Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Çocuklarıma Kötü Örnek Olmayacağım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    bencede motora binip kimseye kötü örnek olmayalım.hatta ne yapalım biliyor musunuz hepimiz motorlarımızı terkedelim.bir daha hiç binmemek üzere.çünkü nerde güzel bir oluşum için bir kıvılcım çıksa, bu kıvılcıma ilk sahip olanlar o kıvılcımdan ilk etkilenenlerdir.sonra birileri gelir o kıvılcıma onlar da hayran olur onlar da bu ekibe katılır.sonra o kıvılcım ateş olur alev olur.ondan sonra gelenler bu kıvılcıma sahip çıkmayı beceremez.ellerine o meşaleyi alınca ne oldum delisi olurlar en sonunda kendilerini yakarlar.

şimdi konuyla ne alakası var bu yazdıklarımın?nereye gelmek istiyorum açıklayayım.ne zamandır içimde olan bir uhdeydi bu.insanlar motosikletten korkarlardı.kimse oğluna izin vermezdi motor için.sadece çok sevdalılar binerdi motora.onlarda en iyi şekilde binerlerdi.sonra birçok kişi tanıştı motorla.birçok kişi bu alevi eline aldı.kask takmadan kızlara hava atacağım diye, öndeki arabayı geçeceğim diye, yada sadece sürat yapmış olmak için sürat yaparak çok genç öldü.eğer güçlü bir dövüşcünüz varsa iyi bir antrenör tutun iyi bir dövüşcünüz olsun.eğer güçlü bir dövüşcünüz varsa ve kötü bir antrenör tutarsanız sadece güçlü bir dövüşcünüz olur o kadar.motorlarımızın antrenörüde biziz.lütfen onlara iyi davranalım.

saygılarla
    2 teker tek ruh tek yol.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 200 GY-2
    Ya ben bu Matias'a kaç kere söyledim. Matias dedim, bu kadar çok Megziga zalatazı yenilmez dedim.Dinlemiyor ki beni.
    MEMLEKETİN NERE DİYE SORAN OLURSA, BEN BİR DÜNYA VATANDAŞIYIM.

İnsanlarıda tıpkı para gibi ışığa tutun, eğer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir!...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Adami siz hiç anlamamissiniz ,adam diyoki "çocuklara kötü örnek olmak istemiyorum " yani takim arkadaslarina çocuklar diyor ve onlarin hepsi araba kullaniyor (futbolcu motordan anlamaz zaten) bu nedenle eger onlar onu motorla görünce kiskanirlar ve hepsi motor alir ve inat ûzerine tabiki kullanamadiklari içinde kaza yaparak ölmelerine sebeb olur olay bu!!!!

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı KLEBER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır değil Lamborghini Gallardo Syder....
    Farketmez ikisi de yavaş giden arabalardan...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kocc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adami siz hiç anlamamissiniz ,adam diyoki "çocuklara kötü örnek olmak istemiyorum " yani takim arkadaslarina çocuklar diyor ve onlarin hepsi araba kullaniyor (futbolcu motordan anlamaz zaten) bu nedenle eger onlar onu motorla görünce kiskanirlar ve hepsi motor alir ve inat ûzerine tabiki kullanamadiklari içinde kaza yaparak ölmelerine sebeb olur olay bu!!!!

işte bu

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Örnek 1A da görüldüğü gibi delgado bindiği motosiklette poz veriyor. Bu mu yani
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    ne gittin o zaman fuara delgado efendi?
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 200 GY-2
    Alıntı kocc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    'Çocuklara kötü örnek olmayacağım' demek ile 'Çocuklarıma kötü örnek olmayacağım' demek farklı anlamlar ifade eder.
    MEMLEKETİN NERE DİYE SORAN OLURSA, BEN BİR DÜNYA VATANDAŞIYIM.

İnsanlarıda tıpkı para gibi ışığa tutun, eğer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir!...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler