Çok kötü oldum haberi okuyunca yahu.. Kasti yapılmış olabilir dediğiniz gibi. Fakat bariyerlere çarpıyor , yere düşmüyor , üstelik alkollü? Bana çok saçma geldi.. Bi bit yeniği var bu işte neyse yakında çıkar ortaya..
Çok kötü oldum haberi okuyunca yahu.. Kasti yapılmış olabilir dediğiniz gibi. Fakat bariyerlere çarpıyor , yere düşmüyor , üstelik alkollü? Bana çok saçma geldi.. Bi bit yeniği var bu işte neyse yakında çıkar ortaya..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Mademki arkasında oturan bir insanın düştüğünü hatırlamacak kadar sarhoşmuş, nasıl olurda hazır yere serilmişken E-5 ortasında yangelip yatmamış ve tekrar doğrularak evinin yolunu bularak yatağına girmiş? Sarhoşluk bahane. Okadar içki içtik ki nekadar sarhoş olsanda sonuçta bende dahil kimse kendine küfür etmiyor. Bu insanlık dışı yaratığın anında beynine sıkılarak infaz edilmesi gerek. 15 yıl hapis cezası buna verilen mükafat olur. Kız mezara Kendiside dokunulmaz, ekmek elden su gölden korumaya... Sıkıysa halkın arasına çıkartsınlar.
Daha ağır bir cezayı hakketmiş..Kızın düştüğünü veya indiğini hatırlamıyorum deyip eve gidip yatan addam yalan söylüyordur..Bu tamamen taammüden adam öldürmektir..
Bu şerefsiz evladında vicdan varsa bir ömür müebbet yemiş zaten yoksa değil 15 225 yıl ağır müebbet yesin..
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
İnşallah içeride de ayrıca icabına bakarlar şerefsizin. 15 yıl az bile gelmiş.
Allah rahmet eylesin 15 yıl az bile bedava 15 yıl benim vergilerimle barınması canımı yakıyor.
Mahkümlar neden çalıştırılmıyorlar?
Ne yalan sölim tek birayla kullanmıştım ama tek bira zaten alkol testlerinde bile zor görülüyor.
Amadm kızn düştüğünü fark edemeyek durumda!
Kızın babasıda bir garip, motosikletten yolda giderken insan atmak hayatımda ilk defa duydum herhalde son olur.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)