ODTÜ - TÜBİTAK işbiriliği içinde kask kullanımı ve bununla bağlantılı konular üzerine araştırma başlatmış. Aşağıdaki linkten ulaşıp katılabilirsiniz.
Umarım sizlerinde yardımı olur.
Kazasız günler..
http://www.papayapolls.com/x/uotpL0
Alıntıdr.
ODTÜ - TÜBİTAK işbiriliği içinde kask kullanımı ve bununla bağlantılı konular üzerine araştırma başlatmış. Aşağıdaki linkten ulaşıp katılabilirsiniz.
Umarım sizlerinde yardımı olur.
Kazasız günler..
http://www.papayapolls.com/x/uotpL0
Alıntıdr.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Tebrikler odtü
Biraz uzun sürdü ama bitirdim..Herkesin katılmasını tavsiye ederim..Önemli bir konu ..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
çooookk uzun ama sabırla hepsini cevapladım
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
otdü'yü tebrik ediyorum böyle bir anket hazırladıkları için.çok uzun olduğu için henüz katılamadım ancak en kısa sürede katılacağım
DRİFT RELİGİON
Sonunda akademik olarak yanınlanacaktır diyor, umarım komuoyu ile de paylaşırlar.
Ben de katıldım ankete ve de böyle bir çalışmanın yapılmasından dolayı çok mutluyum. Ancak iki köklü ve önemli kuruluşun bu kadar kötü bir anket hazırlayabilmiş olmasına inanamıyorum. En azından kullandıkları türkçeyi ve soruların tutarlı cevaplanıp cevaplanamadığını kontrol etselermiş.
çok güzel bir anket doldurdum umarım güzel bir sonuç elde edilip bir işe yarar
Bu tür çalışmalara, daha doğrusu birilerinin bizi önemsemesine ihtiyacımız var.
Anketi yapanlara teşekkürler, eminim bizim için bi faydası olacaktır.
Valla yarısını yaptım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cook Uzun Ama Cevaplandırdım Her Sorularını.
Imza mi?? Nereye Atayım
önerileriniz varsa lütfen yazın arkadaşlar soruların altına
ve lütfen vakit ayırıp cevaplayalım tamamını
otdü'yü tebrik ediyorum böyle bir anket hazırladıkları için
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
üffff dıkandım.. biraz ara vereyim sonra devam ederim
bitirecem ama azimliyim
Aşka düştüm ben de geldim
Çokda uzun bir test değil, umarım en kısa sürede ortaya somut ve yaptırımı yüksek bir çalışma çıkar. Fakat bazı kısımları eksik buldum ve boş alanda belirttim. Teşekkürler THE_LANCET, teşekkürler ODTÜ.
Bitirdim sonunda. Umarım anket sonuçları hakkında forumda bilgilendiriliriz
Aşka düştüm ben de geldim
son zamanlarda motosiklet ve ekipmanları ile ilgili yapılan farklı çalışmalar takdire deger
demekki türkiyede bişeyler değişiyo değişmesi için çaba sarfediliyo umarım tüm bu çabalar amacına ulaşır.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
eğer ankete katılan kişiler,içtenlikle davranışları doğrultusunda cevaplarlarsa gerçekleri öğreneceğiz.
sabırla tek tek okudum ve cevapladım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)