100 Saatte Avrupa'yı Geçecek
-
Sağ bacağını bir kazada kaybeden Şevket Özcan, dört tekerlekli motosikletle Avrupa'yı geçerek dünya rekoru kırmaya hazırlanıyor.AVUSTURYA'nın Salzburg Kentinde doğup büyüyen ve bir kazada sağ bacağını kaybeden Şevket Özcan (27) atv motosikletiyle Avrupa'da 100 saatte, 4 bin km yol yaparak dünya rekoruna hazırlanıyor. Genç, 3 Haziran'da İskoçya'dan başlayacağı yarışı İstanbul Boğaz Köprüsünde noktalayacak. Gezide 9 ülkeyi gezmeyi planlayan Özcan, "Hedefim 4 bin km'lik yolu 100 saatin altında bitirmek. Üzerinde bile bitirsem, rekor kıracağım. Çünkü özürlü olarak ilk ben yapıyorum" dedi
Kaynak:motospor
Reklamlar
-
Tekerleri düz bassın,olmıyacak iş değil. Yabancı turistleri görüyoruz, Atv ile hatta bisikletleriyle yolculuk yapanı var.
-
Allah yar ve yardımcın, yolların da açık olsun....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Allah yardımcısı olsun.Yolu açık olsun.
-
allah yardımcısı olsun kazasız belasız bitirir inşallah
-
ALLAH yardımcısı olsun hangi gün boğaz köprüsünde olacağını bılsek te güzel bır motosıkletli karşılama yapsak ne dersınız
-
yolun acık olsun sanırım 4, günlük bir yolculuk olacak (ALLAH yardımcısı olsun hangi gün boğaz köprüsünde olacağını bılsek te güzel bır motosıkletli karşılama yapsak ne dersınız ) askonun yazdıgıbı guzelde olur hanı... iyi yolculuklar
-
istanbulu kaç saatte geçecek ben ona talıkdım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
[QUOTE=yt_servan;1951190]istanbulu kaç saatte geçecek ben ona talıkdım[/QUOT
HARBIDEN DİLAVER İSTANBULU KAÇ SAATTE GECECEK ACABA
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
askon adlı üyeden alıntı
ALLAH yardımcısı olsun hangi gün boğaz köprüsünde olacağını bılsek te güzel bır motosıkletli karşılama yapsak ne dersınız
Katılmamak mümkün mü?
-
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Katılmamak mümkün mü?
aynen öyle.. böyle bir organizasyon düşünülebilir..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Şevket ÖZCAN'ın mesajını atıyorum,burayı daha keşfedememiş sanırım.
Selam Arkadaslar,
ilginiz ve desteyiniz icin tessekkürler...insaallah yolculugun sonunda Istanbulda görüsmek üzere....Hepinizi oraya davet ediyorum Altinci Ayin 5 cumartesi hersey pilanida giderse...Tam nereye gelecegim belli deyil ama tahminim Bogaz Köprüsü yakinlarinda biryer olacak....
Avusturyadan Selamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Kendisini Tem çıkışında karşılayalım köprüyü birlikte geçelim derim. Benim KGS mi kullabilir Şevket Bey Şaka bir yana gerçekten Böyle bir komite oluşturalım. Sonra da hepbirlikte birer çay içmeye gideriz
-
noldu arkadaşlar kendisi geldimi haberi yada bilgisi olan varmı?
-
Guiness artık zamana karşı yapılan rekorları onaylamamakta.Bir noktadan bir noktadan bir noktaya en kısa zamanda kat etmek için yapılan rekorlar sayılmamakta
-
Allah yardımcısı olsun. O gün İstanbul'da olmak isterdim.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Haziran'ın 5.de burada olacakmış olacağı zaman bir organizasyon tertipleriz
-
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Haziran'ın 5.de burada olacakmış olacağı zaman bir organizasyon tertipleriz
aynen abi katılım yaparız
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler