Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Petrol Ofisi motosiklet tutkunlarına destek oluyor!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lider kuruluşu Petrol Ofisi, motosiklet kullanımına yönelik farklı aktivitelere sponsor olarak motosiklet tutkunları ile buluştu.

Petrol Ofisi’nin Dünya Motokross Şampiyonası İstanbul yarışlarına ana sponsorluğuyla başlayan etkinlikleri, 8. EMOK Festivali, Motorock Festivali ve Hitit Motosiklet Kulübü Motofest ile devam etti.

Festivaller süresince Petrol Ofisi standında taşıttan inmeden ödeme sistemiyle özellikle motosiklet sürücülerine büyük bir kolaylık sunan Positive Card ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıldı. Festivale katılan motosiklet tutkunları ayrıca çeşitli aktivite ve yarışmalara katılarak Maximoto® motor yağlarını da deneme fırsatı buldular. Petrol Ofisi standında yer alan Motosiklet simülatörü ve langırt masaları ile festival boyunca katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Petrol Ofisi’nin Gold sponsorluğunu üstlendiği Dakar Türk Takımı pilotları Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar da katıldıkları festivallerde Dakar tecrübelerini hayranlarıyla paylaşırken, Positive Card ve Maximoto® ürünlerinin faydalarından da bahsettiler. Ayrıca Dakar Türk Takımı pilotları yarışmaların ödüllerini kazananlara takdim ettiler ve motosiklet tutkunları ile fotoğraf çekildiler.

Motosiklet tutkunlarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen aktivitelerde ana sponsor olarak yer alan Petrol Ofisi’nin yetkilileri ve motosiklet kullanıcıları günlük hayat içerisindeki zorlukları, yaşadıkları sorunları paylaştılar. Güvenli sürüş ve motosiklet kullanımı üzerine de uzman kişilerin desteğiyle trafikteki farkındalığı artırma çalışmaları yapıldı.

Binlerce katılımcının olduğu festivallerde Petrol Ofisi standında yer alan aktivite ve ürünler yalnızca motosiklet tutkunları tarafından değil, festivale katılan yerel halk tarafından da ilgi ve beğeni ile karşılandı.

Kaynak:Ajans Spor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pehhh yemişim böyle desteği....böyle organizasyonlar heryerde her hafta sonu var...bize destek olmak isityosa motorculara benzini daha ucuz versinde görelim...kendi reklamını yap sonrada destek oldum de hahaha

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    valla tek desteğı ferco motordan görüyorum...hafta sonları istinyede bahçelerinde köfte partisinde löp löp götürüyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    arkadaşlara katılıyorum özellikle benzin konusunda.
    en iyi destekçim Honda servisi baş ustası SErvet ustama saygılar

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tek desteğı ferco motordan görüyorum...hafta sonları istinyede bahçelerinde köfte partisinde löp löp götürüyorum...

beleşmi yani :D

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aydın dogan denen adam ! sevmeyecegi essegin onune ot koymaz
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Reklam meklam.En azından bişinin ucundan tutmuşlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Alıntı balbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pehhh yemişim böyle desteği....böyle organizasyonlar heryerde her hafta sonu var...bize destek olmak isityosa motorculara benzini daha ucuz versinde görelim...kendi reklamını yap sonrada destek oldum de hahaha

Aynen katılıyorum..Petrol ofisinin sahibi bellii..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 AM ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizide davet etmezlermi...bizde gelsek löplesek..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler