adamlar da para war huzur war tabi
amerikaya yerleşip polis olcam..
(Yaş Tutmuyoooooooo....)
poliste o motosiklet olsun ama bendede en alt resimdeki olsun bakalım yakalayabilecekmi???he he he he.....yakalamak kolaymı???
ya bence bu kadar güzel motor verilmezki bi polise.hakkını veremezler o motorun.bi de zaten polisiye için pek kullanışlı olduğunu sanmıyorum!
honda yaktı bizi böyle motor polise werilirmi
adamların yolları güzel valla verirler bence
bizimkilerdekiler dayanıklı diye bunlara biniyor bence bizim yollar biraz farklı
BUNLARDAN BİZİM POLİSLERE DE VERSİNLER.ÖZELİKKLE İLK RESİMDEKİ HONDA ÇOK İYİ OLUR...ÇOOOOOKKKKKKKKK.BİZDE R1 ONLARDA 1000RR.
polisten kaçmak zorunda kalmazsan hiç sorun olmaz.(trafik kurallarına uyduğun sürece).
bizdeki polis motorları özellikle yeni alınanlar biraz israf gibi geliyor.tabi eskort görevi yapanlar dışında. ben hiç bağıta bağırta motor takip eden bir motorize polis görmedim.
büyük devrim...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
çok güzel,adamlar motorun hakkını veriyorlar
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
walla bana teklif geldi polis yapalım dediler ama aynalarım kırık dedim
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
ya arkadaşlar bana polis motosikletlerindeki flaşlı polis lambasından lazım oldu motoruma takıcam ama hiçbiyerde bulamadım nereden bulabilirim yardımcı olursan sevinirim mail daniel_1990_1903@hotmail.com
Valla çok mantıklı bi seçim,, ferrarilerin, viper ların, porche lerin cirit attığı amerikada onları ancak 1000rr yakalar. bizde tabiki gereksiz düşünsenize dar sokaklarda çukurlu yollarda, emniyet en mantıklısını yapmış bizde yunusların hondaları tam bizim ülkeye göre BMWleri zaten trafikçiler kullanıyo o da ideal,,
Bu motorlarla bi endurocuyu hayatta yakalayamazlar, 1000'lik değil isterse 2000'lik olsun...
Bana katılan warmı???
Herkesin yorumları güzel biyana'da.Motor on numara bee abii,bırakçam şimdi işi gücü zaten kırmızı pasaportta var vize gibi bir derdim yok çıkçam şimdi polis olcam hee
MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
nası yakalıcak anlamadım ben...bi direksiyon hareketiylen adam yerde
bide 200 le gittiğmizi düşünürsek polisden eser kalmaz heralde
şaka bir yana psikopat birine rastgelirse aynen bunu yapar ve vın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)