Bmw, F 800 Model Motorsikletlerini Geri Çağırdı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2009, 13:12
Alman otomotiv üreticisi BMW, Avusturya'da piyasaya sürülen 226 adet F 800 GS/K72 model motorsikleti geri çağırdı.
2007 ve 2008 yılında üretilen bütün F 800 GS/K72 model motorsikletin tamir için geri çağrıldığını duyuran BMW Avusturya, tamirin yarım saat süreceğini bildirdi.
Motorsikletlerin ön dingillerinde sorun tespit edildiği bildirildi. BMW, bu sorunun herhangi bir kaza ya da yaralanmaya neden olduğuna ilişkin bilgi bulunmadığını da kaydetti.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2009, 15:09
Çok ılgınn son zamanlarda cogu fırma Sattıgı urunler dekı Hatalar nedenıyle urunlerını gerı cagırıor en son hatırlamıosam toyota st kanunı de bole yapmısdı sımdı bmw ılgınc !
-
28 Ağustos 2009, 15:33
Kul yapısı; olur böyle şeyler
-
29 Ağustos 2009, 13:10
çağırmamasından iyidir.hatasını kabul etmesi güzel bişey.sonuçta müşteri memnuniyeti....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
29 Ağustos 2009, 14:34
azgurbuz adlı üyeden alıntı
ozrace adlı üyeden alıntı
çağırmamasından iyidir.hatasını kabul etmesi güzel bişey.sonuçta müşteri memnuniyeti....
kanuni çağırınca işte bakın motora dandik..yalandan kolpa yapıyo bi işe yaramaz
bmw çağırınca bak ne kadar iyi motorun arkasında duruyo..kul yapısı gibi laflar ..beyler bu lafları sadece sizin için söylemiyorum..
olan bu işte...hade bakim...ozaman bmw de yaramaz bi marka ne diyosunuz....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
29 Ağustos 2009, 14:35
bmw nin böyle hataları yapmaması lazım sanırım alalecele çıkarılmış bi model
-
29 Ağustos 2009, 15:54
Avusturya'da üretirsen olacağı buydu.Üretin Türkiye'de
-
29 Ağustos 2009, 16:12
-
30 Ağustos 2009, 01:40
demekki kanunide işe yaradı aynı pazar stratejisini onlarda deniyor
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
30 Ağustos 2009, 01:57
kul çinli olursa...
-
31 Ağustos 2009, 00:27
Akileos :demişki
...ozaman bmw de yaramaz bi marka ne diyosunuz....
Çagıran kanuni mi?hatırlamıyorum ama öyleyse bile heralde hyo modelleri içindir.B m w marka orası kesin dediginiz üzere.Kendi ürettigi armasıdına gururla taşıttıgı taşıtları var.Kanunide hyo ürünleri var (markası degil)Sanayi devlerinin tüm üretim izinlerini verdigi uzakdogunun kanını emdigi modelleri dedigimiz 20 sene önceki teknoloji ile tasarlanıp üretilen modeller de var.Biraz param olsa ben bile arma bölümüne adını yazdırıp TSE den sanayi odasından tip onay belgesi(herne gerekiyorsa üçbeşde rüşveti ekledikmi) alıp motor ithal edip benim ürünüm diye (armasını burda takarım bende marka olurum)bende marka olabilirim.Bizi aldatanlara kanmayalım.Ürün nedir,fason nedir ,marka nedir biraz düşünelim.T.C zaten fason ve taşeron cenneti oldu.Mimar olmayan bina, mühendis olmayan tasarım, marka olmayandan üretim,ticaret adamından siyasi,üniversite mezunundan çöpçü,kasaptan dişci,baytardan ebe,çobandan müdür,bakkaldan muhtar,subay emeklisinden güvenlik amiri(adamın işi verilen emirleri yerine getirmek levazım subayı bile olsa farketmiyo dokunulmazlıgı var ya gözdagı olsun yeter ,köyden gelen lise bitirmişleri asgari ücrete onuda keserek geç ödeyerek kara geçecekler adam başı 3 lira alıp 500 Tl ödeyecekler),Yani böyle bir memeleketiz.Biz insanımız kullansın halkım yararlansın diye birşey üretemeyiz.Meziyetimize aykırı.Ha böyle degilsede bana bir örnek lütfen.
-
31 Ağustos 2009, 00:31
Akileos adlı üyeden alıntı
bmw çağırınca bak ne kadar iyi motorun arkasında duruyo..kul yapısı gibi laflar ..beyler bu lafları sadece sizin için söylemiyorum..
BMW ile Kanuniyi mi karşılaştırıyorsun? doğrumu anladım????
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
31 Ağustos 2009, 00:34
CaBRioLeT adlı üyeden alıntı
BMW ile Kanuniyi mi karşılaştırıyorsun? doğrumu anladım????
yanlış anlamışsın......marka değeri ve ismi değil ...olan olayı ve milletin tepkisini tartışıyorum .....
şimdi doğrusunu anlayabildinmi....
-
31 Ağustos 2009, 05:20
Akileos adlı üyeden alıntı
raven71 adlı üyeden alıntı
kul çinli olursa...
Tasarım hatası ile ucuz yapmak adına kötü malzeme kullanmayı karıştırmayın
-
31 Ağustos 2009, 07:21
piranha dört adlı üyeden alıntı
Çagıran kanuni mi?hatırlamıyorum ama öyleyse bile heralde hyo modelleri içindir.B m w marka orası kesin dediginiz üzere.Kendi ürettigi armasıdına gururla taşıttıgı taşıtları var.Kanunide hyo ürünleri var (markası degil)Sanayi devlerinin tüm üretim izinlerini verdigi uzakdogunun kanını emdigi modelleri dedigimiz 20 sene önceki teknoloji ile tasarlanıp üretilen modeller de var.Biraz param olsa ben bile arma bölümüne adını yazdırıp TSE den sanayi odasından tip onay belgesi(herne gerekiyorsa üçbeşde rüşveti ekledikmi) alıp motor ithal edip benim ürünüm diye (armasını burda takarım bende marka olurum)bende marka olabilirim.Bizi aldatanlara kanmayalım.Ürün nedir,fason nedir ,marka nedir biraz düşünelim.T.C zaten fason ve taşeron cenneti oldu.Mimar olmayan bina, mühendis olmayan tasarım, marka olmayandan üretim,ticaret adamından siyasi,üniversite mezunundan çöpçü,kasaptan dişci,baytardan ebe,çobandan müdür,bakkaldan muhtar,subay emeklisinden güvenlik amiri(adamın işi verilen emirleri yerine getirmek levazım subayı bile olsa farketmiyo dokunulmazlıgı var ya gözdagı olsun yeter ,köyden gelen lise bitirmişleri asgari ücrete onuda keserek geç ödeyerek kara geçecekler adam başı 3 lira alıp 500 Tl ödeyecekler),Yani böyle bir memeleketiz.Biz insanımız kullansın halkım yararlansın diye birşey üretemeyiz.Meziyetimize aykırı.Ha böyle degilsede bana bir örnek lütfen.
Arkadaşım çok doğru kelamlar etmişsin kanayan yarama parmak bastın diyebilirim
-
31 Ağustos 2009, 08:17
selam ..yardımcı olurmusunuz..
-
31 Ağustos 2009, 10:20
Tasarım hatası ile ucuz yapmak adına kötü malzeme kullanmayı karıştırmayın
işte bak tasarım hatası oldu adı şimdide ben de bunu diyorum birisi tasarım hatası oluyo öburu adi mal kullanmış oluyo.....neden s.t nin kide tasarım hatası olmuyo.....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler