MOTOPLUS Motosiklet Fuarı Hakkında Herşey - Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı
-
Admin
Motosiklet tutkunları, 05 - 08 Şubat 2009 tarihleri arasında, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı olan MotoPlus Fuarı’nda buluşuyor.
MOTOSIKLET.NET olarak bizde, 11. SALON'da sizlerle birlikte olacağız.
Motosiklet sektörü, MOTED derneğinin de destekleriyle düzenlenen MotoPlus Fuarı’yla 2009 sezonunun açılışını gerçekleştirecek. Motosiklet dernekleri ve kulüplerinin de katkıda bulunduğu fuara, sektörün önemli firmaları katılıyor. Bir çok ana marka ve sektörün önde gelen firmaları sadece bu fuarda olacaklar. 05 – 08 Şubat 2009 tarihleri arasında düzenlenen fuarda, motosikletin yanı sıra kask, sürücü giysileri, gözlük, mont, eldiven, bot, çizme, lastik, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipmanları sergilenecek.
Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından İstanbul Fuar Merkezi / Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuar; özel gösteri, eğitim seminerleri ve özel çekilişler ile siz değerli ziyaretçileri doğru katılımcılar ile buluşturacak. MotoPlus Fuarı’nda motosiklet sektöründeki yeni modeller ve bir çok motosiklet aksesuarını görme fırsatını bulacaksınız.
Büyük motosiklet ana distribütörleri MotoPlus Motosiklet Fuarında yeni modellerin lansmanı yapacak. Aşağıda logoları görünen firmalar motoplus fuarında yer alacaktır.
Yerleşim Planı
Fuar Alanına Ulaşım
Istanbul Fuar Merkezi
MotoPlus Fuari, katilimci firmalara etkin sunum ve sorunsuz yerleşim olanaklari sunabilen uluslararasi standartlara sahip, Avrasya'nin en büyük fuar alani olan Istanbul Fuar Merkezi'de düzenlenecektir.
Istanbul Fuar Merkezi, ayni zamanda, E-5, TEM, sahil yolu, Atatürk Havalimani ve Bakirköy deniz otobüsü iskelesine yakin olmasi sebebiyle Türkiye ve Istanbul dahilinden oldugu kadar ülke dişindan gelecek katilimcilar ve ziyaretçiler içinde ulaşim kanallari çeşitliligi sunmaktadir.
Istanbul Fuar Merkezi, Atatürk Havalimani'na sadece bir metro duragi olan yakinligi sayesinde yurt dişindan gelen ziyaretçiler tarafindan kolayca ulaşilabilmektedir. Böylelikle, daha uzun iş görüşmeleri için zaman ve enerji tasarrufu saglamaktadir.
Büyütmek için lütfen tiklayiniz.
Havaalanindan Ulaşim
Havaalanindan fuara en hizli ulaşim metro ile yapilmaktadir. Aksaray yönündeki HM1 hattina binerek, ilk durak olan "Istanbul Fuar Merkezi"'nde inebilirsiniz.
Fuar alani taksi ile, havaalanindan 5 dakika uzakliktadir.
Otogar'dan Ulaşim
Eger metro ile gitmek isterseniz, HM1 hattinda Havaalani yönündeki metroya binerek 9. durak "Istanbul Fuar Merkezi"'nde inmelisiniz. (Yaklaşik 25 dakika sürecektir.)
Taksim'den Fuar Alanina Ulaşim
Eger metro ile gitmeyi düşünürseniz Kabataş'a giden funiküler sistemi kullanarak Kabataş'a gelin. Buradan Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattini kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalani yönüne dogru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "Istanbul Fuar Merkezi"'nde inmelisiniz. (Yaklaşik 50 dakika sürecektir.)
Fuar Alanına Ulaşım
Zincirlikuyu, Mecidiyeköy ve Avcılar'dan Fuar alanına ulaşım en hızlı Metrobus ile sağlanmaktadır. M2 hattını kullanarak "Yenibosna-Kuleli" durağında inerek fuar alanına ulaşabilirsiniz.
Kadiköy'den Fuar Alanina Ulaşim
Kadiköy'den Bakirköy'e giden IDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.
Bostanci'dan Fuar Alanina Ulaşim
Bostanci'dan Bakirköy'e giden IDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.
Sultanahmet'ten Fuar Alanina Ulaşim
Eger metro ile gitmeyi düşünürseniz Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattini kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalani yönüne dogru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "Istanbul Fuar Merkezi"'nde inmelisiniz. (Yaklaşik 30 dakika sürecektir).
Fuar Alanına Ulaşım
incirlikuyu, Mecidiyeköy ve Avcılar'dan Fuar alanına ulaşım en hızlı Metrobus ile sağlanmaktadır. M2 hattını kullanarak "Yenibosna-Kuleli" durağında inerek Yenibosna'dan Metro ile (HM1) fuar alanına ulaşabilirsiniz.
FUAR KÜNYESİ
Fuar Açılımı: Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı
Fuar Alanı: İSTANBUL EXPO CENTER
Dönem: 05/02/2009 – 08/02/2009
Konu(lar): Motosiklet ve Aksesuarları
Bilgi İçin:
Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti.
Adres: Dereboyu Cad. Meydan Sok. Beybi Giz Plaza No:28 Kat:2 Daire:3 Maslak – Istanbul / Türkiye
Telefon: +90 212 290 33 33
Faks : +90 212 290 33 31
Motoshow
alper_tim moderatörümüz
cumartesi ve pazar günleri fuar giriş kapısı 11. HALL girişinin sağında saat 13:00 da ve saat 15:00 da olmak üzere iki kere davetiye dağıtımı yapacaktır bilginize
Reklamlar
-
Biz anadoludan gelmeyeceğiz..Zaman yanlış..
-
selam
fuar biletlerini nereden temin edebiliriz acaba
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
zaman sonderece yanlış biraz daha gec ola bılırdı mart ortasında.bu zamanda kımse motor almaz kı ?
-
Fuarda motosiklet satışı olur mu.. Fuar indirimi gibi bi şey sözkonusu mu?
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
umarım güzel bi fuar olur tedarikçiler ve katılımcılar için..
haftasonu mt standında olucaz inşallah...
bir sonraki fuara katılmayı düşünüyomsuun erhan?
-
Arkadaşlar Nerden Bilet Bulucaz Acaba?
-
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
biletler beleş sanırım... Skullhunter dosttum bide bilet teminini nereden yapıcaz bu konuda help edermisin....
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
-
-
Biletlerin bedava olacağını sanmıyorum..
Duyduğuma göre bu yıl katılımcılara gecen yıllara göre daha az sayıda bilet verilmiş.
Bilet konusunda bir kaç arkadaşı arayacam..
Fazla bilet bulur isem ihtiyacı olan arkadaşlara gönderirim..
-
MrSpark adlı üyeden alıntı
Biletlerin bedava olacağını sanmıyorum..
Duyduğuma göre bu yıl katılımcılara gecen yıllara göre daha az sayıda bilet verilmiş.
Bilet konusunda bir kaç arkadaşı arayacam..
Fazla bilet bulur isem ihtiyacı olan arkadaşlara gönderirim..
sağol dostum ama biz neden bu foruma üyeyiz bir ayrıcalığımızın olması gerekli değilmi veya ben öyle düşünüyorum en azından fuar alanına gelenlere verilsin.. gerçi benim için problem değil bilet beldeyama sağolsun.. ayrıca zaten ben fuarda olucam mecburen abimin standında ben kendi açımdan söylemedim buda biline bilet temin edemiyen arkadaşlara yardımcı olunur inşallah..
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
-
Admin
Bilet (davetiye) konusunda sıkıntı yok. Fuar öncesi buluşmalarda dağıtılacak.
Davetiye alabileceğiniz sabit noktaları daha sonra buradan yazacağız.
-
By_DosT adlı üyeden alıntı
biletler beleş sanırım... Skullhunter dosttum bide bilet teminini nereden yapıcaz bu konuda help edermisin....
HELP? Güzel Türkçe'miz dururken lütfen yabancı kaynaklı kelimeler kullanmayalım. FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Yav ben hep karistiriyorum. Honda, Yamaha, Suzuki vb. markalarin bunda olacagiz, oburunde olmayacagiz dedigi fuar bu fuardi degil mi?
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
Admin
_alp_ adlı üyeden alıntı
Yav ben hep karistiriyorum. Honda, Yamaha, Suzuki vb. markalarin bunda olacagiz, oburunde olmayacagiz dedigi fuar bu fuardi degil mi?
Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, BMW, Harley Davidson, Vespa, Moto Guzzi, Buell, Asya Motor, Aprilia, Sym, Derbi, Gilera, Peugeot, Piaggio, Kymco, Keeway , motosiklet.net ve daha birçok firma MotoPlus a yani 5-8 Şubattaki bu fuara katılıyor.
-
bilet isteyen arkadaşlara bir öneride benden; tüm motosiklet dergileri ocak sayısı alanlara motoplus 09 bileti ücretsiz bilginiz olsun! (dergiler 5tl) en azından
okicak bi dergi olur elinizde hemde biletiniz. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
Heray motosiklet dergisi aldığımdan Bu fuarlara içinden çıkan davetiye ile katılırım. Bu senede gördüğüm kadarıyla tüm motosiklet dergilerinin Ocak sayılarında bilet hediyesi bulunmakta.
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Bilet (davetiye) konusunda sıkıntı yok. Fuar öncesi buluşmalarda dağıtılacak.
Davetiye alabileceğiniz sabit noktaları daha sonra buradan yazacağız.
fuara kadar mutlaka bi buluşma yaparız zaten alperiden mi alıcaz biletleri?
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
bilet isteyen arkadaşlara bir öneride benden; tüm motosiklet dergileri ocak sayısı alanlara motoplus 09 bileti ücretsiz bilginiz olsun! (dergiler 5tl) en azından
okicak bi dergi olur elinizde hemde biletiniz. .
buda güzel bi seçenek bilgi için teşekkürler emre
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
anadolu yakasından fuara katılmayı düşünen arkadaşlar ile birlikte gidebiliriz.Gün ve saat ayarlamamız yeterli olur sanırım.Ne dersiniz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler