Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
IZMIR motomax-- calisanlar urunler ve fiyatlar harika...belli bir standartlari var takdir ediyorum
Ride your way
ya şimdi şöyle difi pantolon mesela çogu magazada 90-100 tl arası motomax ta 99 euro yazmışlar etiketin diger tarafında 149 TL yazıyor üzerini çizmişler.indirimli fiyatı 82 TL diyorlar.% 70 + % 20 indirim olayı yok gördüğüm kadarıyla.yani piyasa fiyatından %10-15-20 arası bir indirim mevcuttu bu gün son diyorlardı ama.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
anladım. ben mağazayı aradım mont alacağım yüzde 20 yi uygulayın dedim nuh diyor peygamber demiyor. sonra neyse monta 300 bayıldım. bi tane de kask gözüme takıldı aradım tekrar. ya kaska bari indirim yapın hem kargo da ödemezsiniz 2 sini yollayın kaskın parasını hemen havale yapayım diyorum. yok mağazaya gelmeniz lazım diyor. Osmaniyeden nasıl gelip alayım
50 lira indirim için kime diyeyim şimdi git şubeden aldiye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
Alo motomax yetkilisi okuyormu burayı .bana scorpion exo 400ü 150 say yoksa kötü yorum yazarım
indirim bitti galiba bu gün dün öyle şöylemişlerdi.fuar dan dolayı indirim yaptılar galiba.
fuar dan değilmiş. geçen de ankaraya yeni şube açmışlar oradada yüzde 20 yaptılar.
bugün telefonda konuşurken indirimin son günü dedi teldeki arkadaş
son günü de olsa olmasa da bize koklatmadılar. 500 liralık ürüne 400 ödesek fena mıydı kask 100 e gelirdi.
neyse kısmet değilmiş. zaten montuda büyük aldım.
ha bir de motomax taki bayan bana yarımsaat içinde sipariş verirseniz kargoya veririz bugün dedi. ben 5 dakika sonra siparişi verip aradım telefona çıkan başka eleman kargoya veremeyiz ups aracımız gitti demesin mi adam mı oynatıyorsunuz demek geldi içimden. ama tamam ııı o zaman ptesi kargoya verin önemli değil dedim( ctesi mont siparişi oldu pazar kask görüşmesi oldu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)