adres vereyim gidin orayıda bi basın ya uzak değil bahçelievlerde
adres vereyim gidin orayıda bi basın ya uzak değil bahçelievlerde
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
slm Darısı henüz yakalanmamış iki ayaklı fareler olanların başına adiler
güzelim motorları parçalayan elleriniz kırılsın da topladığınız o motor bozuntularına binemeyesiniz inşallahböylesini tutup bi taraflarına piston sekman takmak lazım birde egzozu monte ettin mi tam olurlar şerrolar...operasyonların devamlılığını büyük illerede el atılmasını bekliyoruz...başarı başarıdır az cok yakalanmışlar ya bu sevindirici ama gel gelelim ceza gibi ceza yemezler ki
2 Gun sonra salacaklar pıyasaya bu seferde hırs edecek PZVNK.ler bunlara cın ıskencesı yapacan ve cezalarını iranda vereceksin, bak baklım bidaha yaparlarmı, yolda buldukları 1 kurusu bıle almazlar emek cekmeden calıyorlar sadece garıbandan çalarlar, Turkıyenden çalanlardan : Çalsanıza, bir söz vardır hırsızı hırsız soymazmış İkiside soysuz ne çalabılırkı ikiside karektersiz
abi sende sadece 2 teker var heralde ama bende hem 2 hem 4 teker var suçum ne peki
küçüğü büyüğü olmaz bu işin sonuçta hırsızlık bu iş ve yapanların yakalnmasına çok sevindim kimbilir nice motor sevdalısı aylarca sabır ve çalışmakla motor sahibi olmuş insanların motorları gitti buradan bütün motor hırsızlarını lanetliyorum!!!!!!
umarım gereken cezaları verirler bu şerefsizlere
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bu yakalananlar aslında etiket sadece.100 tane hırsız piyasada dolaşıyosa , gidip 1 tanesini yakalayıp afiş yapıyolar.Neymiş polis hırsız yakalamış.Diğer 99 tane hırsız ortalıkta dolaşıyo.Yiyosa emniyet çıkarsın bakalım istatistiklerini.Türkiye'de 1 senede kaç tane hırsızlık oluyo.Polis bu hırsızlıkların %1'lik kısmını aydınlatabiliyosa öpüp başıma koyarım.
Her şey iyi güzelde yazını sonunu okuduğumda içimden "SONUÇ" ??? demek geldi. kaç gün yatacaklar hatta yatacaklar mı acaba?
BİZDE ONLARI ALIP BİR BİRLERİNİ PARLARINI BİRBİRLİERİNE TAKALIM ÇOK İLGİNÇ OLUR HERHALDE. AMA O ZAMANDA İNSANLIK OLMAZ DİMİ AYIP OLUR. NEYSE EN AZINDAN DEVLET KENDİ YAZDIĞI KURALLARI UYGULASIN BANA YETER FAZLASINI İSTEMİYORUM.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
3 ay yatar çıkarlar idammı edilecek sanıyosunuz istanbul dada operasyon olsa.
adam akıllı denetleme ve gözleme gerekıyor hırsızlık ıcın,
sokak kameralarından göründüğü halde bulunamıyor hırsızlar,
İnş Hepsının Kökü Kazınır,
Caydırıcı Cezalar Gerekıyor,
Aksı Taktırde Dahada Artacatır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)