Aman dikkat arkadaşlar paralar cepte kalsın
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Zaten bazıları (üst kademedekiler) olaya farklı bakıyo.. Cezaları arttırıyorlar nasıl olsa memlekette kriz yok K(e)riz var...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Ehliyetsizliğin cezası 265 YTL değil 700 küsur YTL peşin ödeme yaparsan 4te 3ünü ödüyorsun yani 500 küsur YTL. önce onu düzelteyim, gelelim hız konusuna evet bu konu arkadaşların dediği gibi muhakkak çözümlenmeli gaza dokunduğunda limitleri anında geçiyorsun cezaya giriyorsun bu limitler güncellenmeli..
Bu devlet adam olmaz denizlide pamukkale hastanesine giden yola 4 tane kasis koydular.. ambulanslar hoplaya zıplaya geçio içerdekilerin durumunu bilen yok.. Dünyanın heryerinde Trafik ışıkları trafiği aksatmamak akışkan hale getirmek içindir yani bi kırmızı ışıkta durup kalktığınızda kolay kolay bi ışıkta daha durmazsınız sistemleri böyle.. Bizde Her Kırmızı ışık durdurmak içindir çok salakça bi sistem var boşuna zaman yakıt kaybı ve can sıkıntısı başka hiç birşey değil..
Denizli Çamlık dönerinde eğer çınar istikametine dönmek isterseniz bir yuwarlakta 3 kırmızı ışıkta duruyorsunuz.. size yeşil yandıgında bir önündeki hemen kırmızıya dönüyor.. Saçma salak işler..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
kriz var cepte guruş yok hız limitleri ceza kapılarını aralamış durumda nasıl olcak sayın başkan
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Bende diyorum bu resim tanıdık geliyor, Samsun Cumhuriyet Meydanı ve polisler her zamanki yerinde) Hey gidi günler hey...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
dün avrupa kanal D proğramında da avrupa da yeniden dzüenlenen trafik ceza fiyatları belirtiliyordu. ama türkiye den daha detaylı ve pahalı geldi. tüm dünya mali krizi tarfşkten çıkaryo.. eskiden çorba parasına çalışyolardı, kazan büyüdü, çorbaya malzeme yetmiyor ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
!!HAMDOLSUN!! iyiyiz böle nasılsa kriz mriz yok yakıt 1 ytl motorun hız sınırı 90 na çıkmış daha ne isteriz varsın cezalar artsın......
hehe nerenizle gülerseniz gülün ben de gülüyorum.....
2005 Yılında Yediğim Cezayı Bilenede ödemedim... şimdi Yazsalar Yine ödemeyecegim... Bişey Fark Etmiyor Yani....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
evet motor ile binek araçların hız tahdidleri ayarlanmalı.bu konuları tbmm nezlinde dile getirilip düzenleme yapılması istenmeli. ayrıca bazı motorlarımızın sesi biraz açık oluyor ceza sınırına girmemek için bir kıstas ölçüm varmı.bu ekonomik kriz döneminde cezaları kaldıracak halimiz yok.
yani demek istiyolar ki parası olan hızınıda yapar ehliyetsiz araçta kullanır.bütün dünyada böle işliyo bu işler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)