Çocuklarıma Kötü Örnek Olmayacağım
Reklamlar
-
Hayır transfer sezonuna da daha çok var ama hani prim yapma derdin olsa anlayacağım Delgado seni..
Bence herkes anladığı işi yapsın,sen top koştur bırak 2 tekeri anlayamaz herkes,bu iş ruh ister,yürek ister,gönül ister sevda ister,parasını ucu ucuna denkleştirerek aldığımız bu makinelere ve aksesuarları sevmekten geçer bu yol.
Yani kısacası sevda ister...Ama senin gibiler bunu hiç bir zaman anlayamaz,biz transfer olmayız,çünkü biz motorcuyuz...
Eğer motorculuk kötü örnekse evet biz kötü örneğiz
Ama bu yaptığın ve söylemin seni daha da kötü bir örnek olarak yazdırdı bu camiaya....
Tebrik ederim...
Herkes hakettiğini yaşar.
Reklamlar
-
buraya yazıyorum bu adamın çocukları motosiklet tutkusuyla dolacaklar ve parada olduğu için çocuklar motorlarınıda hemen alabilecekler..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Aman n'olur kötü örnek olmasın uzak dursun şeytan işi iki tekerli ölüm makinelerinden
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
Çocukları motosiklet tepesinden inmezler innnşallaah.Amiiinnn.
-
bencede motosiklet sevmese gitmezdi.
delgado öyle demek istememiştir yanlış anlaşılma vardır.
belkide tehlikeli olduğunu düşünmüştür.
beşiktaşlı olarak iyi tanırım kendisini karakterli bir oyuncudur
-
bütün basın traş forza BEŞİKTAŞ....anlayan anlar herhalde....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
-
delgado değil yorumlar bitiriyo insanı ahahahha.zaten bu adamdan fazlası beklenmezdi
-
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet HAYATTIR...
-
EŞŞEK HOŞAFDAN NE ANLARSA BUDA ONU ANLAYABİLİR ÇİN DEĞİL TÜRK ATASÖZÜ
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
Arkadaşlar bu adamın arabası Ferrari (!)
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
By Mükemmel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu adamın arabası Ferrari (!)
hayır değil Lamborghini Gallardo Syder....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
-
durun be arkadaşlar asıp kesmişsiniz yine.. kimbilir adam ne demiştir. bizim sivri muhaber bozuntusu nasıl tercüme etmiştir? yada adamın söylediğinden kendince bir anlam çıkarıp alt yazıyı geçmiştir yine kendince..
sizce motosikletlerden hoşlanmayan biri, evde oturmak veya gezmek dururken fuara gider miydi?
-
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
durun be arkadaşlar asıp kesmişsiniz yine.. kimbilir adam ne demiştir. bizim sivri muhaber bozuntusu nasıl tercüme etmiştir? yada adamın söylediğinden kendince bir anlam çıkarıp alt yazıyı geçmiştir yine kendince..
sizce motosikletlerden hoşlanmayan biri, evde oturmak veya gezmek dururken fuara gider miydi?
çok güzel yazmışsın
-
oraya gitmişsin.. o daha kötü örnek çocukların için
-
Bende çocuklarıma kötü örnek olmak istemiyorum... YILLARDIR FUTBOL LA ALAKAM YOK...... . Sevmemde zaten....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
çok güzel yazmışsın
güzel bişi değil aslında.. sadece çok alışmışız hemen yargıda bulunmaya. aslında buradaki çoğu arkadaşımızın da trafikte hep suçladığımız 4 teker sürücülerinden ne yazık ki farkı yok..
aynı onların bizi değerlendirdiği gibi bizde hiç düşünmeden başka birini değerlendiriyoruz.
üzülüyor insan. buradakilerin daha farklı olmasını umuyorsun doğal olarak.. sokaktaki kalabalığa nazaran, en azından biraz daha kalıplarını kırmışsın iki teker kullanarak.. ama zihniyet aynı neredeyse.. hala kalıplar kırılamamış..
kimbilir belki zoraki geldi gerçekten hoşlanmıyordur da vatandaş.. ona bakarsan ben de futbol izlemekten nefret ediyorum. ara sıra milli maçlara bakarım. karnıma ağrı girmezse sinirden sonuna kadar da izlerim bazı bazı..
-
nede olsa beşiktaşlı anlamaz o
-
ohoo büyük laf ettin şimdi :D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
bir beşiktaşlı olarak pek tasvip etmedim bu açaıklamayı..
Yada yazan kişi yanlış aktardı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler