Chris Pfeiffer'dan Galata Köprüde Nefes Kesen Gösteri.
Reklamlar
-
Admin
Dünyanın ilk kapalı alan serbest stil motosiklet şampiyonu Chris Pfeiffer, Galata Köprüsü'nde gerçekleştirdiği şovla vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı.
CNR Expo'da 4-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek MotoPlus Motosiklet Fuarı için Türkiye'ye gelen 38 yaşındaki Alman sporcu Pfeiffer, gösterisini yapmak üzere fuar alanına giderken Galata Köprüsü üstünde meydana gelen trafik kazasını fırsat bildi. İçinde bulunduğu minibüsten motosikletiyle birlikte inen Red Bull sporcusu Pfeiffer, motosikletiyle köprü üstünde gösteri yapmaya başladı.
Vatandaşlarca ilgiyle izlenen Pfeiffer, Türkiye'deki motosiklet tutkunlarıyla tanışacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti.
1997 yılında yerde yan yana yatan 33 kişinin üzerinden rampasız uzun atlama rekoru kırarak tarihe geçen Pfeiffer, 2000 yılında da 15 defa ön teker havada daire çizme ve 2004 yılında 115 derece açıyla ön teker havaya kaldırma rekorlarını kırdı.
1985 yılından bu yana katıldığı pek çok Avrupa ve Dünya şampiyonluklarında bir numara olan Pfeiffer, son olarak 2007 ve 2008 yılları Avrupa ve Dünya Motosiklet Dublör Şampiyonu unvanını kazandı.
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
ufffffffffffffffffffffffffffff derımancakk ufffffffffffff
-
bugün fuarda üstümüze çıkıyodu zaten
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
çok güzel olmuş
galata köprüsünde olması daha bi anlam lı olmuş
bugunlerde olan kazaları konuşurken motosiklete yabancı olan
insanlar tarafından da bu show harika olmuş
tebrikler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
bence aslında okadar daiyi olmamış, sonuçta buna yabancı olan insanlar bak bunlar hep böyle hareketler peşinde sonra ölünce de suç atıyolar diyebilir... Bence çk güzel bir gösteri ancak çevre birazcık sıkıntılı gibi
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
videonun basındaki kaza yolu tıkamak içinse cidden yazık olmus trafikte bekleyen onca insana..
true love..
Drift Religion
-
walla herşey planlanmış gibi..
kaza bilerek yapılmış gösteri için yer açlsın die...
çünkü hem haber ajansının kameraları orda çekim ypaıyor hem kaza olurken bile görüntüleniyor ..
sonrada eleman gösteri yapıyor
ve bu olay galata köprüassünün üstünde gerçekleşiyor bana pekde bukadar tesadüf olmazmış gibi geldi...
köprüyü trafiğe kapatmak için kaza bahane ...
diger araçda zaten geçebilecekken duruyor siyah olan trafik akmasın die.
-
iyi olmamış böyle bir gösteri, kaza olunca zaten normal bir kazazede muamelesi görmüyorsun insanlardan..sana ucubeymişsin gibi bakıyorlar, (iki tekere binersen olacağı budur) motosikleti kötü ve "serseri" gibi kullanlar yüzünden motosiklet kullanıcısının imajı ciddi anlamda zedelenmiş durumda.herhangi bir olumlu katkısı olduğunu düşünmüyorum bu nümayışın..kimse kızmasın, önce kendimize bakalım,trafikteki halimizi gözden geçirelim derim..çuvaldız bize iğneyi başkasına!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
Bence gayet iyi olmuş o Motosikletin üstündekinin aceminin teki olmadığını aklıbali herkes anlar herhalde acemilerinde bu işi yapma tercihleri kendi seçimleri biz niye yapmamayı tercih ediyoruz çünkü mantık çerçevesinde bu işin uzun çalışmalar tecrübeler gerektirdiğini biliyoruz. O kadar kafası çalışmayanın motor üstüne çıkması zaten baştan yanlış.Ha trafik bu gösteri için kilitlendi ise iyi değil ama bu kazayı fırsat bildi ise eleman iyi bir doğaçlama örneği sergilemiş derim. Eline emeğine salık elemanın.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
çok güzel gösteri olmuş , bizim halkımız biraz yabancı bu tür etkinliklere maalesef...
-
video hiç açılmıyor!!!!
tıklanmıyor bile!!!!
-
-
Video calismiyor galiba arkadaslar? Yoksa bende mi bir problem var
-
hiç motor gösterisi canlı izlememiştim kesin onu izlemek için gidicem
-
Hafta sonu yok mu şimdi bu cambaz?Vidyo açmıyor.
-
güzel bir gösteri olmuş...
-
-
millet demistir , kurye ye bak delirmis
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
show haberde biraz önce kazanın uydurma olduğu yönünde bir haber yayınlandı.
birbirine çarpan arabaların plakaları benzer yani kiralık arabalar..
yolu tıkayan diğer iki arabada aynı renk aynı model
tamamiyle uydurma bir kaza.
terbiyesizlikden başka bişey değil...
daha neler geliyor dilimede söyleyemiyorum...
otobüste bekleyen insanların yerinde siz olduğunu düşünün
-
cem_ali adlı üyeden alıntı
show haberde biraz önce kazanın uydurma olduğu yönünde bir haber yayınlandı.
birbirine çarpan arabaların plakaları benzer yani kiralık arabalar..
yolu tıkayan diğer iki arabada aynı renk aynı model
tamamiyle uydurma bir kaza.
terbiyesizlikden başka bişey değil...
daha neler geliyor dilimede söyleyemiyorum...
otobüste bekleyen insanların yerinde siz olduğunu düşünün
Bende izledim haberi, gerçekten uydurma bir kaza olduğu çok belliydi zaten. Firmanın bunu izin alarak önceden duyurarak yapması ve kalabalık bir topluluğu oraya toplaması daha uygun olmazmıydı. Gerçi valiliğin buna izin vereceğini de pek sanmıyorum ama habersizce o yolu kullanıpta yollarda kalan insanlara gerçekten ayıp oldu bence. Yapılmamalıydı böyle, sonra toplumda serseri motorcu olarak görünüyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler