Amerikada Durham Polis Teşkilatı bünyesine polis aracı alrak Honda Fireblade modelinden satın aldı. Motorlar polis aracına çevrildi ve LBC MotoShow. Polis motosikletinin ve diğer araçların fuar görüntüleri haberin devamında mevcut.
Amerikada Durham Polis Teşkilatı bünyesine polis aracı alrak Honda Fireblade modelinden satın aldı. Motorlar polis aracına çevrildi ve LBC MotoShow. Polis motosikletinin ve diğer araçların fuar görüntüleri haberin devamında mevcut.
resim çıkmıyo.forum kurallarında nasıl resim ekleyeceğin yazmıs ordan bakabilirsin
erhan yas tahtaya bastin!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Hız tutkunları trafik kurallarını pek dinlemiyor sanırım. Polisler yakaladıgı sucluyu nasıl karakola goturecekler arkçı olarak mı.
Bu arada MV Agusta Brutela
--Konu dışı--
Yapmaz öyle şeylererhan yas tahtaya bastin!
Su ucuncu resimdeki gibi 'boynuz' gidonu nerden bulabilirim??
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
çok güzeller
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Bu motorlardan verceklerini bilsem gider polis olurum.
bence polis teskilatina alinmamis. fuarda show amaçlı dizayn edilmiş. hangi polis michelin logosu ile dolaşirki ? ( yoksa bu reklam sponsorluk dalgasi buralara kadar ilerledimi )
aman zaten sonra bizimkilerde özenir. O ucube bmwlerle kafayı gözü dağıtıyorlar , bunların üzerinde hiç duramazlar
alestevardiya cevap veriyorum bulamazsın
çünkü o gidonlar genelde elde yapılıyo...
ama parasını verirsen internetten onun gibi şeyler bulabilirsin tabii...
1 motor parası verirsen bi tane getirtirsin herhalde
Sanayi'den Boynuz gidoncudan alacaksın dersem inanmaalestevardiya adlı üyeden alıntı
Önce motorunun gidonunun çapında bir boru temin etmen gerekiyor. Boru eğme işi yapabilen biryerde istediğin ölçüde ve şekilde eğdirmen ve Nikelaj kromaj işi yapan bir yerde de parlattırırsın. Bir boru için yurt dışına bir sürü para yatırmaya gerek yok bence.
Derya aslında servisle konuşsan onların bildiği tanıdığı çalıştığı yerler vardır mutlaka. Servisle konuşman şu bakımdan da iyi olur. Uzun gidon daha uzun bir debriyaj teli fren telide gerektireceği için. Bu Tellerin uzatılması ayarları da gerekecek çünkü. Anlatımı uzun yapılması basit şeyler ama servise yaptırmak iyidir.
Sadobey
arkadaşlar bizim burda 250MCT li polisler var böle yolda görüyom mavi kırmızı yana yana gidiyo
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
müthiş.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
polis motoru böyle olur işte.. otoban polisi bizimkiler de fena değil aslında, samsundaki polislerin motorları BMW R1200 GS, ama bu hondalar çok etkileyici cidden.
Türkiyede inşallah böyle polis motorları olmaz eğer olursa A2 ehliyeti olmayan lar yandı.artık kimse kaçamaz
danger cok haklısın valla bu makına ıcın ınsanın polıs olası gelıyor yane
King_Onur_71 korkma sen ybr ile kaçarız biz
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
Polis işini biliyor. Suçluları hangi motorla yakalayabileceği ortada
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)