Yollar makyajla renklenecek!
Reklamlar
-
Hepiniz başlığı ve resmi görüp yorum yapmışsınız 3 dakinanızı ayırıp haberi okusaydınız eminim acaba ne yorum yapim diye düşenmezdiniz
Kısaca özetliyim:
Yollar daha tertipli ve düzenli bir şekilde denetlenicek renklenicek olan şeyler refüj çizgileri bariyerler etraftaki tabelalar vs. yolun boyanıcağı felan yok.
Hee bu arada çukurlarda kapanıcakmış
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Reklamlar
-
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
Hepiniz başlığı ve resmi görüp yorum yapmışsınız 3 dakinanızı ayırıp haberi okusaydınız eminim acaba ne yorum yapim diye düşenmezdiniz
Kısaca özetliyim:
Yollar daha tertipli ve düzenli bir şekilde denetlenicek renklenicek olan şeyler refüj çizgileri bariyerler etraftaki tabelalar vs. yolun boyanıcağı felan yok.
Hee bu arada çukurlarda kapanıcakmış
IIıı ben o herkesten olmadığımı düşünüyorum açıkçası..Bir oku istersen..
-
bıraksınlar bu işleri,istanbul-bursa yolunun d.dere çıkışından yalova girişine kadar olan yaklaşık 30 km lik bölümünü 10 yıldır yapamayan adamlar tututpta yolları mora laciverte mi boyayacak.bize çukursuz kara asfalt yeterli yeterki adam gibi yapasınlar.
-
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Yav bu adamlar hiçmi iyibişey yapmıyo,yoksa bizim okuma yazmamızmı yok,yada şöyle okuyupta anlama problemimi çekiyoruz,ilginciz...
Yazmamız var ama okumamız yok Hürriyet gazetesinde de öyle, yorumcular hemen başlığı okuyup başlıyorlar yoruma. Aynısı burada da oluyor bazen. Okumak zor geliyor ama yazmaya gelince hepimiz maaşallah döktürüyoruz.
-
iyi güzelde.birde şu açıdan bakmak lazım bir şerit çizgisi için yolun bir bölümünü kesiyolar trafiğin anası ağlıyor birde bunu tüm asfaltı boyamak için kestiklerini düşünmek bile istemiyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler