İtalyan firma Benelli'nin üretimi zorda
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 12:40
Motosiklet sektörü ile alakalı olarak finansal kaynaklı kötü haberler gelmeye devam ediyor...2009 yılı içinde küresel mali krizin bir sonucu olarak yansıyan üretim düşüşleri ve kötüleşen finansal tablolara sıkça rastlar olduk...İtalyanın Adriyatik kıyısındaki Pessaro'da bulunan köklü İtalyan motosiklet markası Benelli'nin istenilen üretim rakamlarına ulaşamadığı belirtiliyor.Geçtiğimiz yıllarda şirketi Çinli Qiang Jiang firmayı Merloni Grubundan satın almış ve yeni modellerin gelişimine hız vermişlerdi... Firma öncelikle 2007 yılında Tre1130K modelinden başlayarak 2008 yılı için 10000 2009 yılı içinse 20000 adetlik iddalı bir satış hedefi ile yola çıkmıştı.Ancak küresel mali krizin bir sonucu olarak bir çok bayinin elinde satılamamış motosikletler ve yüklü bir stok kaldı.Bunun sonucu üretime yansıması kaçınılmaz bir hal aldı ve Şirket çalışanlarının maaşlarını Italian cassa integrazione sistemi dahilinde İtalyan hükümeti tarafından ödenir hale geldi.başkan Gianluca Galasso son olarak üretim hedefini 5000 motosiklete çektiklerini ve Çinli firma sahiplerinin sorunları anlamak Benellinin geleceği üzerine karar vermek için toplantı düzenleyeceklerini açıkladı....Başkan üretimi İtalya dışına taşıma fikrinin ciddi bir seçenek olmadığı konusunda ısrarlı olsada Benellinin geleceği belirsizliğini koruyor...
Alıntı: http://www.visordown.com/motorcyclen...uble/7165.html
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 19:50
-
07 Haziran 2009, 20:15
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
09 Haziran 2009, 19:02
motorlar çok güzel fakat devri yakalamak önemli .
yaşanan kriz nedeniyle herkes kendini yeni düzene uyduracak, bunu yapamayanlar ise ne yazık ki ...
güzel bakan , güzel görür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler