Beğenip alan hayrını görsün..
Beğenip alan hayrını görsün..
..güzel yurdum china nın çöplüğü haline geldi.bu araçların hangisinde euro 3 standartları var..?
.. youtube de çarpışma testlerini izleyin alayı pert oluyor sürücülerde iptal..
..bu kanuni nin motorlarından ne hayır gördük ki arabalarından görelim..
.. eğer illaki vatandaşımıza iyilik yapmak istiyorlarsa lütfen kanuni ismini değiştirsinler zira o ismin tarihimizde ve dünya tarihinde saygın bir yeri var ltf hiç kimse bu büyük isme gölge düşürmesin,hiç kimse çin mallarını da yerli malı diye yurdum insanına yutturmaya kalkmasın ..yemezler..saygılarımla..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
[QUOTE=asphaltkowboy;1251890]..güzel yurdum china nın çöplüğü haline geldi.bu araçların hangisinde euro 3 standartları var..?
.. youtube de çarpışma testlerini izleyin alayı pert oluyor sürücülerde iptal..
..bu kanuni nin motorlarından ne hayır gördük ki arabalarından görelim..
.. eğer illaki vatandaşımıza iyilik yapmak istiyorlarsa lütfen kanuni ismini değiştirsinler zira o ismin tarihimizde ve dünya tarihinde saygın bir yeri var ltf hiç kimse bu büyük isme gölge düşürmesin,hiç kimse çin mallarını da yerli malı diye yurdum insanına yutturmaya kalkmasın ..yemezler..saygılarımla..[/QUOT
asphaltkowboy, çok güzel yazmışsın katılıyorum.son noktayı koymuşsun yani.
su dağıtmak için ideal
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hadi hayırlısı olsun ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bunun dfm marka olanından dan var ben görüyom bazen.adamlar tüple su taşıyolar.. valla çok korkuyom bigün araba alev alcak tüplerle beraber uçcak die..
1000 cc dedi sahibi bana güzel dio adam memnun bence çok tutulcak bunlar...
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
kamyonet k 970 leri kesin hurdacılar alır sonra sokakta görürüz hurdaci hurdaci hurdacieee
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)