Çok güzel bir haber, ara sıra iyi şeyler de oluyor demekki
Çok güzel bir haber, ara sıra iyi şeyler de oluyor demekki
Hayırlı olsun umarım bu hak mahrumiyeti ona ders olur
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Her zaman derim kimse hakkını veremediği şeye sahip olmamalı diye. Kendisinden hazzetmiyorum ve ceza almasını sağlayacak olayı unutmak kolay değil. Bir yanım adaletin biryerlerde var olduğunu görerek sevinse de yine de üzülmedim dersem yalan olur.
Ne Süleyman i
nede Memnun u tanirim..
Ama genelde yeni süpürgeler eskisinden iyi temizler...
Umarim yeni gelen eskisini aratmaz..
Konuyuda pek anlamis degilim ya aslinda...
3 ay falan?
Bu adam 3 ay mi yok yoksa devamlimi yok artik?
Biri bana aciklasin...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Çok anlamsız ve araştırmacı ruhundan uzak bir yorum
a) Deponda delik varsa ekonomik olamaz motosiklet.Sanırım sen hariç motosiklet kullanan herkesin motosiklet (bisiklet hariç) tüm diğer araçlardan çok daha ekonomik..istisnalar kaideyi bozmaz tabii.
b) Motosiklet yolu da neymiş?? sahip olduğunla yetinmeye bak..fazlası ütopi olur
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Güzel haber Ama bir yolunu bulup geri dönebilir çok sevinmemekte fayda var. Malum bu ülkede af var, pişmanlık yasası var, geri dönüşüm kutusu var
ben o resimlerde 1 tane bile motosiklet yolu göremedim ... bisiklet yolu onlar , motosiklet içinse park alanı resimleri .......
S.Memnunun durumu ise; 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 3 ay sonra tekrar koltuğunda olacak !!!
Evet büyük çoğunluğumuz bu karara sevindik ama yine seçim olsa yine S. Memnun seçilir diyede tahmin ediyorum... Bu da federasyonun ve oy hakkı olanların tepeden tırnağa irdelenmesi gereken bir durum .... Başka bir ifadeyle oğlan onların, kız onların, düğün onların hayatlarından memnunlar ..... fakat patlak davul tüm köyü rahatsız ediyor !!!!!!!
Bence motosiklet adı geçen her konudan ihrac edilsin........
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Arkadaşım bir çok ülkede bisiklet ve motorsiklet yolu aynıdır bisiklet yolu diye geçer bu doğru ekstradan motorcycle yazılmaz gerek yokdur.. sadece bazı park yerlerinde motorcycle giremez der bununda nedeni gürültü hava kirliliği gibi etkenler.. çinde bile motorsiklet yolu denmez bisiklet yolu denir ama o yolu motorsikletlilerde kullanır..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 ----------
şu motosiklet ekonomik değildir diyen arkadaşımda haklı allah bilir hangi otomobil firmasında çalışıyor
doğru 200 kiloluk 125cc 250cc lik 2 tekerlekli bir araçla 4 tekerlekli 1.5 tonluk 1600cc-2000cc lik bir araç aynı yakar ;) bunu gidip ilkokul çocuğuna söylesen güler...
hatta en ekonomik az yakan kamyonlardır 5 ton 6 yada 8 tekerlekli 6000cc lik kamyonlar en az yakanlardır.. heleki birde kamyon dolu olucak ağzına kadar üfler mazotu bir depoyla 10 bin km yol yaparsınız motorsiklette neymiş..
bisiklet yoluyla motosiklet yolunu ayırdedemeyen adamla tartışmam ben.
şu kadarını söyleyeyim, sadece benzin tüketim hesabı yapmak yetmez. buınun kaskı var montu var pantolonu var dizliği var haftasonu mangalı var lpg'li arabası var, lastiği var, parçası var pinciği var varoğlu var. ön arka kaliteli lastik için 650 milyon fiyat aldım, var gerisini sen hesapla!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben konudan ayrı bu detaya takıldım...Motosiklet yolu hangi ülkede var çok merak ettim...ki mantığa aykırı geliyo rbana...Bisiklet yolunda motorun ne işi ola... Hani Öropa görmüşlüğümüz var...İsviçre ..İsveç ..Danimarka vs...Kuzey Avrupada göremedim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------
ulan var ya tam bende onu diyordum ardına senin mesaj gelmiş hacı...taraf tutuyor gibi olmayım ama Motosiklet Yolu diye bir şey YOK...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Uzay Yolu diye bir prodüksiyon var ama Motosiklet Yolu yok abicim...şimdi logaritma birader gogılda arayıp durmasın ama yok...Motorlu aracın yolu yordamı bellli...Motosiklete özel yollar özel şeritler ayrılabilir...Ama motosiklet yolu bu işin özüne aykırı...
hadi benim uyumam lazım...size güzel muhabbetler...bu dünya size güzel ...oh mis...lak laktasınız...şöyle gamsız olamadım sizin gader...Süleyman Memnununda şarap çanağına he size bişey olmasın...çok kasmayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)