Yeni Yıl ve Yeni Zamlar !!!
Reklamlar
-
Bu Ülkede artık kitle hareketi yapmak yasak herkez birbirinden korkar oldu sistem öyle güzel oturduki 12 eylüldeki gibi korku inparotorluğu kuruldu.
Ve sonunda istediklerini başardılar milleti sindirerek.
Sistem öyle bir hale geldiki biraz kafa kaldırsan on oniki koldan saldırıyorlar.
Benzin zammını on onbeş motorla duyuramazsın yüz ün üzerinde motor olması lazım
Valilikten izin alınması lazım inanın basın sizin yanınızda olmayacak üstü örtülü bir yasak var sanki beş saniye ekranda yayınlanır yayınlanmaz bu protesto.
Bence tek çare var önce sabır sonra ÜŞENMEDEN SANDIK başına gidip oy kulanmak.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
Reklamlar
-
ben mazot daha uygun diye accenti satıp doblo aldım...2200 olan euro dizel 3,030 olmuş... yuh be..... ben arabayı alalı 8 ay falan oldu..... benzini söylemeye gerek bile duymuyorum....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------
eski bir moblet var bende... bir bidon benzin döküp taksim meydanında yaksammı... ???
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
deli dumrul geldi aklıma .
birde bu fıkra vardır ya padişah köprünün iki ucuna adam dikmiş geleni geçeni öpüyorlar . birisi şikayet etmiş günün belli saatlerinde yoğunluk oluyor öpen adamları artırın diye fıkra tam öyle değil de idare edin işte .
-
eskiden vardı motorlara '' en pahalı benzini ben kullanıyorum '' diye çıkartma yapıştıralım,illaki birilerinin dikkatini çeker.bakın kgs indirimi de kalkmış,gerisi gelir artık.sonuç sandıkta cevap başka seçenek yok gibi bizim açımızdan.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Kesin yine bir bakanın oğlu felan benzin işine girmiştir
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Siz bu zamlarla kaçak benzine mazota yöneltirsiniz insanları başka bişiy olmaz kaçak artar alırsınız o kazlardan vergileri....
-
aklıma geldi burda anlatayım maraş hattında kaptanlık yaparken mazot aldığımız yer fatura aldıkmı normal tarifeden fatura almadıkmı mazotun litresini 1.100 den vereceğini söyylemişti şeker bayramında...... kaçak mazot benzin işi baya bir kabaracaktır eminim....
-
-
böyle gelmiş böyle gider...
buda gelir buda geçer...
sen ağlama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Adamlarda haklı açıkları kapatmak için vergileri arttıracaklar zam yapacaklar onlarada hak vermek lazım arkadaşlar
-
v0ll adlı üyeden alıntı
Adamlarda haklı açıkları kapatmak için vergileri arttıracaklar zam yapacaklar onlarada hak vermek lazım arkadaşlar
Neyin açığı yaa Kendi kazdıkları kuyuları neden biz kapatıyoruz
Ne güzel onlar pişirsin onlar yesin biz bulaşıkları yıkıyalım bumu adalet ?
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
bugun opete gittim ne göreyim 3,66 keşke geçen gün benzin 3,30 iken bi bidon benzin alsaydım..
fark etmez sen yine al 2 ay sonra nasıl olsa yine zamlanır aynı şeyi söylersin. Al yastık altına koyarsın. :D
-
Şenonar adlı üyeden alıntı
Neyin açığı yaa Kendi kazdıkları kuyuları neden biz kapatıyoruz
Ne güzel onlar pişirsin onlar yesin biz bulaşıkları yıkıyalım bumu adalet ?
Güzel Arkadaşım Onu Bana Değil Oy Veren Milletimize Sormak Lazım.Onlar Yüzünden Bizde Çekiyoruz Aynı Çileyi :(
-
-
Bugünün zamları bir yana, ilerisi için de ekonomide parlak bir gelecek beklemek fazla iyimserlik gibi görünüyor.
Kendi çapımda kriz önlemi olarak daha büyük motosiklete terfi etmekten vazgeçtim. Hızlı gitmese de az yakıyor benim düldül.
-
"kayadan bakan oğlan
gömleği keten oğlan
gündüz gelme gece gel
horozdan korkan oğlan"
hobaaaaaaa..... tey tey tey ....
yaw arkadaş ne mezarcı insanlarsınız, 3 kuruşun hesabını yapıyorsunuz. anlamakta zorlanıyorum.
ne zaman taksicisi, münübüsçüsü, otobüsçüsü, kamyoncusu ayaklanır peşlerinden giderim ama motorcu olarak tutup da benzin zammını protesto etmem, altı üstü 100 km de 4 lt.
motosiklet ile alakalı kısım bu kadardır.
zamlar yapılmadı arkadaşlar yeni başladı, kanımca bu zamlar bütçedeki açığı kapatmaya yetmez.
şu doğalgazın akıbeti ne olacak onu merak etmekteyim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
motorum az yakıyo allahtan , diğer yüksek cc li arkadaşlara allah kolaylık versin ne diyelim devletimiz her zaman olduğu gibi vatandaşını en ince ayrıntısına kadar düşünmüş, bu düşüncesini birazda maaşlara yansıtsa daha hoş olurduya neyse
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
Bittik !
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler