Hey yavrum be yurdum karayolları işletmeciliği
öncelikle bi heves boyanır sonra yolda bozulmalar çukurlar oluşur o zamanda o rengte boya bulunmaz ve şaçmalamaca başlar çukurlar farklı renk o başka renk en son boya kalmaz boyaya ayırcak bütçe kalmaz zifte dönerler
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
ödediğim vergilerin hesabını versinler önce bana.
Tabi önce sormak lazım ki hesabını versinler. Yoksa bu rüyadan (kabus) bir türlü çıkamıycaz. Yaşasın 'american tax payers'.
Ulem Aysel Alp;
sen nerenin gazetecisin bacim?
Bizim MT'nin uyaniklarini bile tongaya dusurdunya helal olsun.
Arkadaslar;
haberi bir okuyun ne yaziyor?
Basligi okuyup yorum yazmissiniz.
Ama yorumlar hosuma gitti.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Arkadaşlar bu boyalar motosikletde viraj alırken veya normal ilerlerken yol tutuşunu etkilermi sizce :S Sonuçta badana boyası degilki :S
Sarı Lacivert yapsınlar, yada kırmızı olsun 10 lira fazla olsun
Yol yapsanız ne olacak? Etrafını güzelleştirseniz ne olacak? Müteahhit kötü, ucuz malzeme kullanacak, denetçi rüşvetini cukkalayıp beş para etmez yola onay verecek, 15 ton taşıma haddi olan kamyoncu Ahmet amca, mazot 2.5 lira olduğundan bir kamyon lastiği 1000 lira olduğundan mecburen 30 ton saracak kamyona. E o yol kışın bir de buzlandı zaten müteahhitin kendine benzeyen adi malzeme çatlayıp çukurlar oluşmaya başlayacak. İşin özü, ne renk yaparsan yap, sağlam yap, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çakallara yedirme.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
göz boyamayı geçsinler önce insan hayatını düşünsünler mıcırlara ve katil bariyerlere bir çözüm bulsunlar.
Drift Religion
adamlar ihale-şirket üzerinden nasıl para calıcaklarını şaşırdı..
200 milyar dolar..................
acaba o turuncu renk altın suyumuymuş cok merak ediyorum..
yazık yaa memleket ne haldeyken bide dalga gecer gibi yol makyajlicaz diyolar, insan bare fakire 3-5 aş evi, iş imkanı sunar 200 milyar dolar oraya gider gösterir.. Ne hallere düşmüşüz hey yavrum hey..
Katil bariyerleri de pembeye boyayıp fiyonk taksınlar da korkmayalım.
Ne yani şimdi dünyada böyle birşey ilk bizimkilerin mi aklına geldi? Adam fısıltılı asfalt yapmış, bizimkiler dünyanın parasını dökecek sadece yolları boyamaya.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Resmi ve başlığı görünce, "Oha! Dalgamı geçiyorsunuz, mor yol mu olur resmen kazaya davet!" diye gözlerim açıldı ama içeriği okuyunca anladımki pek resimdeki gibi değilmiş, kendime geldim sonra.
İyidir iyidir süslesinler azıcık yolları. Börtü böcek yeşşillik hafiften renklilik görsün gözlerimiz. Çoğu yollar hakikaten çok sıkıcı, insanın uyumaması elde değil. Belki böyle uyku bile önlenebilir.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
15 sene önce yaptığımız bir tatil yolunda kiremit rengi asfalt görmiştüm hemde Türkiyede
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
gereksiz mi, değil mi bilemem ama yapıldıktan sonraki görüntüyü şimdiden tahmin edebiliyorum. Bi sürü fren ve pati izleri
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
hayırlı olsun o zaman benzine zam gelecek tekrar,ya da köprüye ne alaka dimi
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Guzel yurdumda bumu kaldi yapilmadik
once bu parayi istihdam icin ayirsalar bir iki ihracat fabri,kasi filan ne biliyim...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Yollarımızı çukursuz, katil bariyersiz, saçma sapan hız kesme tümseksiz hale getirsinler, makyaj istemeyiz, ülkemin yolları makyajsızda güzel olur.
renk körü olanlar ne yapacak
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)