Türk Yapımı Yat, Motosikletiyle Satılıyor
Reklamlar
-
Alman motosiklet firması House of Thunder tarafından hazırlanan motosiklet kişiselleştirilmiş bir Harley-Davidson Rocker modeli. Araçla beraber satılan 45 metrelik yat ise Türkiye ‘den Sunrise Yachts firmasının üretimi.
Türkiye ‘de üretilen bu yat, aynı zamanda bu motosiklete dünyanın en pahalı motosikleti ünvanını kazandırıyor olmalı. Yatta bulunan kurtarma botu, 2 jet-ski veHarley-Davidson Rocker bot ile aynı renk ve stilde. Motosikletin gidonu kolaylıkla sökülüp takılarak yerden tasarruf edilmesine olanak veriyor.
Diger fotoğraflar için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı
Reklamlar
-
Hayal kurmaya başlayayım ben .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Çok yakar bu cihazlar
-
Koca tekneyi yapıyoz bi ufacık motosikleti yapamıyoz.İlginç bir milletiz vesselam
-
piyango bıletı hazır takas edermi acep
-
askon adlı üyeden alıntı
piyango bıletı hazır takas edermi acep
Sence alın teri vermeden böyle birşeyi kazansan Yanına kar kalırmı ? Karagümrükte yaçıkarsaosman abimiz vardı bu kişi piyangocu ondan bilet alan adama yüklü bir ikramiye çıkıyor ve kazandığını bilen adama o gece yarısı evinden taşınıyor mafiada piyangocuya diyor ortaklaşamı parayı kırışcanız vs.vs söyle adamın yerini dio sölemio herifi öldürüolar onun için sakat işlet
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
Sun Rise yat benim musterilerimden biri.O motor su anda Antalya serbest bolgede firmanin giris lobby sinde duruyor. Bildigim kadari ile zaten calisanlari ve sirket sahiplerinin cogu motor tutkunu. Bu yuzden boyle bir jest dusunmusler. Motoru yakindan bayagi inceledim. Gercekten kusursuz bir iscilik. Gidonun icinden gecen fren kablolari , jantlardaki kromaj ve Africa temali Airbrush muhtesem.Zaten yatin ismi de Africa , bu yuzden motorun uzerindeki tum desenler Africa nin temalari ile dolu.
Bu arada Elint turkiyede yat sektoru gizli gelisen bir sektor. Ben kompozit malzemeleri verdigimden cogu zaten benim musterim. Fakat bu yatlarin tasarimlarinin %99 yurt disinda yapiliyor. Burda sadece kaliplama ve imalat isleri kaliyor. Motosiklet seri imalat ve buyuk bir calisma alani gerektiriyor. Ayrica kimse burda yat icin motor tasarlamiyor CAT yada Volvo dan hazir alinip takiliyor. Boyle bir yat ise sadece luks segmente hitap ettigi icin , 1000m2 alanda bile imal edip senede bir tane satarak hayatinizi surdurebilirsiniz rahatlikla.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
4 tane bilet aldım , tutarsa kapının önüne deniz getiririm bi tane de bu yattan çekerim birazcık da kum getirtirim mayami biçten , günesleniris
-
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
30 Aralık 2009, 14:27
Motosiklet Eğitmeni
Takas yapiyorlarmiymis?
Benim yati versem,hatta motoru da vereyim, bu ikisini alayim gotureyim.
Küveti de doldurdum mu tamamdir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
30 Aralık 2009, 14:28
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bu arada Elint turkiyede yat sektoru gizli gelisen bir sektor. Ben kompozit malzemeleri verdigimden cogu zaten benim musterim. Fakat bu yatlarin tasarimlarinin %99 yurt disinda yapiliyor. Burda sadece kaliplama ve imalat isleri kaliyor. Motosiklet seri imalat ve buyuk bir calisma alani gerektiriyor. Ayrica kimse burda yat icin motor tasarlamiyor CAT yada Volvo dan hazir alinip takiliyor. Boyle bir yat ise sadece luks segmente hitap ettigi icin , 1000m2 alanda bile imal edip senede bir tane satarak hayatinizi surdurebilirsiniz rahatlikla.
Biliyorum zeda konuya biraz renk gelsin diye öyle yazdım
-
30 Aralık 2009, 15:30
Yok jnm amacim mualefetlik degil. Ama yapmiyor lar iste. Hazir musterisi belli bir isi yapmak daha kolay iste. Keske biri bizide arasa seri imalat motosiklet yapacaz kompozit malzeme lazim dese. Elimizden gelen tum destegi gosteririz. Ama yok:(
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
30 Aralık 2009, 15:38
Motosiklet Eğitmeni
Yokluk adama neler yaptiriyor aslinda.
Biz de kagittan kayik yapariz.
Bak elin oglu yapmis.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
30 Aralık 2009, 16:02
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
30 Aralık 2009, 22:15
22.66 milyon $
2 jet ski
bir harley bide yat ohh kelepir
ama yanında kagıttan kayıgıda verseler daha ii olurdu
-
30 Aralık 2009, 22:54
Aaa ucuzmus birtanede ben siparis vereyim ama benimki siyah olsun beyaz çabuk kirlenir.. Manyak bunlar be 22 milyon verdikten sonra özel siparis veririm OCC'ye kendi zevkime chopper yaptirirm be...
-
31 Aralık 2009, 03:16
böyle birşey bende olsa beni bulana aşkolsun marmaradan çıkar pasifiğe kadar giderim
-
31 Aralık 2009, 03:46
-
31 Aralık 2009, 03:52
motorhocası adlı üyeden alıntı
Yol parası bulursan gidersin
şaka şaka
bi aralar fakir ama gururlu bir genç vardı diye gelicem foruma
-
31 Aralık 2009, 03:52
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler