Motomax'da 4 AL 3 ÖDE kampanyası.
Reklamlar
-
Motomax indirim mağazasında 17-26 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada 4 ürün alanlar 3 ürün fiyatı ödeyecek. Motomax indirim mağazası Kadıköy İstanbul'da.
Adres: Eğitim Mah. Kayışdağı Cd. Poyraz Sok. No:28 Sadıkoğlu 2 İşmerkezi Kadıköy İstanbul
Telefon: 0 216 3308910
Web: http://www.motomaxonlineshop.com
Kampanya 17-26 Temmuz tarihleri arasında geçerli
Reklamlar
-
Çok kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri var İzmir deki mağaza'da rağbet görüyor.
-
Okeye 4 lü arayalım o zaman
Var mı ihtiyacı olan, 3 kişi aranıyor
-
Hemen hemen tüm ihtiyaçlarımızı bu mağazadan alıyoruz Yeşim'le uzun süredir.
Hem güleryüzlü hizmet, hem de piyasaya göre gayet kaliteli ve hesaplı ürünler.
Hasanpaşa'da evlendirme dairesinin karşısındaki sokak içinde, Mototal ve Hein Gericke'nin sırasında, sokağa girince soldaki ilk dükkan.Gitmeyenlere mutlaka tavsiye ederim, en azından internet sitesini bir inceleyin.
Belki reklam gibi koktu söylediklerim ama, böyle bir niyetim yok; gerçekten bu şekilde düşünüyorum.
-
bugün kampanyanın son günü ama yine de aklıma takıldı. ne burda, ne de kendi sitelerinde bu kampanya ile ilgili geniş hiç bi bilgi yok. nasıl oluyor bu kampanya?
aynı üründen mi 4 alıp 3 ödüyoruz? yoksa farklı ürünlerin en ucuzunu mu bedava alıyoruz? nedir yani? nasıldır bu iş? bir bilen cevaplasın lütfen...
-
ben de gittim. bikaç şey almayı planlıyodum
aldıklarım 9,90-9,90-40-50 ytl flndı yaklaşıkk.
bir tanesi bedavaya gelince 9,90 olanı sildiler. bişey farketmedi
-
bende cumartesi günü bering yazlık mont aldım 179tl. gerçektende mont güzel terletme yapmıyor
-
yani ne alırsan al, 4 parçadan en ucuz olanı mı bedava veriyorlardı? bunun da bir limiti olmalı ama herhalde. yani tutup 2 bin liralık 3 tane tulum alıp, ardından bir de bin liralık bir deri mont alsak bu deri montu bedavaya mı getirmiş olacaktık?
-
galiba öyle.
zaten böyle kampanyalarda uygulanan sistem de böyle.
en ucuz olanı silinir.
4 tane 2 milyarlık tulum almak ihya eder orayı zaten 6 milyar da yeter
-
26 Temmuz 2009, 23:25
valla 3 tane 2 bin liralık üründe bir tane daha 2 bin liralık ürünü bedavaya veriyorsa, 3 tanesinde 1 bi tanesinin parasını çıkarıp üstüne kar da ediyor demektir. e iyiymiş bu iş o zaman.
bu biraz cem yılmaz'ın gösterisindekine benzedi. tipik türk erkeği işte, iş yapan dükkan görürsek ilk işimiz "bunlar ne para kazanıyordur şimdi" hesapları yapmak oluyor...
-
14 Ağustos 2009, 05:01
sanırım aksesuarlarımızı burdan alacağız
-
14 Ağustos 2009, 09:41
Spist adlı üyeden alıntı
sanırım aksesuarlarımızı burdan alacağız
kampanya bıttı el salla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler