peki bir araç için tamam da adamın 2 yada dha fazla aracı varsa nasıl olacak..
peki bir araç için tamam da adamın 2 yada dha fazla aracı varsa nasıl olacak..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
O plaka için iyi bir ücret isterler. Yıllık plaka vergisi gibi birşey de olabilir. Ne zaman uygulanmaya başlayacak acaba.
Ayrıca mesela 3 aracım var. 1 arabam 2 motorum. Plakayı ondan ona mı takıcaz sürekli. Yani 3 araçtan aynı anda sadece 1 'i trafikte olabilecek. O da saçma bir durum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Nerde garip uygulama var onu buluyorlar,ortaya karışık plaka muhabbeti, milletin de aklını karıştırıyorlar. Çok büyük ilerleme,plaka ile Türkiye'yi kalkındıracaksınız,tüm problemler bitti plaka çıktı.
Plakayı vatandaşlık numarasına göre devlet belirleyecek....
O bir zamanlar opel fabrikasının başlattığı kampanya idi sanırsam.... Opel mantalar ilk çıktığında bir araç fiyatına ikiz plakalı aynı renk bir araç ta hediye ediyordu....
Bizim komşumuzun bir akrabası 2 aynı araç ve aynı plakalarla gelmişlerdi... Hemde arka arkaya.....
Ama birini sattığı zaman 2 sinide hediye etmek zorundaydı... Çünkü belgelerinde ikizdir tek satılmaz ibaresi vardı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Burada bu yöntem senelerdir var yahu..
Sizin oralara gelmedimi hala?
Eger istediginiz harfler ve sayilar kullanilmiyorsa ufak bir para karsiliginda sizin olabiliyor..
Ben motorumu aldigim zaman istemistim ama hepsi kapilmis..
Basindaki harfi degistirmeye hakkiniz yok ama sonraki harfleri ve rakamlari alabilirsiniz kimse almamissa..
Ben motoruma D-RS 66 yada D-RS 39 istemistim ama önceden kapilmis..
Bende ozaman ne verirsen ver demistim..
Ve istediginiz plakayi aldiniz aracinizi satiyorsunuz..
Satmadan önce kapatip ufak bir para karsiligi bu plakayi üzerinize aliyorsunuz.
Rezervasyon yapiyorsuuz yani..
Ama simdi hatirlamiyorum sanirim her sene gidip yeniden bende kalicak bu plaka demeniz gerekiyor.. Ve yine ödüyorsunuz ufak bir para..
Bende cok eskiden bir BMW 528i vardi.. (Neden almissam okadar büyük motorlu arabayi) Plakasida D-RS 528
Yani bu olay burada coktan var..
Bazi ülkelerde daha ileri gidiyorlar ve isim bile yazdiranlar var sanirim..
Emre sende Galatasaray taraftarisin sanirim..
Bu video sana..
Burada uzaktan tanidigim bir arkadas..
http://www.gazotube.com/k5JbmPYJqsE.html
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
İstenen plaka alınamayacak, TC kimlik noya göre veya belirlenen başka bir kurala göre herkese verilecek plaka devlet tarafından belirlenecek. Ayrıca plakada ili temsil eden 34 gibi bir numaranın da olacağını sanmıyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
zaten alıştırdılar zamanla şimdi yapılan zamların kazık boyutları büyüyor zamanla o kadar
alıştıra alıştıra hesabındalar daha fazla nasıl yolarız diye
ölene kadar ödenecek devlet tarafından konulan yeni bir öpücük vergisi olucak sadece....
sadece bizim ülkemizde yok amerikadada avrupadada var bunlar güzel plakalar güzel fiyatlara satılıyor
ama farkınıda söyliyim yurt dışında o güzel rakamlarda devlete ödeniyor
türkiyede plakayı veren memur yada plakayı tutan trafik müşavirliğine veriyorsun
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
devlet bizi daha kolay fişleyecek arkadaşlar bu işin özü budur. o plaka aynı zamanda sizin de plakanız olacak.
Gidin vatandaşın sorunlarıyla uğraşın abuk subuk işler yapmayın plaka zurnanın en son deliği bile diğil....greksiz bi uygulama..
34 CNR 46 idare eder heralde
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Uygulama doğru bir uygulama, plakadaki il kodu ayrımcılıktır arkadaşlar.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
iyi oldu mezar taşımıza asarız plakayı:(
14 CBR 1000RR Ne plaka beaaa...
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)