Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Süleyman Memnun'a Şok Ceza!

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel bir haber, ara sıra iyi şeyler de oluyor demekki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Hayırlı olsun umarım bu hak mahrumiyeti ona ders olur
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Her zaman derim kimse hakkını veremediği şeye sahip olmamalı diye. Kendisinden hazzetmiyorum ve ceza almasını sağlayacak olayı unutmak kolay değil. Bir yanım adaletin biryerlerde var olduğunu görerek sevinse de yine de üzülmedim dersem yalan olur.

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 oydan 65 oymu ne almışdı yani öyle 90 yada 95 oy almadı futbol klüplerindeki gibi hani zaten bir 10-15 kişi kerhen yani oyum boşa gitmesin diye vermiş olsa zaten yarı yarıya ucundan kurtarmışdır..
    % 65 oy hiç de azımsanacak bir oran değil maalesef.

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ne Süleyman i
    nede Memnun u tanirim..

Ama genelde yeni süpürgeler eskisinden iyi temizler...
    Umarim yeni gelen eskisini aratmaz..

Konuyuda pek anlamis degilim ya aslinda...
    3 ay falan?
    Bu adam 3 ay mi yok yoksa devamlimi yok artik?
    Biri bana aciklasin...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne Süleyman i
    nede Memnun u tanirim..

Ama genelde yeni süpürgeler eskisinden iyi temizler...
    Umarim yeni gelen eskisini aratmaz..

Konuyuda pek anlamis degilim ya aslinda...
    3 ay falan?
    Bu adam 3 ay mi yok yoksa devamlimi yok artik?
    Biri bana aciklasin...
    Sevgili Remzi,bizim buralardada"Gelen Gideni Aratır"derler.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Remzi,bizim buralardada"Gelen Gideni Aratır"derler.
    Aynen. Haber motosiklet camiası adına sevindirici. Ama sonuçta Memnun'u seçenler yeni başkanı seçecek. E bu durumda çok da sevinecek bir taraf göremiyorum. Bilmiyorum ben mi çok umutsuzum bu konuda ama... Yine onu aratmayacak bir başkan seçerler diye düşünüyorum.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen. Haber motosiklet camiası adına sevindirici. Ama sonuçta Memnun'u seçenler yeni başkanı seçecek. E bu durumda çok da sevinecek bir taraf göremiyorum. Bilmiyorum ben mi çok umutsuzum bu konuda ama... Yine onu aratmayacak bir başkan seçerler diye düşünüyorum.
    Sana katiliyorum Ante...
    Bu Süleyman ida simdi yenisini sececek adamlar secti sanirim..
    Simdi sececekleride pek farkli birisi olmaz diyorum...
    Beni hic mi hic irgalamaz ama sizler icin üzülüyorum...
    Gelen gideni aratmaz umarim diyorum...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1) motoRsiklet ekonomik değildir.
    2) motoRsiklet yolu ütopikdir, hayaldir, düştür, olmazdır.
    Çok anlamsız ve araştırmacı ruhundan uzak bir yorum

a) Deponda delik varsa ekonomik olamaz motosiklet.Sanırım sen hariç motosiklet kullanan herkesin motosiklet (bisiklet hariç) tüm diğer araçlardan çok daha ekonomik..istisnalar kaideyi bozmaz tabii.
    b) Motosiklet yolu da neymiş?? sahip olduğunla yetinmeye bak..fazlası ütopi olur
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok anlamsız ve araştırmacı ruhundan uzak bir yorum

a) Deponda delik varsa ekonomik olamaz motosiklet.Sanırım sen hariç motosiklet kullanan herkesin motosiklet (bisiklet hariç) tüm diğer araçlardan çok daha ekonomik..istisnalar kaideyi bozmaz tabii.
    b) Motosiklet yolu da neymiş?? sahip olduğunla yetinmeye bak..fazlası ütopi olur
    ha tamam sen böyle diyince motosiklet ekonomik oldu, motosiklet yolu çalışmaları başladı
    heleki motosiklet yolu, araştırmacı ruhunu geçtim, tuz ruhundan bile uzak bir yorum
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Güzel haber Ama bir yolunu bulup geri dönebilir çok sevinmemekte fayda var. Malum bu ülkede af var, pişmanlık yasası var, geri dönüşüm kutusu var

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    ben o resimlerde 1 tane bile motosiklet yolu göremedim ... bisiklet yolu onlar , motosiklet içinse park alanı resimleri .......

S.Memnunun durumu ise; 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 3 ay sonra tekrar koltuğunda olacak !!!

Evet büyük çoğunluğumuz bu karara sevindik ama yine seçim olsa yine S. Memnun seçilir diyede tahmin ediyorum... Bu da federasyonun ve oy hakkı olanların tepeden tırnağa irdelenmesi gereken bir durum .... Başka bir ifadeyle oğlan onların, kız onların, düğün onların hayatlarından memnunlar ..... fakat patlak davul tüm köyü rahatsız ediyor !!!!!!!

