Emre ve Yeşime konuya duyarlılığından bende teşekkür ederim İyiki varsınız.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Tekrar başımız sağ olsun..
Allah mekanını cennet etsin kardeşimizin.
Yeşim & Emre'ye de ayrıca teşekkürler.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
allah rahmet eylesin çok yakından tanımıyorum tanımadıgımada seviniyorum belki bana kızacaksınız ama ben daha önce yıllar evel bir arkadaşım kaza yaptı biri vefat etti motora binmeyi bıraktım burda da çok güzel insanların hakın rahmetine kavuştugunu gördüm ama çogunu hepsini yakından tanımak kısmet olmadı. ama şikayetci degilim bana kıza bilirsiniz böyle olunca insan sanki daha az üzülüyor tekrardan allah rahmet eylesin günaylarını affetsin.....
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
mekanı cennet olsun,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Gerçekten çok üzgünüm.Allah rahmet eylesin .Yeşim abla ve Emre abi gerçekten bu konuda çok iyiler..Tuğper abiyi tanımasamda onu unutmamaları ve anılarla yaşatmaları çok güzel..
Allah rahmet eylesin.. böyle konuların üzerine gitmeliyiz.. suçlular scezasını çekmeli.. motosikletleri farketmeliler artık.. bizimde yollarda hakkımız var.. yollar sadece 4 tekerleklerin değil.. neyse..
Çok güzel bir dostluk örneği olmuş..
125R dan kaç km yaptıktan sonra gsr 600 e geçti acaba.. çünkü arada bayagüç farkı var bende motorumu büyütmeyi düşünüyorum fakat 15hp den direkt 80-100 hp lere geçmek korkutuyor beni... gerçekten dikkat etmeli.. acaba yeterli tecrubesi yokmuydu o arabanın yaptığı hatadan kendini kurtarabilmek için.. yazık olmuş yaa.. Allah rahmet eylesin.. Ailesine başsağlığı diliyorum..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
Ben Sivas'tan Emel Tuğper Haktan Uzelin kuzeni.Öncelikle göstermiş olduğunuz vefadan,sagduyudan dolayı çok teşekkür ederim.Haktan hakkında yazılanları okuyorumda eminim oda okusa gurur duyardı sizlerle.Sivasta olduğum için her gün gidiyorum yanına sohbet etmeye:(İnsan bu kadar sevilirmi onun için o kadar çok dua eden insan varki hergün gittiğimde başında hiç tanımadığım insanları dua ederken buluyorum.Ve yine yanıbaşından hiç eksik olmayan çok sevdiği güneşi...
Her doğum bir ölümdür derler ama Perihan hanımın sözleri içimi sızlattı...
Büyük Şair Orhan Velinin "kelimelerin kifayetsizliğinden" yakındığı anı yaşıyorum sanki...
Allah rahmet eylesin ve Ailesine da sabır versin...
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Gelmeniz ailemizi ve emin olun tuğper Haktanı çok memnun eder.Bugün yine ordaydım arkadaşlarının onun için neler düşündüğünü tek tek söyledim duymuştur eminim.Neden böyle hissttiğimi onu ziyaret ettiğinizde ve konuştuğununda anlayacaksınız.En kısa zamanda görüşmek üzere.Bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)