Hadi fuar gelsin
Hadi fuar gelsin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Sabırszlıkla bekliyorum
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Batu ya fuar için biraz davetiye ayarladım
kadıköy tarafından nerden temin edebiliriz bu biletlerden
Fuara katılan tüm firmalar ve bayileri fuar alanında oluşturulacak özel alanda 2.el motosikletlerini sergileyecek. büyük bir 2.el motosiklet pazarı kurulacak.
Motorunu bu pazarda sergilemek isteyen olursa benimle iletişime geçsin.
Ayrıca her fuar ziyaretciler elinde kaskları montları ile dolaşmak zorunda kalıyordu. Bu sene fuar girişinde büyük vestiyer bölümü oluşturulacak.
MOTOPLUS Motosiklet Fuarı için ÜCRETSİZ DAVETİYE alabileceğiniz yerler.
hadi fuar hadii...
innova 125i yi bekliyorum
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
ozaman her ikinizede şişenin içinde maket tekne getireyim şişeleri kaybetmece oynarsınız aranısdaa
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
mert sana acılı lahmacun siparişi verdim heran yeşil kawa kapını çalabilir benden para verme çocuğa üç beş bahşiş atsan kafii
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Offff ulen offf bu fuarda olabilirimde olmayabilirimde nasil bir isdir bu eger olabilirsemde gec kalacagim biletim olmayacak vize bekliyorum onumusdeki hafta ici belli olucakmis dediler eger vize olmassa bende fuara gelirim ....ama biletsiz :( 2 kisiyim....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Batu lahmacun seni kesmez sanırım yanma çoksa isot felan deen beni boşver sen
Bilet dedğiniz eliinizin kiri beyler kaçtane istiyonuz söyleyin yeterrr
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)