okan bayulgeni oldum olası sevmemiştim ve hala sevmiyecem konuşan amele işte....
okan bayulgeni oldum olası sevmemiştim ve hala sevmiyecem konuşan amele işte....
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Ne bela bir adam bu yahu...
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
"Eşşeğe altın semer" diyecem şimdi ama... Bu işte birazda abartı seziyorum. Ama olsun hep o ukala mı abartacak millete laf sokarken...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jawaaaa...Her türlü... Sende mi izliyorsun bu deli doktorunu Geçen kar yağdığında motora binmeden önce söylediklerini hatırladım da...
Okan'ın herşeyi anormal! Çoluk, çocuğa karıştı ondan sonra motosiklete başladı! Hayabusa içinse hiçbir şey diyemiyorum, aslında supersport tarz motosikletlerin yeri pistlerdir diyorum.
Okan az rahat dur nalları dikme genç yaşta..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar bu ne ön yargı yav,adamı sevmiyebilirsiniz
adam hata yapabilir,
motora bindi diye demedik laf ,hakaret kalmamış.
hakaret yağdırdığınız bu sevimsiz herif
televizyonda,motosiklet sevgisinden,eğitim alınması gerektiğinden
bahsederek,ilgili konuklar alıyor.helalolsun.
birtek soru,okan bayülgene karşı önyargılı olanlar kendilerine sorsunlar
okan motosikletle ilgili bir proğrama sizi çağırsa gitmezmisiniz.
bu soruya cevabı kendinize verin,önyargılarıınızı tekarr gözden geçirin bence.
bir insanı sevmemek,onun yaptığı doğru işleri görmemek anlamına gelmemeli....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Tabii.. Zaten önünden fırlayıp giden birinin kim olduğunu görmesi ayrı ilginç..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
o motora 1.68 boy kısa değil cünkü hayabusa selesi zaten cok alçak 1.50 de olsa kullanır, ayrıca okan bayulgen motosiklet konusunda gayet başarılı ve birçok motosikletide var biçoğumuzdan iyidir yinede :D
ama Gerçekten o motor ona çook büyük Zar zor kullanıyo galiba:D
haberin kendini sattırabilecek şekilde çarpıtılmış olma ihtimali çok yüksek.
televizyonda devamlı motosiklet kültürünü genişletmek, bilinçli kullanımı yaygınlaştırmak adına uğraş içerisinde olan birini trafik kurallarını çiğneyen, ara sokaklarda hız yapan biri olarak yazarsanız, burada olduğu gibi insanlar okur, yazar çizer, haberi yapana daha çok kazandırır.
yakınlarımızın pek çoğuna bile ilk anda inanıp güvenmezken, ucunda ticari amaç olan bu meslek gruplarının yazdıklarınada atlamamak gerekiyor.
Dün programını izledim Okan Byülgen'in, gecenin ikisinde 1 saati aşkın motosikletlerle ilgili konuştu, konukları vardı. Her fırsatta da bu konuya değiniyor, insanlara motosikleti sevdirip motosikletle ilgili bilgilendiriyor da . Her ne olursa olsun motosiklet kullanıcıları için çok şeyler yapmaya çalıştığını görüyor ve takdir ediyorum şahsen.. Okan'a gıcık olan insan grubu medya denen dünyayının nasıl bir kısırdöngü olduğunu arada unuttuklarından olsa gerek sadece ukala olarak tanımlayıp Okan'a haksızlık ediyorlar bence Adam işini gereğince yapıyor, başarılı da oluyor.
tipik memleket hali işte. bazıları ne yapsa yaranamaz.
motorcuların sesini duyuramamasından bahseder herkes, ama birisi çıkıp biraz motorcuların sesini duyurunca da burdaki muameleye maruz kalır. sanki konu okan'ın kişiliği ile ilgili açılmış, parasından tut da karakterine kadar sorgulandı, orana vursak, özel yaşamının onda biri kadar motor camiasına katkılarından bahsedilmedi.
adamı beğenin ya da beğenmeyin, ama doğru yaptıklarını da alkışlayın biraz da arkadaşlar...
Niye çarpmamışki dünya bir SALAKTAN kurtulurdu.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)