mekanın cennet olsun yiğidimmmm...
mekanın cennet olsun yiğidimmmm...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
polise silahta vermeyelim o zamn.
yapmayın allah aşkına.
ben zaten iyiki vurmuş demiyorum.
duruyor ve sonra gazlıyor.
polis bu arada kaskını çıkarmış.en kısa yoldan sıkıyo.ve istem dışı öldürüyor.
keşke ölmeseydi ama burda polisleri kötülemenin niye sıktı demenin manası yok.
motosikleti çalınan adam bile bunları asmak lazım,nerde bu polis derken.görünce sıksın kafasına derken neydiği belirsiz kaçan adama sıkması gayet normal geliyor bana.
tekrarlıyorum keşke ölmeseydi.
Orgazma Dudak Büktürür
Olayı Tam Olarak Bilmiyoruz Ama Yinede Ne Olursa Olsun O Gencede Ailesinede Yakınlarınada Yazık
Ben 14 Yaşındayım Motor Tutkunuyum Honda Activa Ve Yarım Otomatik Motorlarla Rahatlıkla 80 Basabiliyorum Ve Hiç Kazam Yok Motoru Nerden Buluyosun Derseniz Lokantaİşletiyoruz Servis Motorlarımızla Arada Tur Atıyorum:cat:
Allah rahmet eylesin
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Kaçan genç sana silahmı çektide görevini yaptın???? silahı bile olmayan birinin ardından ateş eden sen! görevini kötüye kullanan sen! suçlu sen! herşey kabak gibi ortada... yazık diyorum başka bişiy demiyorum......bide gencin babasını hastanelik etmişler bugün bukadarda olmaz....adamın agzı yüzü kan içinde onuda vurun tam olsun.....
vurulan yakının kardeşin, olsaydı yine böyle düşünebilecekmiydin. Elbette kurallar ve kanunlar var. bilirkişi rapru bile polis motoru daha hızlı güç kullanılmadanda bu çocuk yakalanabilirdi diyo.. Vicdan en iyi polistir. o çocuğu vuran polis baba değilmi ..biri onun evladını durmadı diye vursa .. arkadaş görevini yapmış diyebilecekmiydi.
belli ya ehliyeti yoktu yada belgelerinde sorun vardı kaçtı.. kaçmasını haklı göstermiyorum ama neden bu.. cezası ölümmü olmalı .. yazık çok yazık..
En azından bu gibi suçların yargılanabilecek kadar uygarlaştığımız için dua ediyorum daha önce ört bas ediliyodu bu tip suçlar. Kanunları uygulamakla görevli kolluk kuvvetleri en başta kurallara riayet etmekle yükümlülerdir.
sanığın bilirkişi raporu dahilinde verilecek en ağır cezaya çarptırılması kamu vicdanını rahatlatacaktır.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Türkiyede insanin degeri maalesef yok...bir insani, bir polis görevlisi bu kadar rahat ve kolay vurabiliyorsa, pes dogrusu...takibe alabilirdi veya diger güvenlik güclerine bildirebilirdi..
yaptigi göreve bakin siz..
ALLAH rahmet etsin ve yakinlarina sabir versin..
İnsan hayatına ne kadar değer verdiğinizi görmek gözlerimi yaşarttı doğrusu...
Ortada silahlı mukavemet olmaksızın polisin silah kullanması kanunen mümkün olabilir ama insani değildir arkadaşlar. Yapan da insan olamaz.
Ha bu arada silahsız birine arkadan ateş edene de bizim oralarda ne dendiğini buraya yazsam tahminen forumda yasaklanırım. Sahi polisi haklı bulan arkadaşlar, siz neredensiniz? Aynı dünyada yaşadığımızdan emin değilim.
Önce insan hakları arkadaşlar. O yoksa hiçbirşey olmaz. Polis vazife ve selahiyetleri kanunu (görev ve yetkileri) kanunu değiştikten sonra ne kadar çok insanın polis şiddeti sonucu öldüğünü yada yaralandığını hiç mi takip etmiyorsunuz???
Yaşadığın yeri medeni bir ülkeyle kıyaslamak istiyorsan, İngiltere'de trafik polislerinin ve bizdeki asayiş'e denk gelen yaya polislerin ateşli silah taşımadığını hatırlatayım. Bu tip polislerde sadece cop ve taser var İngiltere'de. Eğer ateşli silah tehdidi varsa, bunlarla mücadele edecek ateşli silah taşıyan devriye arabaları var o kadar.
Bu olayın özü şudur arkadaşlar.
3 kuruşluk adamın eline 5 kuruşluk silah verirseniz böyle şeylerin olması doğal. Karaktersiz bir kişinin beline silah verdiğinizde, kendini şah da görür padişah da. O'na göre artık kendisi kraldır, baş kesme, can alma hakkı vardır.
Bu olay bizim hala taş devrinde olduğumuzun en güzel örneğidir. Ben polis değilim tam ne yapılması gerekiyor böyle bir durumda bilemem ama, plakası belli, motorun rengi belli, üstündekinin eşgali belli, herşey belli.
Ateş açan polis memuru bu olayda hem polis, hem yargıç hem de cellat olmuştur.
Böyle bir olay medeni bir ülkede yaşanmış olsaydı -olaydan beri geçen süreye bakıyorum da- bu suçu işleyen polisin yargılaması sonuçlanmış ve ömür boyu hapis cezasının en az 1. yılı tamamlanmış olurdu.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
vuracak kadar ne bu ya silahla ateş etme yetkisini yanlış kullanmış
bugün orda burda polise taş atma cesareti sergileyen insanların dayanağı da zaten polislerin yetkilerinin kısıtlanmış olmasıdır.
arkadaşımda ehliyeti olmadığı için polisten kaçıyor.böyle yapma diyorum yaw yakalasalar nolacak diyor!!!
şu sorumusuzluğu görüyorsunuz değil mi?hep bu yüzden işte.
kaçmıcak abi.kaçarsa da sonuçlarına katlanacak.
nerden bilelim terörist olmadığını...
Orgazma Dudak Büktürür
tipik bir polis terörü...bu sefer yanlışlıkla KATİL olmuş...
inşallah müebbet yerde kanundaki boşluklardan yırtmaz...bunu yazan polis çocuğu BEN...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne istedin be allahın cezası o gencecik çocuktan.ya sanki istese yakalamıcak silah varya ellerinde kral kesiliyolar.
TOPRAĞIN BOL OLSUN MOTOSİKLETLİ KARDEŞİM
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
bana kimse kanunen ateş etme yetkisi olduğunu falan anlatmaya çalışmasın !
Yerim öyle yetkiyi ben. Komutan onay vermeden teroristi bile vuramıyorsun!
17 yaşında birine ateş edebilen zihniyetin cezalandırması ve bu gibi içinde şiddet eğilimi bulunan insanların polis olmalarına mani olunması gerekiyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)