Yahu düşünemiyorum sülo bir yere belediye başkanı falan olsa ne olur oranın hali oy oy oy donuna kadar soyarmı milleti
Yahu düşünemiyorum sülo bir yere belediye başkanı falan olsa ne olur oranın hali oy oy oy donuna kadar soyarmı milleti
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
sevindim..
As The Years Go Passing By...
Uzun zamandan bu yana aldığım en güzel haber
İnşallah adam gibi bir adam gelirde Sülo çeker arabasını....
Motor sporlarını düşünerek hareket ettiğine zaten hiç inanmadım
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
güzel haber.
Mehmet Binli'yi başkan koltuğunda görmek isterim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Biraz aklı varsa bu olaydan ders çıkartır.Kendisine ve icraatlarına bir çeki düzen verir. ( hiç sanmıyorum ya ). Bir makam kimseye ömür boyu kalmaz.
beni başkan yapın.
herkese bir çift pirelli
her il'e 2 pist
kayseriye deniz
cruisercılara artçı hatun
benzinide 1 milyon yapacam
essah diyorum
aslında adam gibi biri gelse belediye başkanlarıyla konuşsa motorsiklet yolları yapılsa bu pahalı benzin fiyatları altında pek çok insan gözle görülür bir şekilde motora geçiyor eskiden motordan nefret edenler bile az yakdığı için 150 lik scooter falan alıyor..
zaten pek çok büyük şehir el mahkum bu yolları yapıcak ama her şeyde olduğu gibi bunda da geç kalmasak bari.. italya 50 yıl önce yapmış yollarını park yerlerini dünyanın pek çok ülkesi yıllar önce yapmış hazırlığını yollarını..
ama umut verici şeylerde var geçen gün kanyonda gördüm motorculara özel motopark yapılmış çok güzel bir uygulama bu motopark ispark bünyesinde şehrin kalabalık noktalarında da uygulansa yani motorculara özel park yerleri italyadaki gibi büyük bir masrafda değil bir demir çakıcak belediye o kadar..
türkiyede pahalı benzin yoğun trafik ve aslında bu yönden bazıları çin motrolarını eleştirsede ben olumlu bakıyorum çin motorlarının piyasaya girmesi ucuza motor satması türkiyede gözleri motora çevirdi çeviricekde bu gerçek..
motorsikletin türkiyede önlenemz yükselişi başladı motorsiklet deyince illa her kez 2 tekerlekli anlamasın 3 tekerlekli yani 3 wheel olanlarda var bazı çin firmaları getiriyor 3 tekerlekli üstü kapalı scooter şeklinde olanlar falan bunlar gelişdikçe motora soğuk olanlar bu ürünleri alıcıklar az yakdığı için..
bu yükselişi tetikleyin tek şeyde fiyat artışı önelemeyen ve dünyada gün geçdikçe rezervleri azalan petroldür..
yeni başkan bunlarla ilgilenirse üstüne düşerse motorsiklet camiası için çok güzel olur hakkında da sık sık çok güzel şeyler söylenir anılır sevilir...
yuh bee, 1 yıl olmuş ancak mı karar vermişler ne ceza vereceklerine? eh tahkim kurulu bile 1 yılda ancak karar verebildiğine göre, KTM yetkililerinin açtığı tazminat davasının da 5 yıl sürmesine şaşırmam haliyle. haaa, geciken adalet, adalet midir? onun cevabını da herkes biliyor zaten...
ekmek, su aş bulmak gecikebilir,
temele taş bulmak gecikebilir,
devlete baş bulmak gecikebilir ama
adalet gecikmez, tez verilmeli
demiş Ahmet Yesevi de, bu insanlar bayaa geride, tarihin tozlu sayfalarında kaldılar işte maalesef...
Hak mahrumiyeti sadece sportif müsabakalardan "men" anlamını taşır. koltuktan "men" değildir. Eğer başkanlığı da 3 ay askıya alınma durumu var ise, böyle bir durumda ya vekaleten yerine birisi atanır veya kurulun seçim kararı alması lazımdır. Yani o koltuk boş bırakılamaz. 3 ay sonra yine gelecek, fazla sevinmemek lazım. İşini bilen ve profesyonel çalışan bir başkanlık yapsaydı bu gibi kötü durumlara düşmezdi. Ben asıl sonrasını düşünüyorum. Bu duruma düşürenlerden sonra kişisel olarak "gıcıklık" yapacağı gün gibi aşikârdır. Tahkim kurulu çalışıyormuş. bu tahkim kuruluna 2010 Kamu Ödülü vermek lazım.
Tabi devletin diğer kurum ve bölümlerine de uyarı niteliğinde "tahkim kurulunun güzel kararı" gönderilmeli ve herkesin böyle davranması teşvik edilmeli.
iyinin yanında olunmalı, sesi çok çıkan kuralsızlara da hadleri bildirilmeli... Birileri hala kamusal alanı anlayamıyor bu ülkede...
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Baskasının cadırı ile birşey yapamayacakmıs !
Kendi kuracak anlayacagın cadırı
Keser doner sap doner lafı vardır...
Eger bulundugun konumun gerektigi sekilde hareket etmezse bir kimse önünde sonunda hak ettigini bulur....
Umarım bir daha o koltugu 1 km yakından bile goremez.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
1)Komik olmayalım arkadaşım
arkadaşım cbr125 ile 300km yol yapıyor arkadaşda ybr var 420 km yol yapıyor bir arkadaşda markasını bilmediğim çin malı scooter var 150 lik o bile 250 km yol yapıyor bumu ekonomik değil...
arasıra araba sürmenizi yada arabaya binmenizi tavsiye ederim benim aracım şehir içi 9 ila 11 litre arası yakıyor benzin yetişmiyor artı her yerde ispark var 20 tl benzin yakıyorsam 10 tl de otoparka veriyorum..
benim aracım deposu 55 litre ancak uzun yolda 700 km yol yapabiliyorum.. ben 55 litreyle 1500 km 2000 km yol yapıcak 50 tane motor sayarım..
bence ekonominin ne olduğunu siz bir daha bir okuyun..
2) Bunun dışında ütopik dediğiniz şey ne yazık ki yapılmış bir şey yani mevcut dünyada var danimarka italyada amerikada kanada da norveçde bisiklet ve motorsiklet yolları.. bizdede o ütopik dediğiniz şeyler el mahkum millet benzin pahalılığından arabalarını çalıştıramadımı türkiyedeki büyük metropollerde de zorunlu mecburi olucak..
Buyrun buda bir kaç resim.. bisiklet motorsiklet yolları ve park alanları..
Motosiklet camiasında bu adamı seven var mı? Nasıl başkan oldu peki? Başkan olunca çok mı değişti yoksa bu insan? Bir dahaki seçim ne zaman ?
vay be şu konu bı netleşsede dha bır keyıfle okusak ve yorum yapsak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)