Motomax'tan 5 Al 4 Öde Kampanyası
Reklamlar
-
Admin
Tüm Motomax indirim mağazalarında ve online satış sitesinde 22.02.2010 - 28.02.2010 tarihleri arasında geçerli olan 5 Al 4 Ödeme kampanyası başlatıldı. Fuar tarihlerinde geçerli olacak bu kampanyadan yararlanarak bir ürünü bedava alma fırsatını kaçırmayın.
http://www.motomaxonlineshop.com
Eğitim Mah. Kayışdağı Cd. Poyraz Sok. No:28 Sadıkoğlu 2 İşmerkezi Kadıköy İstanbul/Türkiye
0 216 3308910
Reklamlar
-
Başlık yalnış olmuş Erhan
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir ürün bedava çok muğlak bir deyim değil mi? Aldığınız ürünlerin en ucuzu mu bedava yoksa en pahallısı mı? Bunu nasıl ayırıyorlar acaba?
-
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Bir ürün bedava çok muğlak bir deyim değil mi? Aldığınız ürünlerin en ucuzu mu bedava yoksa en pahallısı mı? Bunu nasıl ayırıyorlar acaba?
en ucuzudur her zaman.
-
tuhaf,aynı tür üründen 5 adet kimin ihtiyacı olur (kurye şirketin yoksa) dur ben kendime beştane schubert alayım evde oynarım
-
Admin
GKN adlı üyeden alıntı
Başlık yalnış olmuş Erhan
.
-
-
bazen25 adlı üyeden alıntı
tuhaf,aynı tür üründen 5 adet kimin ihtiyacı olur (kurye şirketin yoksa) dur ben kendime beştane schubert alayım evde oynarım
Aynı ürün diye bir ibare yok ki..
Mesela bir kaç arkadaş bir araya gelse, ihtiyaçlarını alsalar birisininki bedavaya gelmiş olur ve o ürünün bedelini kendi ürünlerinden düşerek hep birlikte kar edilmiş olunur..
-
Hangi üründen 5 tane yahu , 5 tane alınabilcek tek şey termalçorap falan olabilir
-
bunun yerine yüzde 20 indirim yapsanız daha iyi olurdu bence ..5 tane eldiveni ne yapayim ben
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
Yav hala ısrarla ya anlamak istemiyorsunuz ya da yazdığımı okumuyorsunuz
-
Valla Sirkecide Bizim Malzemecide Ne Alırsan Yanına Bussuru Bedava Kampanyası Var (: (En Son illallah Ediyor Ve Alın Ne Alıyorsanız Gıdın Dıyor) (: En Son Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası Toplamına 50Tl Verdim (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
Valla Sirkecide Bizim Malzemecide Ne Alırsan Yanına Bussuru Bedava Kampanyası Var (: (En Son illallah Ediyor Ve Alın Ne Alıyorsanız Gıdın Dıyor) (: En Son Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası Toplamına 50Tl Verdim (:
çok iyi almışsın Dizlik,Eldiven,Disk Kilidi,Bagaj Filesi,Ayakkabı Koruyucu,Kask Çantası en uygun fiyatlılardan bile alsan ortalama 100 lira yapar. keşke bizim buralarda da böyle bi malzemeci olsa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler