Söyle be abi, hep söyle vur bellerine. Ellerini değdirdiklerini rezil ettiler. İnsanları da rezilliğe sürüklediler, koyunun olmadığı yerdeki abdurrahman çelebi keçi değil kokarcasınız Kuralkan, utanın. Zamanında motosikletirinizdeki tasarım facialarını mail yoluyla site iletmiştim ve bu değişiklikleri sonraki modellerde yaptınız ve bu firmaya inandım. Ama bunca rezaletten sonra
Kazmalığa bak ya ipliymiş. 4.5kw mı ney, 200 kg. Ya hakaret falan olacak diye yazamıyorum ama bunu piyasaya biz yaptık diye sürmek için uzun kulaklı dişlek bir canlı olmak lazım. Ya bu adamların arasında kafası çalışan hiç mi adam yok? Koskaca firma, hesabınız kitabınızda mı yok ipliler? Sadece gidebilen dizel bir motosiklet yaptınız ve bununla övünüyormusunuz? AR-GE departmanımız bilmemne diye övündüğünüz departmanınız bunumu geliştirdi? Geliştirme bunun neresinde? Sanayide 10 tane ustaya 10 farklı sipariş verin. 10 tane içinde en kötüsünde bile en az bu özellikler olur. Mühendisliğin temelinde işe yararlık vardır. Hatırlayın yıllar önce hurdalarla kendine helikopter yapan adamın helikopterine vergi bağladılar, adam da hırs yapıp yaktı. Haberlerde yazıp çizdiler bizden birşey olmaz Helikopter üretebilen adamımız var adamı ne hale getirdik diye. Halbuki teknolojik anlamda bir hilkat garibesi yaratmak, işlevsel bir çöp yığınından başka birşey değildir. İŞte sizain burda yaptığınız budur. Sinirlenmiyorum banane. Sadece bununla övünenler olabileceğini süşünmek biraz sinir bozuyor, onun dışında gerçekten komiksiniz. KOMİKLER