Yeni Yıl ve Yeni Zamlar !!!
Reklamlar
-
Akaryakıtta 15 Temmuz'daki ÖTV artışının ardından, ikinci vergi artışı yılın son gününde geldi.
Bakanlar Kurulu, benzinde 20, motorinde 15, LPG'de de 18 kuruşluk litre başına vergi artışı yaptı.Vergi artışları firmaların satış fiyatına KDV'de ekleneceği için bu rakamların da üstünde yansıyacak.
15 Temmuz'da benzine yapılan 20 kuruşluk vergi artışı pompa fiyatlarına 23,6 kuruş olarak yansımıştı. Motorin fiyatlarında ise litredeki fiyat artışı 18 kuruş olmuştu. Temmuz zammıyla 45 litrelik benzin deposunun dolum fiyatı 9 lira artmıştı. Benzine aynı tutarda vergi artışı yapıldığı için benzer bir yükselişin fiyatlara yansıması bekleniyor.
Hükümet akaryatın yanı sıra sigara ve tütün ürünleriyle bira, şarap , rakı gibi alkollü içkilerin vergilerini de yeniden düzenledi.
2010'da geçerli olacak motorlu taşıtlar vergisi ise yüzde 3, 3 arttı. Motorlu taşıtlar vergisi, yüzde 2,2 olan yeniden değerleme oranının da üstünde oldu.
Ayrıca hükümet, damga vergisi ve bazı işlemlerde alınan maktu harçları da yüzde 10 artırdı.
Kaynak :
http://www.ntv.com.tr/id/25038705/
Reklamlar
-
Korkum oki yakında bisikletlerede vergi gelecek...
-
işin en kolay budur zaten ... Ülkemde ;
kaynak aramak ya da kaynak yaratmak kavramı = UCUZA ÖZELLEŞTİRME
Açıkları kapatmak kavramı = ZAM
Zaten zor olan işler çıkmaza doğru giderken , 2009 yılı bizim için çok bereketli ve karlı geçti diyen bir başbakanın ulusa sesleniş konuşması ile sinir krizine girmiş olan ben ... Son 2 yıldır ticaret yapamaz hale geldim !!!!! başbakanım ise yeni yıl tatili için 7 yıldızlı oteli seçti ... Bu dünyada benim onlara gücüm yetmez ama , hesap günü ellerim yakalarında olacak !!!!!!
-
Yahu bugün Benzin Aldım; Shell den ; 3.8 TL
15 TL lik benzin 4 diş artırmadı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
-
verginin vergisi ...
verginin vergisinin vergisi ...
çok heyecanlanacak bir durum yok.
olağan durumlar.
Allah devlete, padişaha ve saz arkadaşlarına zeval vermesin.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Bu halk bir gün kendini tutup benzin almasa; bak o zaman nasıl da düşüyor yarı fiyatına...
Ama nerde bizde bu organizasyonu yapabilecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bu halk bir gün kendini tutup benzin almasa; bak o zaman nasıl da düşüyor yarı fiyatına...
Ama nerde bizde bu organizasyonu yapabilecek
bu devirde ufak işleri bile bazen doğru düzgün organize edemiyen biz..Türkiyedeki tüm araçların nasi benzin almamasını sağlıyabiliriz ki
Biz motosiklet sürücüleri olarak tamam 100-200 kişi almasak..Bu başarılır belki ama o zamanda bişey değişmez ki
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
2010 yılı içinde benzine % 30 zam gelecekmiş arkadaşlar litresinin 5 lira olmasını bekliyorlar pompacı arkadaş patronunun telefon görüşmesini duymuş.Ahh memleketim bunlar daha iyi günlerin.Yakında iç savaş çıkacak.
-
Türk halkı olarak biz pısırık olduğumuzdan dolayı. Hakkımızı aramayı bilmediğimizden dolayı sağ olsun devlette bunu iyi düşünüp, kullanıp, zamları dayıyor. Bakın 3,70 oldu litre fiyatı ses çıkaran var mı? YOK..
-
TOP SPEED adlı üyeden alıntı
2010 yılı içinde benzine % 30 zam gelecekmiş arkadaşlar litresinin 5 lira olmasını bekliyorlar pompacı arkadaş patronunun telefon görüşmesini duymuş.Ahh memleketim bunlar daha iyi günlerin.Yakında iç savaş çıkacak.
çıksa emin ol bundan pek farkı olmaz.. millet fark u zaruret için de harap ve bitap düştü bile.. ulu önder bu günleri çook önceden nasıl da görmüş.....
-
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
olsun olsun 5 değil 10 milyon olsun..zaten yüksek mevkideki kişiler arabasına koydugu benzin cebinden cıkmıyor bizden cıkıyor.Bizim gibi yolunacak kazlar varken niye bu kadar az gelir elde etsinler demi.nede olsa biz sesimizi cıkartamıyoruz.Yaz başında benzin 3 liraydi insaf be insaf.Nasıl vereceksiniz bunların hesabını bakalım sözde koyu müslümanlar...
-
Ulaşım lükstür,ihtiyaç değildir.Ayaklarınız yok mu ki şikayet ediyorsunuz yürüyün,bisiklete binin, meyva sebzenizi kendiniz yetiştirin toprak mı yok,100 yıl daha geriye gidin.
-
bugun opete gittim ne göreyim 3,66 keşke geçen gün benzin 3,30 iken bi bidon benzin alsaydım..
-
Alışkanlık yaptı artık bu zamlar aynen böyle gülüyorum.
-
padişahım çok yaşa..
-
Günaydın arkadaşlar. Burada haklı olarak tepkimizi dile getiriyoruz. ama gerçekten yapacak bişe olmalı. olmalı olmalı.............Artık bu gidişe bi son demek lazım. Bu millete bunlar reva görülmemeli.
-
bkatlav adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar. Burada haklı olarak tepkimizi dile getiriyoruz. ama gerçekten yapacak bişe olmalı. olmalı olmalı.............Artık bu gidişe bi son demek lazım. Bu millete bunlar reva görülmemeli.
Evet olmali tabiki...
Bunu okuyunca Engin in 5 ay önce acmis oldugu topic aklima geldi..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...gidiyoruz.html
Tahmin edin artik kac kisi oradaydi???
Engin e sorun. O size söyler..
Yada ben söyleyeyim.. Engin+sifir
Demekki kimseyi rahatsiz etmiyor benzin zami falan..
Kimse aglamasin lütfen..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler