Allahtan merhuma rahmet,ailesine sabırlar dilerim.
Mehmet kardeşim,pistin güvenli olmadığını söylemiştin,kazanın oluş şeklini öğrenebildinmi acaba.
Allahtan merhuma rahmet,ailesine sabırlar dilerim.
Mehmet kardeşim,pistin güvenli olmadığını söylemiştin,kazanın oluş şeklini öğrenebildinmi acaba.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
@Khutuck
Yarış için tasarlanmış bir pist mi? Apexleri (bilmeyenler için ufak bir detay, apex pistin sağve sol kenarında bulunan genelde üstünden geçebileceğiniz kırmızı beyaz renkte olan alanlar) paramparça, her virajında girdiğinizde %80 oranında sizi düşürebilecek bozuklukta yaması olan, yağmurdan sonra kenarındaki toprakların piste akıp kuruduğu ve lastiğinizin kaymasına neden olan, birçok yerinde minimum 15 metre genişliğinde özel yarış mıcırı olması gerekirken 3 metre solunda duvar olan bir pist nasıl yarış için tasarlanmış olabilir ki?bir pilot yarış için tasarlanmış bir pistte, tüm korumalarıyla ve güvenlik önlemleriyle kaza yapıp nasıl hayatını kaybedebilir?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Sinan sofuoğlu'na Allah'tan rahmet; acılı kardeşi ve ailesine de baş sağlığı diliyoruz. Kütahya mt
Gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
allahtan rahmett ailesine sabır versin acı bir durum Kenan abi için
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
@ihsanhakan
Abi olayın olduğu mekanda bulunmam nedeniyle medyanın yazdığından çok bilgiye sahibim ama çok detay vermek pek doğru değil bana kalırsa. Ama her ne olursa olsun bir yarışçı hata yapsa bile, ki Rossi bile yapıyor, düştüğünde ölmemeli. Pistin güvenli olmadığı her halinden belli değil mi?Mehmet kardeşim,pistin güvenli olmadığını söylemiştin,kazanın oluş şeklini öğrenebildinmi acaba.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin hepimizim başı saolsun
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
Allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin...
Kenan için ise daha zor bir durum adam dünya şampiyonu olduğu yılın bir sonraki senesinde abisini kaybediyor. Allah kederli alilesinede sabırlar versin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
başımız sağolsun. mekanı cennet olsun. sofuoğlu ailesine ve tüm motorsiklet camiasına sabır diliyorum Allah'dan
Merhuma Allahtan rahmet ailesine bas sagligi diliyorum
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Çok iyi ve yetenekli kardeşimizi kaybettiğimizden dolayı derin üzüntü içindeyim, tüm motor camiasının ve ülkemizin başı sağolsun.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
http://www.samanyoluhaber.com/haber-100991.html
Cenaze Netleşti...Lütfen gelmeye gayret edin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tüm motorcu camiasının başı sağ olsun allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin
Nur içinde yatsın.Tüm camiamızın başı sağolsun.Allah ailesi ve sevenlerine sabırlar versin.Çok üzüüldük çok...
gerçekten çok yazık içim cız etti şu an...
ailesine sabır diliyorum...
nur içinde yatsın...
şuan çok kötüyüm .. konuşmak bile istemiyorum .... yarın kozyatagında olucam .. bu işe gönül vermiş.... bu ruyaya umut sarmış tüm hardeşlerimi yarın sabah kozyatagında görmek isterim .. sinan abimizi egzost sesleriyle ugurlayalım .. bişeylerinm peşine oldugumuzu gösterelim ....
eglenceye gırgıra şamataya ayırdıgımız vaktin 10/ 1 i ni bu abilerimize harcamışız çok mu .. lütfen biraz duyarlı olım .. şimdiden gelenlere çok teşekkür ederim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Yüce Rabbim Mekanını Cennet Etsinn.. Geride Kalanlara Sabır...
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
ALLAH Kenan'a ve geride kalanlara sabır versin
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)