Harika bende benzer bir kayık bakyordum zate isabet oldu...bu hafta sonu arkadaşlarla balığa çıkacağız da
garaj bayağı sıkışık olacak motosikleti alamayacağım onun için ..isteyen alabilir
Harika bende benzer bir kayık bakyordum zate isabet oldu...bu hafta sonu arkadaşlarla balığa çıkacağız da
garaj bayağı sıkışık olacak motosikleti alamayacağım onun için ..isteyen alabilir
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Ben seneye çift katlı Yat_ak alacağım ...
beğendiğim modeller var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
Bildiğim kadar 3 tarafı denizlerle çevrili memleketimde .
Denizcilik sektörü zayıf ; İnşallah tasarımları yerli olan lüks yatlarda yapılabilir memleketimde...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Zaten Türkiye , özel yapım tekne imalatında dünyanın her zaman tercih ettiği üreticilerin bulunduğu bir ülke. başlıkta belirtilen tekne şahane ötesi. ancak beni aşar.
.
geçen senelerde illaki bir teknem olmalı , herşeyim tamam bir bu eksik diye bir fikre kapılıp , az kaldı bir tane alıyordum , ammaaaa kullanabilmek için kaptanlık pröveside olmazsa olmaz. sırf sınav sorularını görünce tekne olayından direkt vazgeçtim. ilerde alırsam zodiac bot alırım.yazın denizde , kışında evde jakuzi niyetine kullanırım..
Zodiac değil de Jet-ski alabilirim.
http://www.sahibinden.com/_yamaha_wa...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)