tebrik etmek lazım bravo arkadaşlara...
tebrik etmek lazım bravo arkadaşlara...
LPG yakıttan tasarruf sağlasada uzun vadede motor ömrünü kısaltacağından mantıklı gelmiyor bana..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
alkışlıyorum gençleri bravo ama yanlış anlamayın,ben o bombayı motoruma takıp bide üstüne oturmam arkadaşlar...
Gerçi tehlike büyük, ama arabalarında bi kadar senden kaçması açısından çokkkk güvenli...
Araba düşmanları diye bu kez onlar dert yanarlar sen sıkıştırırsın arabaları..
güzel çalışma
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Başarılar dilerim. Aynen devam etmeliler. Benzin'de yanıcı madde. Kaza anında benzin deposuda patlayabilir...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
büyük başarı ama lpg sonuçta motosiklet için tehlikeli ...
Bence motosiklette lpg ye gerek yok zaten ekonomik vede tehlikeli
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kukunun altinda patladigini duşunsene 3 yil tuvaletini yapamazsin
100 km'de 3.0lt'den fazla yakan motorlar için düşünülebilir. Doğru monajda güvenlik yönünden benzinden tehlikeli değildir. Lpg montaj maliyetinin de iyice düştüğü göze alınırsa Lpg dönüşümü gayet mantıklıdır.
Tek dert Lpg'li motosiklet yağının teminidir. Motorun çekişi veya gücü, otomobil için 50.000km sonunda arttığı görülmüş. (sürekli Aygaz kullanıldığında)
Yağlama sorunsuz olduğu müddetçe de hiçbir problemi yok. Yer harici
motor anca alışıyor hocam , ve ayrıca lpg ile çalışan arabalarda , fabrikasyon çıkışlı lpg li arabalar gibi sistem kalieli olmazsa , lpg ye alışan motor benzin istemiyor . Arkadaşımın flash gaza alıştı yakmadan atıyordu . Yaz ayında egsozdan benzin geliyordu . 2 sene önce km ye şehir içi 500 bın yakıyordu araba benzınde
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bence bu icat orduda kullanılmalı. intihar komandosu amaçlı kros motorlarla ordunun önünden düşmana salınabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)