Petrol Ofisi motosiklet tutkunlarına destek oluyor!
-
Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lider kuruluşu Petrol Ofisi, motosiklet kullanımına yönelik farklı aktivitelere sponsor olarak motosiklet tutkunları ile buluştu.
Petrol Ofisi’nin Dünya Motokross Şampiyonası İstanbul yarışlarına ana sponsorluğuyla başlayan etkinlikleri, 8. EMOK Festivali, Motorock Festivali ve Hitit Motosiklet Kulübü Motofest ile devam etti.
Festivaller süresince Petrol Ofisi standında taşıttan inmeden ödeme sistemiyle özellikle motosiklet sürücülerine büyük bir kolaylık sunan Positive Card ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıldı. Festivale katılan motosiklet tutkunları ayrıca çeşitli aktivite ve yarışmalara katılarak Maximoto® motor yağlarını da deneme fırsatı buldular. Petrol Ofisi standında yer alan Motosiklet simülatörü ve langırt masaları ile festival boyunca katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Petrol Ofisi’nin Gold sponsorluğunu üstlendiği Dakar Türk Takımı pilotları Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar da katıldıkları festivallerde Dakar tecrübelerini hayranlarıyla paylaşırken, Positive Card ve Maximoto® ürünlerinin faydalarından da bahsettiler. Ayrıca Dakar Türk Takımı pilotları yarışmaların ödüllerini kazananlara takdim ettiler ve motosiklet tutkunları ile fotoğraf çekildiler.
Motosiklet tutkunlarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen aktivitelerde ana sponsor olarak yer alan Petrol Ofisi’nin yetkilileri ve motosiklet kullanıcıları günlük hayat içerisindeki zorlukları, yaşadıkları sorunları paylaştılar. Güvenli sürüş ve motosiklet kullanımı üzerine de uzman kişilerin desteğiyle trafikteki farkındalığı artırma çalışmaları yapıldı.
Binlerce katılımcının olduğu festivallerde Petrol Ofisi standında yer alan aktivite ve ürünler yalnızca motosiklet tutkunları tarafından değil, festivale katılan yerel halk tarafından da ilgi ve beğeni ile karşılandı.
Kaynak:Ajans Spor
Reklamlar
-
pehhh yemişim böyle desteği....böyle organizasyonlar heryerde her hafta sonu var...bize destek olmak isityosa motorculara benzini daha ucuz versinde görelim...kendi reklamını yap sonrada destek oldum de hahaha
-
valla tek desteğı ferco motordan görüyorum...hafta sonları istinyede bahçelerinde köfte partisinde löp löp götürüyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
arkadaşlara katılıyorum özellikle benzin konusunda.
en iyi destekçim Honda servisi baş ustası SErvet ustama saygılar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla tek desteğı ferco motordan görüyorum...hafta sonları istinyede bahçelerinde köfte partisinde löp löp götürüyorum...
beleşmi yani :D
-
Aydın dogan denen adam ! sevmeyecegi essegin onune ot koymaz
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Reklam meklam.En azından bişinin ucundan tutmuşlar!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
balbar adlı üyeden alıntı
pehhh yemişim böyle desteği....böyle organizasyonlar heryerde her hafta sonu var...bize destek olmak isityosa
motorculara benzini daha ucuz versinde görelim...kendi reklamını yap sonrada destek oldum de hahaha
Aynen katılıyorum..Petrol ofisinin sahibi bellii..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 AM ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Bizide davet etmezlermi...bizde gelsek löplesek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler