2. el ve kredi kartına taksitli kask almam lazım sağlam olmalı ve 200 ytl yi geçmemeli ???? varmı yardımcı olabilecek vatandaş?
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Yok malesef öyle ... bir vatandaş!
Anca "safabet" falan bulursun sanırım!
Hem 2.el,hem taksitli,hem de en fazla 200 ha,hem de sağlam,karışık pizzalı dolma gibi birşey yani!
Schubert C2 kullanıyorum ve ben memnunum valla.Oradaki 4 yıldızında benim için pek anlamı yok.Almak isteyenede hiç tereddütsüz tavsiye ederim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
fiyatlar burda, Price: £250.00 (pound)
http://www.john-clark.co.uk/acatalog/Helmets.html
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
VaScO1925 ben Türkiye'deki satış fiyatını kastetmiştim
Bu maille olmayacak sanırım. Yarın bu kaskın Türkiye'deki fiyatı konusunu kesinleştirecegim. Topigi izlemeye devam ediniz
abi türkiyede ne var ki Allah aşkına
isteyen varsa gidip alayım geleyim
ama halis abi bu kasktan kullnıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
edit yanlış hatırlıyormuşum evet =) bmw enduro kaskı yokmuş..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
dostum yapma yaa, 270 liraya aldığım cox trip kask nasıl 5 yıldız alsın
tamam kalite ile pahalılık her zaman doğru orantılı değildir ama yine de kaskını önüne koyup bi düşünmen lazım
ya tamam haklısın belki ince detayları ve işçiliği kötü olabilir ama yine de bi cox ile bi shoeinin darbe emilimi aynı olamaz herhalde...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
testler yapılmış işte, niye hala yok shoei daha iyidir diye savunuyorsunuz anlayabilmiş değilim.
Örnek: 150 milyar verip aldığınız bir mercedes euro n-cap çarpışma testlerinde 4 yıldız alır, ama 30 milyara satılan megane 5 yıldızla en yüksek skoru alır. En pahalı olan her zaman en güvenli olacak diye bir şart yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)