Allah rahmet eylesın..allah kalanlara sabırlar versın..cok acı bır durum..gencecık bı ınsan hayatını kaybettı..ölüm Allahın emrı ama yıne de cok üzücü be
Allah rahmet eylesın..allah kalanlara sabırlar versın..cok acı bır durum..gencecık bı ınsan hayatını kaybettı..ölüm Allahın emrı ama yıne de cok üzücü be
Allah rahmet eylesin..
Gerçekten yıkıldım. Önce kaza yaptığı sonra da ölüm haberi geldi..
TÜM MOTOSİKLET CAMİASINI BAŞI SAĞOLSUN..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
arkadaşlar çok acılıyım şoktayım inanamadım ilk duyduğumda nedir nasıl olmuştur aklım birtürlü almıyor hala çok acıyılım. söyliyeceklerim bukadar
Rüzgar gibi geçti
Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum, tüm yarışçılar olarak moralimiz çok bozuldu. Son antreman turlarında Sinan kaza yaptı, bizim antreman o gruptan hemen önce olduğundan pitte soyunmakla meşgulduk, kazayı göremedim. Her zamanki kazalardan biridir diyerekten pek ciddiye almamıştım. Ancak olayı görenler çok ciddi olduğunu söyledi. Sinan'ı önce bulamamışlar, aramışlar, bulduklarında kaskı, eldiveni ve botunun teki üzerinde değilmiş. Kaskı gördüm böyle birşey olamaz, motor zaten paramparçaymış. Ölüm haberini de zaten hastaneye götürdüklerinden bir süre sonra duyduk. O an resmen içim titredi. Birkaç saat önce aynı ortamda bulunduğumuz, aynı havayı soluduğumuz Sinan arkadaşımız artık aramızda değildi. Gerçekten çok üzgünüm. Bu olay büyük ihtimalle büyüyecek. Geçen sene pistin resimlerini çekip siteye koymuştum. Gerçekten yarışılacak bir pist değil. Dışarıdan Sinan'ın kaza yaptığı yeri incelemeye gelecekler, çok büyük bir ihtimalle pistin diğer yerlerini de görüp pisti adam edinceye kadar yarışı yasaklayacaklardır.
Sinan'ı öldüren kendisi değil İzmit Körfez Pisti'dir. Kenan apar topar yurtdışından uçak ile geliyormuş, kendisinin psikolojisini düşünemiyorum.
Sofuoğlu ailesine baş sağlığı diliyorum...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabır versin...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
mekanı cennet olsun.
facebook(Fazer Tutkunları)
adaşımı kaybetmek çok üzücü. keşke antrenman turuna çıkmasaydın be abim.
Çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
allah ahmet eylesin abim mekanın cennet olsun
allah rahmet eylesin,geride kalanlara allah sabır versin... başımız sağolsun...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...dblack adlı üyeden alıntı
Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...
hareket saati 10.30......
motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...
Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-akyaziya.html
cebim...537 335 22 33...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sinan kardeşime allahtan rahmet dilemekten başka elden birşey gelmiyor.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
offfffffffffffffffff toplantıdan geldim şok etkisindeyim yaaaaaaaaaaaaa
Allah rahmet eğlesin... Bahattinin yanında huzurla uyusun....
Allah ailesine sabır versin...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Akşam üstü işyerinde kaza haberini okudum, daha sonra tekrar okula döndüm, motorla gidiyordum, babamın sesi çok kötü geldi, "aman çok dikkat et" dedi, hayırdır inşallah diye düşündüm. Şimdi eve geldim, vefat haberini aldım. Hala inanamıyorum, bir pilot yarış için tasarlanmış bir pistte, tüm korumalarıyla ve güvenlik önlemleriyle kaza yapıp nasıl hayatını kaybedebilir?
Ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin
şimdi öğrendim dondum kaldım
ALLAH C.C. RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH,MEKANI CENNET OLSUN
AİLESİNE VE YAKINLARINA SABIRLAR DİLİYORUM...
Allah Rahmet Eylesin,
Son derece üzücü bir olay,
Önce ağabeyleri Bahattin şimdi de Sinan
Dayanılacak gibi değil
Allah sevenlerine sabırlar versin, sevgili Sinan ve Bahattin ağabeylerin de toprağını bol etsin
Mekanları cennet olur inşallah
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Inaılacak Gibi Değil Büyük Kayıp Allah Rahmet Eylesın..
allah rahmet eylesin , çok üzüldüm gerçekten , geride kalanlara sabır versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)