Kendileri üretiyo; kendileri imha ediyo
Kendileri üretiyo; kendileri imha ediyo
Çinde işçilik ucuz elemanda bol
10 kişi bir araya gelse 1 günde 2 motor imal ederler .
Belki oyledir ama adamlar deneyim kazandi ve yaptiklari mallarinda iyisi ortasi vede kotusu var,ama bence onlarda yavas yavas kotuyu bitiriyorlar.Cin korkunc sekilde yukselmede Moskova da Graet Wall adinda jeep satimi basladi 3 senedir fiyat uygun kalite iyi,Chreey diye arabalari var en ucuzu 10000$ ama iyisi de var ucuzu yaramaz tabii,bi de burda 50 cc altindaki motorlara plaka ve de ehliyet gerekmiyor bunlarda her turlu modeli hemde vitesli 49cc sport,chooper,scooter ne istersen yapip satiyorlar kiyamet gibi.Ama dedigim gibi kalite iyiye gidiyo baksaniza adamlar ne olimpiyat yaptilar dunyanin en buyuk stayumu rekor sayida altin madalyada onlarda helal olsun azimliler vessalam,yine de cinlileri kotuleyipte diger insanlari etkileyenleri kiniyorum,herkesin butcesine ve de istegine gore degil mi?Sonucta insanlar deneye deneye ogreniyorlar,ben de Kanuni seyhan 100 cup var dis plastiginde icinde Shangay yaziyor,ister cin mali olsun ister Turk mali umrumda degil ben bastimi gidiyo memnunum cok ve seviyorum motorumu gerisi bos...
Efe bin sen motoruna onemli olan basini agritmiyo sukur en kisa zaman da istedigin motoru alirsin insallah!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)