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence motosiklet adı geçen her konudan ihrac edilsin........
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı ufuktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben o resimlerde 1 tane bile motosiklet yolu göremedim ... bisiklet yolu onlar , motosiklet içinse park alanı resimleri .......
    Arkadaşım bir çok ülkede bisiklet ve motorsiklet yolu aynıdır bisiklet yolu diye geçer bu doğru ekstradan motorcycle yazılmaz gerek yokdur.. sadece bazı park yerlerinde motorcycle giremez der bununda nedeni gürültü hava kirliliği gibi etkenler.. çinde bile motorsiklet yolu denmez bisiklet yolu denir ama o yolu motorsikletlilerde kullanır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 ----------

şu motosiklet ekonomik değildir diyen arkadaşımda haklı allah bilir hangi otomobil firmasında çalışıyor

doğru 200 kiloluk 125cc 250cc lik 2 tekerlekli bir araçla 4 tekerlekli 1.5 tonluk 1600cc-2000cc lik bir araç aynı yakar ;) bunu gidip ilkokul çocuğuna söylesen güler...

hatta en ekonomik az yakan kamyonlardır 5 ton 6 yada 8 tekerlekli 6000cc lik kamyonlar en az yakanlardır.. heleki birde kamyon dolu olucak ağzına kadar üfler mazotu bir depoyla 10 bin km yol yaparsınız motorsiklette neymiş..

Motosikleti
    xt 600

[/COLOR]şu motosiklet ekonomik değildir diyen arkadaşımda haklı allah bilir hangi otomobil firmasında çalışıyor

doğru 200 kiloluk 125cc 250cc lik 2 tekerlekli bir araçla 4 tekerlekli 1.5 tonluk 1600cc-2000cc lik bir araç aynı yakar ;) bunu gidip ilkokul çocuğuna söylesen güler...

hatta en ekonomik az yakan kamyonlardır 5 ton 6 yada 8 tekerlekli 6000cc lik kamyonlar en az yakanlardır.. heleki birde kamyon dolu olucak ağzına kadar üfler mazotu bir depoyla 10 bin km yol yaparsınız motorsiklette neymiş..
    bisiklet yoluyla motosiklet yolunu ayırdedemeyen adamla tartışmam ben.
    şu kadarını söyleyeyim, sadece benzin tüketim hesabı yapmak yetmez. buınun kaskı var montu var pantolonu var dizliği var haftasonu mangalı var lpg'li arabası var, lastiği var, parçası var pinciği var varoğlu var. ön arka kaliteli lastik için 650 milyon fiyat aldım, var gerisini sen hesapla!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    şu kadarını söyleyeyim, sadece benzin tüketim hesabı yapmak yetmez. buınun kaskı var montu var pantolonu var dizliği var haftasonu mangalı var lpg'li arabası var, lastiği var, parçası var pinciği var varoğlu var. ön arka kaliteli lastik için 650 milyon fiyat aldım, var gerisini sen hesapla!
    Yok sigortası yok muayenesi yok vergisi.....
    Yılda 1 takım dişli zincir değişecek, yılda en az 4 kere yağ değişecek... Bakım işçilik paralarını varın siz düşünün.....

Otomobilden hiç bir farkı yok aslında...Sadece cabrio , 2 tekerli arabaya bindiğiniz kar kalıyor...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşım bir çok ülkede bisiklet ve motorsiklet yolu aynıdır bisiklet yolu diye geçer bu doğru ekstradan motorcycle yazılmaz gerek yokdur.. sadece bazı park yerlerinde motorcycle giremez der bununda nedeni gürültü hava kirliliği gibi etkenler.. çinde bile motorsiklet yolu denmez bisiklet yolu denir ama o yolu motorsikletlilerde kullanır..[COLOR="Silver"]

..
    ben konudan ayrı bu detaya takıldım...Motosiklet yolu hangi ülkede var çok merak ettim...ki mantığa aykırı geliyo rbana...Bisiklet yolunda motorun ne işi ola... Hani Öropa görmüşlüğümüz var...İsviçre ..İsveç ..Danimarka vs...Kuzey Avrupada göremedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

!
    ulan var ya tam bende onu diyordum ardına senin mesaj gelmiş hacı...taraf tutuyor gibi olmayım ama Motosiklet Yolu diye bir şey YOK...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ..taraf tutuyor gibi olmayım ama Motosiklet Yolu diye bir şey YOK...
    estafirullah ortak
    bi koltuk borcum olsun

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben konudan ayrı bu detaya takıldım...Motosiklet yolu hangi ülkede var çok merak ettim...ki mantığa aykırı geliyo rbana...Bisiklet yolunda motorun ne işi ola... Hani Öropa görmüşlüğümüz var...İsviçre ..İsveç ..Danimarka vs...Kuzey Avrupada göremedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

ulan var ya tam bende onu diyordum ardına senin mesaj gelmiş hacı...taraf tutuyor gibi olmayım ama Motosiklet Yolu diye bir şey YOK...
    Motosiklet öyle bir vasıta ki, hem bisiklet yolundan gider hem de araba yolundan.... Yapamadığı tek şey uçak ve tren yolundan gitmek.... Ha bide gemi...

Çok farangoşist bir alrt bu motor....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    estafirullah ortak
    bi koltuk borcum olsun
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet öyle bir vasıta ki, hem bisiklet yolundan gider hem de araba yolundan.... Yapamadığı tek şey uçak ve tren yolundan gitmek.... Ha bide gemi...

Çok farangoşist bir alrt bu motor....
    Uzay Yolu diye bir prodüksiyon var ama Motosiklet Yolu yok abicim...şimdi logaritma birader gogılda arayıp durmasın ama yok...Motorlu aracın yolu yordamı bellli...Motosiklete özel yollar özel şeritler ayrılabilir...Ama motosiklet yolu bu işin özüne aykırı...

hadi benim uyumam lazım...size güzel muhabbetler...bu dünya size güzel ...oh mis...lak laktasınız...şöyle gamsız olamadım sizin gader...Süleyman Memnununda şarap çanağına he size bişey olmasın...çok kasmayın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler