Noldu canım biletmi lazım
Millet para için soyunuyo (örnek bknz: batu) olum ben davetiye dağıtmışım çokmu
Sana kitlediklerimden sonra bırak gülmeyi gözünü kıpraştırmaman lazım akına benzemem ben haberin olsun kişneyip durma
Noldu canım biletmi lazım
Millet para için soyunuyo (örnek bknz: batu) olum ben davetiye dağıtmışım çokmu
Sana kitlediklerimden sonra bırak gülmeyi gözünü kıpraştırmaman lazım akına benzemem ben haberin olsun kişneyip durma
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
bu alkını gökhanda tanıyormuş muhahaha
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bilet nerden temin edebiliriz acaba?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
uçak biletini almış bulunuyorum, giriş bileti ayırın bana
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Motosow 09 katılmayı düşünmuyor anladıgım kadarıyla motosiklet .net her zaman oldugu gibi yine bizleri unutmuşsunuz başka illerden gelen arkadaşlar için yapılacak bir organızasyon yok sanırım....
biz bu fuarı 1 sene boyunca beklıyoruz artık başimizin caresıne bakacagız anlaşilan..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
acaba bu sefer gitmek nasip olacak mı?
Malum kriz ortamında en çok firmaların yapacakları indirimleri merak ediyorum. Fuarın ilk günü orda bulunanlar fiyatlar ve indirimler hakkında biraz bilgi verirlerse iyi olur. Benim gibi fuardan alışveriş yapmayı düşünen çok kişi olduğunu düşünüyorum.İnşallah herkesin gönlüne göre olur fiyatlar. Mesela ben "KDV bizden" diyen firmaları daha bir çok sevicem )
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
kdv bizden dese ne olacak dolar gene fırladı 2 kat kdv eklediler zaten
aydemir kardeşim merak etme fuar haftası c.tesi akşam fuar çıkışı bir organizasyon yapıcaz tabiki ama daha vakit var
ayrıca bir konuda yanılıyorsun bence
bu fuar daha iyi geçicek ikinci fuar belkide olmayacak
çünkü bu fuara nerdeyse tüm ünlü markalar katılıyor diğer fuara ise bağlantıda olduğumuz hiçbir ünlü firma katılmıyor bilgin olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
aydemir abi gelllll gelllll ne olursan ol gel
Burdaki kawasaki,suzuki,yamaha,honda firmalari ares fuarcılıgın yaptıgı mart ayındaki fuar için tam katılım olacagını ve her sene oldugu gibi yıne buyuk fuarın bu fuar olacagını söyluyorlar sevgili erhan...
sevgili alper gecen seneki organızasyon güzel di sabah kahvaltısı ve fuara gidişimi unutamam ...
gelecem erhan gelecem....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)