağmurlu hava hem bu hız.
inatahar bu resmen..
What goes around, Comes back arround...
Allah rahmet eylesin. Maalesef gene olumsuz şartların peşpeşe sıralanmasıyla ortaya çıkmış bir kaza. Kendine aşırı güvenden mi kaynaklanıyor nedir artık?
Twitterdaki mesajı akıl karıştırıcı. Belli ki motosiklet sevdalısı biliyo olmalı ki yağmurda böyle gidilmez.. Sürati çok fazlaymış anlaşılan motorun haline baksanıza o motordan o hızda savrulduğunu düşünmek.. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine, ailesine sabır verir inşallah rabbim.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
TURNEYE BİLE MOTOSİKLETLE GİDERDİ
Ölüm haberini alınca hastaneye gelen ‘Leyla'nın Evi’ adlı oyunun yönetmeni Nedim Saban, Onur Bayraktar'ın tam bir motosiklet tutkunu olduğunu söyledi. Oyuncunun İstanbul dışındaki turnelere bile motosikleti ile gittiğini belirten Saban, “Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Motosikletten hiç vazgeçmezdi. Ancak arkadaşlarına bir iki güne kadar bir otomobil alacağını söylemiş. Malasef otomobil alamadan onu motosiklet kazasında kaybettik” dedi.
Saban, oyun çıkışı, oyuncu arkadaşı Ethen Mulinaz'ın Bayraktar'a, “Evin uzak, hava yağışlı. Benim arabamla git” dediğini ancak onun bunu kabul etmediğini de söyledi.
Allah rahmet ede.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabır versın
Her kazadan sonra aynı cümlelerı söylemekten yorulduk artık kısaca bizim ınsanımız yollarımız trafık emnıyet gereclerımız aklınıza ne gelırse yani ülkemız hıza müsait yer değil arkadaşlar bu cocuklar bu sokakta top oynamak müsait değil kadar basıt malesef bır motosıklet kullanıcısı olarak yıne üzüntü duydum
Tamda motosikletli hayatı konuşurken bu üzücü haber hepimizi yaraladı belliki.nedenlerini çok iyi araştıracak bir ekip kurulabilse keşke..
Hız,havadurumu,evet ama sıkıştırma yada reflekslerini yavaşlatacak uykusuzluk ,alkol gibi durumları oldumu bilmek isterdim...
Ne yazıkki sadece bir ön yargı var ortada çok süratliydi...malesef motosikletçilerin karıştığı kazaları inceleyebilcek uzman bir ekip yok bence.kim vurduya gider gibi...aşırı hızlıydı diyip geçmek.kovalayan var kafayı takan var belkii!!!
Pardon kaza oldu..olmuş ...olacak..
yuzde100cesurmotorcu@hotmail.com-
yüz cesurmotorcu/facebook
Daha çok gençti...Allah rahmet eylesin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Çok kötü, çok üzücü... Allah rahmet eylesin...
:((((
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Allah rahmet eylesin ama hatalar birbirini izlemiş ve sonunda hataların bedeni acı olmuş. Yagışlı havada üstelik kavşaga yüksek hızda girmek gerçekten büyük hata.Motosikleti aldıgımdan beri ıslak yolda 4-5 defa kaydırdım hepsindede hızımın düşük olması ve dikkatlı olmam sayesinde durumu kurtardım. Kaymaya başladı anda frenleri bıraktım.
Lastigin suyu tahliye edebilmesi işlemi bir tarafa soguması gerçekten büyük bir dezavantaj.
Taksicilere güvenmiyorum!
Aşırı hız yapması ölmek zorunda olduğu anlamına gelmez.
Belkide bariyerlere girmek ZORUNDA kalmış olabilir.
Belkide gerçekten taksicinin anlattığı gibidir.
Dedim ya
güvenmiyorum....
Arkadaşlar yanlız o ilk linkteki habere yapılan yorumlardan ilkine dikkatinizi çekmek isterim. Bu nasıl bir zihniyettir.. Demek ki bazıları bizi gerçekten böyle görüyor. Trafikte o yorumu yapan (nasıl bir sıfat yazsam bilemedim, siz iyi birşey düşünürsünüz artık) la karşılaşmak istemezdim.
Bir de o yorumu yapanın ismine tıklayarak diğer yorumlarını okuyun.... Gerçekten ağır hasta....
Allah rahmet eylesin ....burda her gun araba kazalarında ölenleri yazssak forumda baska konuscak bır sey kalmazdı her araba kazasını tartıssak vede sucluları aramaya kalksak kac konu acılıdır sadece bayram 100 kusur ınsan araba kazalarında yasamını yıtırdı ancak artık o akdar alıskın hale gelmıskı solenıp gecer ama bır motorlu ölmeye dursun......
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar dilerim,çok üzücü....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)