SİNAN SOFUOĞLU Vefat Etmiştir... Başımız Sağolsun...
Reklamlar
-
Acı kaybımız!
Kaza geçiren Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti!
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.
2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu.
A.A.
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
Sporx
Reklamlar
-
allah rahmet eylesin,gerie kalanlara sabır versin kenan için çok yıkıcı oldu bu
-
-
şuanda dicek bişey bulamıyorum tüylerim dikendiken olmuş durumda allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin..
-
allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
-
-
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.ecelin ne zaman geleceği belli değil gencecik bi yetenek daha aramızdan ayrıldı işte.off of kelimeler duygularımızı anlatmaya yetmiyo maalesef.allah kardeşi(miz) kenan'a uzun ömürler versin.BAŞIMIZ SAĞOLSUN...
-
:( Allah rahmet eylesin yaw şaka gibi :( :( şok oldum ve çok üzüldüm...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
yazıkyaa.. yazık...
Bahattin' den sonra kenan bunu nası kaldırıcak.. buda ayrı bi olay...
Allah rahmet eglesin...
-
allah rahmet eylesin
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
-
allah rahmet eylesin tüm motosiklet camiiasının başı sağolsun.
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
-
başımız saolsun..
söyleneek fazla bısey yok ne yazıkkı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
allah rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin
-
Allah rahnet eylesin,zaten üikemizde motorcu çok zor yetişiyor,ailesine ve ülkemiz adına başsağlığı diliyorum toprağı bol olsun.
-
sözün bittiği an..... rahat uyu büyük yarışçı. seni unutmayacağız.
-
az önce duydum ve cok üzüldüm Allah sabır versin mekanı cennet olsun..
-
Çok üzüldüm allah geride kalanlara sabırlar versin kendiside nur içinde yatsın.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
evet bende haber kanalınmdan duydum çok üzüldüm açıkcası ailesinin ve dostlarının başı sağolsun tabi biz motorcu dostlarınında
inşallah kenan uzun yıllar yaşar ve kaza sonucu ölmez tek dileğim bu
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler